Αγορα TV

Βάσει νόμου για δυο χρόνια είμαστε καλυμμένοι. Ό,τι κι αν λέει η κάθε Pioneer ή Sony.

Από εκεί και πέρα εκπληκτικό το ποστ του Γιώργου, respect!

Και εννοείται πως η Κουρο είναι η καλύτερη τηλεόραση του κόσμου, δεν υφίσταται καν σύγκριση με ακριβές LCD λόγω και της βασικής τεχνολογίας της ,αλλά βέβαια κατά μεγάλο ποσοστό και λόγω της εξάλειψης των όποιων ελλαττωμάτων των πλάσμα από τους μηχανικούς της Pioneer.

Η να μην θελει να δωσει 3 χιλιαρικα για μια τηλεοραση που εχει ενα χρονο εγγυηση.
Αυτό ίσχυε και για την sony 46Χ3500 πριν 1 1/2 μήνα. Δεν νομίζω οτί την έκανε κακή επιλογή... ;)

Ειδικα αν μιλαμε για χαλασμενο πανελ σε πλασμα (που ειχαμε πολλα τετοια παραδειγματα προσφατα) το ανταλακτικο ξεπερνα την τιμη ολοκληρης της τηλεορασης κανοντας την επισκευη εκτος εγγυησης (μετα τους 12 μηνες δηλαδη) ασύμφορη.
Έχεις δει πολλά χαλασμένα panel σε kuro? Ή γενικότερα έχεις δει πολλές περιπτώσεις χαλασμένων πάνελ πλάσμα (εκτός της ΡΧ-70 προφανώς)? Ή να το πω και αλλιώς... έχεις δει περισσότερα χαλασμένα πλάσμα πάνελ από lcd πανελ με καμένα pixel...?

Απάντηση: Re: Αγορα TV

Αυτό ίσχυε και για την sony 46Χ3500 πριν 1 1/2 μήνα. Δεν νομίζω οτί την έκανε κακή επιλογή... ;)

Καταρχην η 46Χ3500 δεν ειχε πανω απο 3 χιλιαρικα. Μελη την αγορασαν στα 2,600 πολλους μηνες πριν. Παρολα αυτα ειναι απαραδεκτο που εδιναν μονο 1 χρονο εγγυηση εως προσφατα.

Κατα δευτερον τα πανελ στις πλασμα ειναι πολυ πιο ευπαθή στις βλαβες και για την ανατικατασταση τους χρειαζονται αρκετα χρηματα.

Έχεις δει πολλά χαλασμένα panel σε kuro? Ή γενικότερα έχεις δει πολλές περιπτώσεις χαλασμένων πάνελ πλάσμα (εκτός της ΡΧ-70 προφανώς)? Ή να το πω και αλλιώς... έχεις δει περισσότερα χαλασμένα πλάσμα πάνελ από lcd πανελ με καμένα pixel...?

Καμμενα Pixel μπορει να εχουν και οι πλασμα , αλλο καμενο pixel και αλλο χαλασμενο panel.

Kαι ναι εχω δει χαλασμενα panel σε πλασμα (oχι ομως σε Kuro γιατι ειναι ακριβες και σπανια θα τις δεις τουλαχιστον εδω που μενω εγω). , ειτε λογω burn in ειτε με πεσμενο φωσφορο ειτε με γραμμες κατα μηκος της οθονης. Η μια που ειχα δει ηταν Thomson και η αλλη LG. Επισης μια Panasonic που ειχα δει (παλιοτερο μοντελο 2-3 χρονια πισω) ηταν σαν "καμμενη" με ξεβαμενα χρωματα και πολυ σκοτεινη.

Αν ταξιδεψεις ποτε απο τον Ελευθεριο Βενιζελο θα δεις εξω απο τον Γερμανο και πλασμα Sony που εχει μεινει το λογοτυπο του Γερμανου με Burn in μονιμα αποτυπωμενο.

Last edited:
Πάντως 25 του October την 46Χ3500 την πήραμε στα 2600 με 12 άτοκες από τη Ρόδο. Για μένα καλό θα ήταν ο φίλος να περιμένει 2 μήνες ακόμα και να δει και τη Χ4500 ή αλλιώς ΧΒR8 η οποία προβλέπεται na είναι απολαυστική. Όσον αφορά θέμα βλάβης στο παραπάνω μοντέλο,θα μπορούσα να πω ότι στο forum έχει αναφερθεί μόνο 1(καμμένο Pixel).Oι υπόλοιποι δεν είχαν παράπονο.Αν ο φίλος θέλει να κάνει πιο all around χρήση της Tv του καλό θα ήταν να πάει σε Lcd.Προσωπικά μία tv την θέλω για να χαλαρώνω και να μην αποκτώ νέα άγχη από τη χρήση της(μην την ξεχάσω ανοικτή,μην το ένα μην το άλλο).Για αυτόν που είναι μερακλής και θέλει το τέλειο και ειναι διατεθημένος να είναι συνεχώς στην τσίτα παίρνει την Kuro που σκίζει και end of story.

Για αυτόν που είναι μερακλής και θέλει το τέλειο και ειναι διατεθημένος να είναι συνεχώς στην τσίτα παίρνει την Kuro που σκίζει και end of story.

Συμφωνω αλλωστε oι Kuro ειναι δυο κλασεις ανωτερες απο οποιαδηποτε αλλη πλασμα.

...και ειναι διατεθημένος να είναι συνεχώς στην τσίτα...
απλά να (ξανα)πώ για να μην μένουν εντυπώσεις, ότι ώς κάτοχος πλάσμα (πρόσφατης μεν´, όχι kuro δε, λόγω κόστους) δεν αισθάνομαι να είμαι καθόλου στην τσίτα και είμαι πολύ "χαλαρός" απένατί της!

Sony Bravia KDL-46X3500 LCD TV 46" Live Colour Creation 2599

Sanus
Βάση για TV SS-VMPL50b (30"-50") 99
βάση για τηλεοράσεις 30"-50"

2699 / 24 = 112,46 το μηνα

θα την παραγγειλω σε λιγο απο το πλαισιο . . . . . . .