Αγορά Tv

ναι φίλε μου μια χαρά βλέπω...
χαοτική πλέον με τις 2 περιπτώσεις που μου λες ούτε με σφαίρες...
συμφωνώ με το ...περι μόνιτορ...
το γεγονός είναι ένα ...οι lcd έχουν βελτιωθεί ΑΡΚΕΤΑ σε εικόνα...όπως και η πλάσμα ΠΟΛΥ στην κατανάλωση...
και εγώ αν θέλω να δώ μια καλή ταινία στην πλάσμα θα πάω και όχι στην lcd ...με τις λαμπες φροντιστηρίου....αν και πάντα προτεραιότητα δίνω σε αυτές τις περιπτώσεις στο βιντεοπροβολέα ......

φίλε yperion ...βαριέσαι να γράφεις λές ...αλλά τα καταφέρνεις μια χαρά απότι βλέπω....ασχολέισαι μόνο με την ομοιομορφία και όχι με το κοντράστ και την αίσθηση του ''μαυρου που δεν έχει σύγκριση..

Για να εχει μαυρο σε LCD θελεις local dimming με πολλες περιοχες ελεγχου...οσο περισσοτερες τοσο το καλυτερο...οι edge LED δεν διαφερουν απο τις CCFL...

μάλλον ο πονοκέφαλος έφταιγε φίλε μου....

όλα συνήθεια είναι ....έτσι αρχικά αισθανόμουν και με το 3δ ...
μετά από 2 λεπτά ήμουν μια χαρά...

έχετε φτάσει να προσομοιάζετε το Motion blur που και παλιότερα θα τονίσω ήταν αρκετά πιο άσχημο με το rainbow effect...
ΕΛΕΟΣ....Ή ΕΛΛΗΝΙΣΤΙ MERCY LORD...
τέλος πάντα ευτυχώς οι πωλήσεις με τις ''κακές λάμπες'' και την Lcd τεχνολογί α πάνε μι9α χαρά και δεν θα κλείσουν οι κολοσσοί που την ασπάζονται και την υπηρετούν....

Σε LCD 55" πρεπει να ειναι τυφλος καποιος για να μην βλεπει motion blur και artifacts...

Αν μου ελεγες 32" μπορει να το δεχομουν αλλα και παλι...

Απάντηση: Re: Αγορά Tv

έχετε φτάσει να προσομοιάζετε το Motion blur που και παλιότερα θα τονίσω ήταν αρκετά πιο άσχημο με το rainbow effect...
ΕΛΕΟΣ....Ή ΕΛΛΗΝΙΣΤΙ MERCY LORD...
τέλος πάντα ευτυχώς οι πωλήσεις με τις ''κακές λάμπες'' και την Lcd τεχνολογί α πάνε μι9α χαρά και δεν θα κλείσουν οι κολοσσοί που την ασπάζονται και την υπηρετούν....

Δεν μπορεί εσύ να μην το καταλαβαίνεις,στις 55 ίντσες και πάνω αρχίζεις και δεν νιώθεις καλά...σε πιάνει ίλιγγος,πάντως που θα πάει,θα το φτίαξουν...

μάλλον ο πονοκέφαλος έφταιγε φίλε μου....

όλα συνήθεια είναι ....έτσι αρχικά αισθανόμουν και με το 3δ ...
μετά από 2 λεπτά ήμουν μια χαρά...

Πολύ κοντά στην 55C650 βρισκόταν μια plasma 58C650 που επίσης έπαιζε το avatar. Αυτή για να πω την αλήθεια δεν μου έφερνε εμετό ακόμη και στο μισό μέτρο απόσταση παρά τον πονοκέφαλο.
FYI δεν έχω ΑΠΟΛΥΤΩΣ κανένα "κόλλημα" με τις plasma or με τις lcd.
Αν εξαιρέσεις την κίνηση, ήταν πάντως καλή η 55C650 (αλλά η 58C650 ακόμη καλύτερη).

Last edited: