Αγορα TV

jimdominic

New member
17 January 2008
83
Ειμαι αναμεσα σε καποια μοντελα (LC40LE700E,40LH9000...)αλλα θα ηθελα να μου δωσετε τα φωτα σας.Ειμαι διατεθιμενος να δωσω 1500Ευρω για να παρω μια 40".Ποια μοντελα θα μου προτεινατε κ γιατι?

1500 ευρω για 40αρα ???
Με αυτα τα χρηματα και λιγοτερα ισως παιρνεις πολυ καλες 50 και 52 , ειτε πλασμα ειτε lcd....
Χωρις στοιχεια , ομως , δεν μπορει να βοηθησει κανεις...

Ωραια λαθος μου.Λοιπον η αποσταση θεασης ειναι 2 μετρα κ την θελω περισσοτερο για gaming(PS3 κ Wii) κ για ταινιες.Θελω κατα προτιμηση να ειναι 200Ηz,να εχει ικανοποιητικα καλη αντιθεση κ γενικα να ειναι ενα κομματι το οποιο δεν θα μετανοιωσω καθολου για την αγορα του,πραγμα το οποιο εκανα με την προγουμενη αγορα μου.

Ωραια λαθος μου.Λοιπον η αποσταση θεασης ειναι 2 μετρα κ την θελω περισσοτερο για gaming(PS3 κ Wii) κ για ταινιες.Θελω κατα προτιμηση να ειναι 200Ηz,να εχει ικανοποιητικα καλη αντιθεση κ γενικα να ειναι ενα κομματι το οποιο δεν θα μετανοιωσω καθολου για την αγορα του,πραγμα το οποιο εκανα με την προγουμενη αγορα μου.

Η οποια προηγουμενη , ηταν ποια και για ποιον λογο μετανοιωσες?
Επισης , το θεμα των 200 Hz δεν συμβαδιζει με την κυρια χρηση για παιχνιδια που περιγραφεις ...
Οσο περισσοτερη επεξεργασια εχει μια τηλεοραση , τοσο αυξανει το lag της , γι'αυτο αλλωστε σε game mode ολα αυτα απενεργοποιουνται...

Αλλωστε , αν πας για 200 Hz μονο , οι επιλογες ειναι μετρημενες...και θα εδινα προβαδισμα στη Ζ5500 της Σονυ
Υπαρχει και η 9664 apo Philips , δεν θεωρω ομως οτι αξιζει τα παραπανω χρηματα σε εικονα . Μονο για το ambilight ισως...

Κοιτα η προηγουμενη ηταν 40"(KDL40Τ3500) στα 50Ηz κ δεν το ειχα ευχαριστηθει καθολου γιατι εβλεπα την κινηση στην δικια μου τηλεοραση σε σχεση με καποιων που ειχαν 100Ηz κ στα παιχνιδια εβλεπα μεγαλη διαφορα.Δεν αποκλειω κ αυτες των 100Hz αλλα σκεφτομαι οτι τα 200 σε σχεση με τα 100 θα ειναι οπως τα 50 με τα 100 δλδ καμια σχεση.Θελω να ακουσω γενικα προτασεις κ να παω να τουσ ριξω μια ματια απο κοντα για να αποφασισω

Κοιτα η προηγουμενη ηταν 40"(KDL40Τ3500) στα 50Ηz κ δεν το ειχα ευχαριστηθει καθολου γιατι εβλεπα την κινηση στην δικια μου τηλεοραση σε σχεση με καποιων που ειχαν 100Ηz κ στα παιχνιδια εβλεπα μεγαλη διαφορα.Δεν αποκλειω κ αυτες των 100Hz αλλα σκεφτομαι οτι τα 200 σε σχεση με τα 100 θα ειναι οπως τα 50 με τα 100 δλδ καμια σχεση.Θελω να ακουσω γενικα προτασεις κ να παω να τουσ ριξω μια ματια απο κοντα για να αποφασισω

Εξαρταται και απο αλλους παραγοντες , το ποσο καλη ειναι μια τηλεοραση .
Αν δεις την LG 5000 που εχει 200 Hz και την συγκρινεις με την samsung B650 που ειναι 100 , πιστεψε με , η δευτερη ειναι αρκετα καλυτερη σε ολα ...
Αλλωστε , εχει συζητηθει αρκετα , το οτι ο τροπος με τον οποιο επιτυγχανουν τα 200 Hz οι philips , LG , ειναι διαφορετικος απο τις sony , samsung και συμφωνα με ολα τα τεστς υποδεεστερος σε αποτελεσμα ...
Η αντιθεση που δινουν οι κατασκευαστες , πολλες φορες ειναι πλασματικη.
Θεωρητικα , οσο μεγαλυτερη τοσο καλυτερα , αλλα θελει λιγο ψαξιμο .
Z5500 , B750 , PFL9664 , LH9000 καποιες απο αυτες που θα πρεπει να δεις...
-bye-

Επειδη θελω να ειναι σχετικα νεας τεχνολογιας λεω να παω στις FullLED τελικα.Κ ειμαι αναμεσα στο τελικο μου διλημα LH9000 ή LE700?

Δεν νομιζω οτι υπαρχουν κατοχοι των συγκεκριμενων , για να σε βοηθησουν σε αυτο...
Δες με τα ματια σου και αποφασισε , αφου κατεληξες σε 2 πλεον...