- 17 January 2008
- 83
Ειμαι αναμεσα σε καποια μοντελα (LC40LE700E,40LH9000...)αλλα θα ηθελα να μου δωσετε τα φωτα σας.Ειμαι διατεθιμενος να δωσω 1500Ευρω για να παρω μια 40".Ποια μοντελα θα μου προτεινατε κ γιατι?
Ωραια λαθος μου.Λοιπον η αποσταση θεασης ειναι 2 μετρα κ την θελω περισσοτερο για gaming(PS3 κ Wii) κ για ταινιες.Θελω κατα προτιμηση να ειναι 200Ηz,να εχει ικανοποιητικα καλη αντιθεση κ γενικα να ειναι ενα κομματι το οποιο δεν θα μετανοιωσω καθολου για την αγορα του,πραγμα το οποιο εκανα με την προγουμενη αγορα μου.
Κοιτα η προηγουμενη ηταν 40"(KDL40Τ3500) στα 50Ηz κ δεν το ειχα ευχαριστηθει καθολου γιατι εβλεπα την κινηση στην δικια μου τηλεοραση σε σχεση με καποιων που ειχαν 100Ηz κ στα παιχνιδια εβλεπα μεγαλη διαφορα.Δεν αποκλειω κ αυτες των 100Hz αλλα σκεφτομαι οτι τα 200 σε σχεση με τα 100 θα ειναι οπως τα 50 με τα 100 δλδ καμια σχεση.Θελω να ακουσω γενικα προτασεις κ να παω να τουσ ριξω μια ματια απο κοντα για να αποφασισω
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.