Αγορά Tv

toyo

Senior Member
23 April 2010
364
Λοιπόν έχω μια Philips 37pf9731d. Μέχρι πριν γίνω μέλος στο site θεωρούσα ότι ήταν μια χαρά. Πλεόν θεωρώ ότι είμαι κάτω του μετρίου. Το θέμα λοιπόν είναι να αλλάξουμε tv και να πάρουμε τί? Η απόσταση θέασης έιναι περίπου 2,8. Ο λόγος θέασης είναι ταινίες Mkv απο media player blueray και ποδόσφαιρο φυσικά. Θέλουμε να έχει όλα τα καλούδια συνδέσεων και ethernet και να είναι μπροστά απ'την εποχή της (κάτι δίαβασα για internet tv) και τέτοια πράματα. Το μόνο δύσκολο είναι ότι μ'αρέσει το ambilight της Philips και δεν ξέρω αν θέλω να το αποχοριστώ. Το μπάτζετ πάει μέχρι 3000 άντε άμα είναι κάτι super να ανέβουμε λίγο αλλά μην το ξεφτιλίσουμε (κρίση βλέπετε).
Υ.Γ Αξίζει να περιμένω κανα δύο χρόνια για αυτές τις 3D ή κάτι πιο εξελιγμένο ή να αλλάξω τώρα?

Αν θελεις να παρεις την απολυτη 3D τηλεοραση...

http://www.skroutz.gr/s/263837/Panasonic-TX-P50VT20E-50.html?keyphrase=50VT20

Kαι σου μενουν και ρεστα...

Αν θελεις ambilight και ψιψιψινια-κοψοψονια θα αναγκαστεις να παρεις καποια χειροτερη απο την παραπανω σε εικονα...

Μια ερώτηση για το ethernet. Διαβάζει και mkv αρχεία με υπότιτλους srt μέσω ehternet γιατί δεν το βρήκα πουθενά.

Τι να τα κανεις τα αρχεια μεσω ethernet?

Me 100-150 ευρω παιρνεις εναν εξωτερικο media player καλυτερο απο οποιονδηποτε ενσωματωμενο σε τηλεοραση...

Απλά για να αποφύγουμε άλλη μια συσκευή στο έπιπλο της τηλεόρασης και άλλο ένα κομπιούτερ στο τραπέζι. Καλό είναι να υπάρχει και μια τέτοια δυνατότητα στην εποχή που ζούμε όλοι mkv κατεβάζουμε. Σίγουρα στο άμεσο μέλλον θα το δουν αυτό όλες οι εταιρίες και θα το εντάξουν στα προϊόντα τους.

Μετά την Panasonic σου προτείνω την 55C8000 την δεύτερη καλύτερη 3d αυτήν την στιγμή,και έχει και τέλειο media player που παίζει τα πάντα(dts,mkv,ddplus κτλπ) + internet@tv+++ το μόνο καλύτερο που έχει η panasonic απο πλευράς συνδέσεων και δεκτών είναι ο δορυφορικός δέκτης.

Πολύ καλή η samsung και πολύ ντιζαινάτη. Παίζει και αυτό ρόλο σε ένα σαλόνι. Αν και είδα λίγο καλύτερα χαρακτηριστικά στην panasonic μου φαίνεται πάντως ότι η samsung είναι πιο ολοκληρωμένη αγορά. Μήπως οι 55 ίντσες είναι λίγο πολλές για την απόσταση που έχω? Μήπως θα ήταν καλύτερα 46-47

Last edited:
Όσες περισσότερες ίντσες τόσο το καλύτερο,εάν πάρεις την 46 θα λες γιατί δεν πήρα την 55...δεν θα πεις ποτέ ότι είναι μεγάλη,και μήν ξεχνάς ότι για να δείς 3d πρέπει να έχεις πολλές ίντσες...τουλάχιστον 50''.

Μπροστά από την εποχή της σημαίνει ότι σε ένα εξάμηνο θα έχει περάσει η εποχή της και η τιμή της θα είναι στο μισό. Μπορείς να πάρεις μία πολύ καλή 50αρα με όλα τα καλούδια κ τη μισή τιμή.Κ όταν η 3d ωριμάσει και περπατήσει παίρνεις μια τέτοια με πολύ λιγότερα χρήματα. Στο κόστος πάλι μείον θα είσαι..Τώρα αν τα έχεις κ θέλεις να τα ξοδέψεις είναι άλλη υπόθεση. Το ακριβό κάνει πάντα καλό στην ψυχολογία.

Ανάλογα τί θέλεις,θέλεις plasma-3d;τότε Panasonic 50VT20,led-lcd-3D Samsung 55C8000,lcd Samsung 55C650 Plasma 50G20.Αυτά είναι τα καλύτερα μοντέλα που μπορεί να βρείς.

Αρα καλύτερα να περιμένω. Και γω σ'αυτή την λογική είμαι να δω πως θα κινηθεί το θέμα του 3D και μετά να καταλήξω. Πάντως αυτή η samsung μου έκανε ένα κλικ.

φίλε μου δεν ξέρω τι εννοείς με το ''κινηθεί''....το επόμενο που θα συμβεί θα ει´ναι να πέσουν οι τιμές ...και το προσεχώς στο μέλλον να έρθουν στην παραγωγή οι 3δ τιβι που δεν θα χρειάζεσαι τα γυαλιά....δεν βλέπω κάτι άλλο στον ορίζοντα...

Απάντηση: Re: Αγορά Tv

Αρα καλύτερα να περιμένω. Και γω σ'αυτή την λογική είμαι να δω πως θα κινηθεί το θέμα του 3D και μετά να καταλήξω. Πάντως αυτή η samsung μου έκανε ένα κλικ.

Εγώ γενικά είμαι της λογικής του ότι εάν περιμένεις την συγκεκριμένη στιγμή,που είναι στην μέση του χρόνου,θα βγουν τα νέα μοντέλα κτλπ και θα ξαναακούσεις περίμενε,οπότε στην προκειμένη περίπτωση,καλύτερα να αγοράσεις το μοντέλο που θες,η συγκεκριμένη είναι η καλύτερη του 2010,οπότε μέχρι τον Μάιο τουλάχιστον θα έχεις την καλύτερη τηλεόραση της samsung.

Με έχει βάλει σε πειρασμό η samsung η αλήθεια είναι. Πάντως ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια.

Α,και ξέχασα,μην δείς καθόλου την 9000 δεν αποδίδει σωστά τα χρώματα στο HD.Θέλει καλιμπράρισμα για να παίξει σωστά.

Re: Απάντηση: Αγορά Tv

Α,και ξέχασα,μην δείς καθόλου την 9000 δεν αποδίδει σωστά τα χρώματα στο HD.Θέλει καλιμπράρισμα για να παίξει σωστά.

Τον αραπη και αν τον πλενεις το σαπουνι σου χαλας...

Η αντιθεση που ειναι μολις 500:1 δεν φτιαχνει με κανενα καλιμπραρισμα εκτος και αν την αναλαβει ο μαγος Μερλιν...

Πίστεψε με,και για τον Μάγο...δύσκολο είναι,εργο τέχνης είναι,καλύτερη από πίνακας μάλιστα,αλλά μέχρι εκεί.

Δεν χρειάζεται να συνεχίσουμε να μιλάμε για την συγκεκριμένη τηλεόραση μιας και δεν παίρνεις την ανάλογη ποιότητα εικόνας με τα χρήματα που πληρώνεις.