Αγορά Tv

Re: Απάντηση: Αγορά Tv

Αυτο δεν συμβαινει μονο με την συγκεκριμενη , εχω προσωπικα δεν εχω δει καμια απο τις λεγομενες "LED" που να αξιζει τα λεφτα της...

Η 8000 είναι αρκετά καλύτερη από την 9000 αλλά σε καμιά περίπτωση δεν αξίζει την τιμή της.Και δεν μπορείς να πεις περίμενε...σε λίγο καιρό θα καταντήσει περσινή...

Αυτο δεν συμβαινει μονο με την συγκεκριμενη , εχω προσωπικα δεν εχω δει καμια απο τις λεγομενες "LED" που να αξιζει τα λεφτα της...

σίγουρα οι led είτε με local είτε με edge led ακόμη και στο πιο άπειρο μάτι φαίνονται απείρως καλύτερες σε εικόνα σε σχέση με τις ''παλιές'' με τις...''λάμπες φροντιστηρίου''...ανομοιομορφία clouding και όλα τα σχετικά καλούδια είχαν και οι παλιότερες ....

P.S. το ''λάμπες φροντιστηρίου'' είναι δικό μου copyright και παρακαλώ τη χρήση του με φειδω....λοολλ.!!

σίγουρα οι led είτε με local είτε με edge led ακόμη και στο πιο άπειρο μάτι φαίνονται απείρως καλύτερες σε εικόνα...

Αν "καλυτερη" συμφωνα με την ερμηνια σου ειναι η πιο "καμμενη" σε χρωματα μπορει να ειναι και ετσι...

Το προβλημα ειναι οτι μετα καταληγουν στις αγγελιες για πωληση...

ναι φίλε yperion έπρεπε να μείνουμε με τις λάμπες φροντιστηρίου για να έχουν αρκετούς ''μάυρους λόγους'' οι υποψήφιοι αγοραστές να προτιμούν τις πλάσμα...

τέλος πάντων ευτυχώς η τεχνολογία δεν γυρίζει πίσω....το led ηρθε για να μείνει και στις τηλεοράσεις και στους βιντεοπροβολείς...

αν θεωρείς ότι ήταν ένα βήμα πίσω και οι λάμπες καλύτερες ....να το πείς στις εταιρίες μια και με την έλευση του led οι πωλήσεις των ''φροντιστηριακών λαμπών'' έχουν πάρει την κατιούσα και στις πωλήσεις ..και εγκαταλειπονται..

και ναι έχει γεμίσει ο τόπος από αγγελίες για ....led tv...έχω βαρεθεί να διαβάζω...ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ LED TV 55''...ΛΟΓΩ ΑΓΟΡΑΣ ΑΛΛΗΣ ΜΕ FLUORESCENT LAMP...

Γεγονός είναι πάντως, πως οι τύπου Edge-LED, έχουν αρκετά αυξημένα προβλήματα ομοιομορφίας σε σχέση με τις Direct-LED ή τις CCFL...

αλήθεια λέγεις φίλε μου όχι με κάποια μοντέλα βέβαια 3ετιάς ccfl που βγάζανε μάτι...
δεν υποννοώ κάτι αλλά έχω και εγώ 2 47αρες lg με ccfl και γνωρίζω τι σημαίνει ''φωτισμός κατά τόπους..''
το κόστος παραγωγής ευθύνεται και για την εκτεταμένη χρήση του edge led αλλά η τεχνολογία του λεντ αναπτύσσεται συνεχώς , η διάρκεια ζωής μεγαλώνει,η λαμπρότητα των λεντ αυξάνει και το κόστος παραγωγής μειώνεται ...άρα θα υπάρξουν και καλύτερα δειγματα ....μέχρι να εγκαταλειφθεί πλήρως και αυτό.......

Ποιός μπορεί να αγοράσει Sharp;Ούτε από εικόνα,αλλά ούτε από design είναι καλές...

που το ξέθαψες αυτό φίλε yperion....χρωματική γκάμα και ομοιομορφία...μάλιστα ...και μάλιστα απο την καλύτερη υλοποίηση...τη sharp....τι να πω ....θα σκίσω τα πτυχία μου..

και στο κοντράστ φαντάζομαι τα πραγματα θα είναι ίδια και χειρότερα....

να το στείλεις στη sharp και στις υπόλοιπες εταιρίες ...

αύριο πρωί πρωί βάζω αγγελία....πωλείται πανάκριβη lg 47 lcd με τις ''παλιές λάμπες διαβάσματος''...ή ανταλλάσεται με 55'' led lcd και ανάλογο επιπλέον χρηματικό ποσο....

Δεν σας αρεσει η Sharp? ok no problem...

unif_HX700.gif

^^ Sony KDL40HX700 -> CCFL ^^

unif_EX700.gif

^^ Sony KDL40EX700 -> LED ^^

Αν δεν ειναι και η Sony του γουστου σας εχω και αλλες εικονες απο Samsung...:2thumb22sup:

Παντως το μελλον στις τηλεορασεις LCD ειναι οντως τα LED...οι εταιρειες εχουν υπολογισει οτι με την αυξηση της παραγωγης και την μειωση των τιμων των διοδων μακροπροθεσμα οι τηλεορασεις με LED θα κοστιζουν φθηνοτερα στην κατασκευη απο LCD με λαμπες ccfl...

Και ως γνωστων ολα γινονται για το κερδος...

Πάντως, η 55C650 που είδα στον Saturn πρόσφατα ήταν καλύτερη από ότι περίμενα. Δεν μπορώ να πω ότι πρόσεξα ανομοιομορφία. Έπαιζε το avatar. Καλή ήταν. Αυτό που με ενόχλησε πάρα πολύ ήταν η κίνηση. Για κάποιο λόγο μου έφερνε εμετό. Είχα και πονοκέφαλο. Μπορεί να έφταιγε αυτό. Όλες οι "μεγάλες" lcd μου έφερναν εμετό actually.

φίλε yperion ...βαριέσαι να γράφεις λές ...αλλά τα καταφέρνεις μια χαρά απότι βλέπω....ασχολέισαι μόνο με την ομοιομορφία και όχι με το κοντράστ και την αίσθηση του ''μαυρου που δεν έχει σύγκριση..τέλος πάντων..αφιού επιμένεις ας σου πω και εγώ μια ''αληθινή'' ιστορία ....

στα σκοτεινά υπόγεια λοιπόν των μεγάλων εταιριών εκεί που χιλιάδες γιαπωνεζάκια αλλά και απο άλλες εθνικότητες παιδάκια βγάζουν τα μάτια τους να κατασκευάσουν καλύτερα ICs για να βελτιώσουν την εικόνα,καλύτερα πυκνωτάκια να έχουν mtbf κάνα 200000 ώρες (ενδεικτικό το νούμερο) και πάνελ καλύτερα και αλεξίσφαιρα .....εκεί λοιπόν είχαν φτάσει με τις λάμπες φροντιστηρίου να φτιαξουν την καλύτερη τηλεόραση που κατασκευάστηκε ποτέ..τι κούρο και ξεκουρο....

ώσπου άξαφνα πετάγεται ένα σχιστομάτικο κοντό ανθρωπάκι και λέει ..ρε παιδιά αφού με τις λάμπες διαβάσματος έχουμε φτάσει το απόλυτο τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα...δεν χαλάμε κάτι..τι να χαλάσουμε τι να χαλάσουμε ....α το βρήκα ..να βάλουμε αντί για τις ''τέλειες'' αυτές λάμπες που ΤΟ ΚΟΝΤΡΑΣΤ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΟΥΡΟ να βάλουμε led ...και μάλιστα θα τις ρίξουμε και στην μαρμίτα και η εικόνα στο μέσο αγοράστή θα φαίνεται απείρως καλύτερη ...και όχι μόνο αυτό θα τις βάλουμε και διπλάσια τιμή...για να καταστρέψουμε την εταιρία μας...

όλα τα υπόλοιπα ανήκουν στο παρελθόν..αυτή είναι η ιστορία του λεντ που ήρθε για να μείνει....λολ

όσον αφορά το κόστος παράγωγής ...κάνω πως δεν το άκουσα...αν πραγματικά γνωρίζεις από τιμές σε συστοιχίες rgb led και ''λάμπες φροντιστηρίου...
κρίμα που δεν άκουσαν οι εταιριες τους ''ειδικούς'' που κάθησαν και μέτρησαν την ομοιομορφία...μάλλον θέλουν να καταστρεψουν τις εταιρίες τους...

ανομοιομορφία τραγική είχαν οι περισσότερες ''fluorescent lamp'' αλλά ποιος ασχολούνταν τότε όταν το μάυρο τους ήταν ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΚΡΙ KAI OTAN ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕΣ ΣΠΟΡ Ή ΕΝΤΟΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΗΘΕΛΕΣ 2 ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ....ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ....ΧΕΧΕΧΕ..

libair καλή η θεωρία αλλα ας δούμε την πραγματικότητα

Εχεις καταφέρει να δείς BR σε Edge Led 47-55''
Ειναι σαν να βλέπεις video clip
Οχι demo , ολόκληρη ταινία και να δείς την ίδια σε μια αρκετά καλή (όχι κορυφαία) Plasma
H διαφορά είναι χαοτική
Ο μόνος λόγος για να πάρεις "LED" είναι να θελεις μόνιτορ αντί TV ή να δουλεύεις στην Greenpeace (που σιγά σιγά καταρίπτεται)