Αγορα tweeter gia satellite ηχεία.

Μην φανταστεις που τα παίζουν και όλα έβαλα ήχο απο μια ταινεία που είναι στο δάσος και τα πουλιά δεν τα άκουγα απο τα fullrange των Logitech άκουγα μόνο κάτι ξεσβησμένο στο background και όταν έβαλα τα tweeter έπιανε τον ήχο απο τα πουλιά και την ομιλία μια χαρά.
Μόνο που ήταν 4ohm και ακουγόνταν λίγο δυνατά αυριο θα προσέξω τις τιμές που είπες.

ε καλα ενα πηνιακι με συρμα 0.6-0.8 ειναι παμφθηνο.. φιλε thunderc8 μη σκεφτεσαι με λαθος τροπο..Ιεραρχησε τις αναγκες σου.. Δε ειναι αναγκη να δωσεις 1500ε για home cinema, και με κανα 800αρι κανεις μια χαρα την δουλεια σου και συγκριτηκα με τα logitech απλα θα χεις ΧΑΩΔΗΣ διαφορα..
Οσον αφορα την Tv μην εισαι τεχνο-λαγνος. Δες και καμια φθηνοτερη tv και αποφασιζεις παλι. Οι 3D tv μη περιμενεις να δεις κατι τρομερο, εφοσον το 3d υλικο ειναι πολυ περιορισμενο σημερα, και οταν το πραγματικα καλο 3d γινει διαθεσιμο τοτε η tv σου θα νει ξεπερασμενη. Να θυμασαι οτι στην αρχη μιας τεχνολογιας τα μισα λεφτα πανε τζαμπα. Οπως με τις full HD TV, μια 37αρα ειχε 2-2,5 χιλιαρικα πριν 3 χρονια, τον επομενο χρονο ειχε 1χιλιαρικο, και τωρα εχει 500ε..

Να σου πώ την αλήθεια το έχω σκεφτεί και εγώ να πάρω πρώτα home cinema και μετά να πάρω την tv ίσως καμιά panasonic plasma 2011-12 μοντέλο.
Που θα έχουν πέσει η τιμές και θα έχουν φτιάξει και καλύτερα την τεχνολογία.
Με 800-900 ευρώ ρε σίφι χτυπάω κανα 2010 μοντέλο ενυσχητή και ηχεία για 70% τενείες και 30% μουσική?

800-900? για πλακα!..στεκα να τελειωσει ο τελικος κ θα σου προτεινω κανα δυο συστηματακια να χεις κατα νου..

να μια δυο καλες προτασεις φιλε
Yamaha RX-V465 - Περιπου 300-320Ε
http://www.progressive.gr/proion.asp?katigoriaID=121112&proionID=5336..
Denon AVR-1910 - περιπου 490-500ε
http://www.progressive.gr/proion.asp?katigoriaID=121112&proionID=5639

και ενα σετακι
Koda με ουτε 300ε
http://www.progressive.gr/proion.asp?katigoriaID=121311&proionID=6888

αλλα και αμα θελεις κατι πραγματικα καλυτερο ενα σετ
Roister Emphasis 25/5 με τιμη καπου 600ε
http://www.odes.gr/index.php?option...ypage-ask.tpl&product_id=3572&category_id=521

Λυσεις υπαρχουν παρα πολλες για ολα τα βαλαντια!

.. Θα σε καλυψουν 1000%...και αργοτερα κοτσαρεις και ενα sub αμα γουσταρεις να χεις και καλυτερο χαμηλοι στις ταινιες

Αν και με τα Koda μαλλον δε θα χρειαστεις sub...εχουν τρελο χαμηλο για ταινιες..

Ευχαριστώ Σίφι ,αρχισα να το σκεφτομαι σοβαρά να πάρω το ηχοσύστημα πρώτα και να καθηστερήσω την τν.
Και λέω να πάρω τα ροιστερ με 600 και τον denon στα 1100 είναι απο τις καλύτερες επιλογές ε?

Φιλε απλα μη βιαστεις.. Λυσεις υπαρχουν παρα πολλες σε αυτη την κατηγορια τιμης.. Το σετακι αυτο denon-roister ειναι πολυ καλο στα λεφτα του.
Εγω ειμαι yamaha-κιας βεβαια.. Αλλα κ ο denon ειναι εξαιρετικος..

Απο αυτά που μου έγραψες νομίζα καλύτερος ήταν ο denon αν και δεν θα βιαστώ.
Τελικά το αποφάσισα θα πάρω το ηχοσύστημα πρώτα αφού tv έχω αλλα 37'... δεν θα πάρω τα tweeter να μην κάθομαι και πέζω με πατέντες και κολήσεις.
Θα τα σκάσω να πάρω home cinema και μετά έχει ο θεός.Δεν θα ανοίξω άλλο νήμα θα παρακολουθώ τι γράφουν και τι προτείνουν και θα αποφασήσω.
Και εμένα που δεν ξέρω απο ηχοσυστήματα yamaha νομίζω είναι καλύτερη στον χώρο του ήχου αλλα ο denon φένετε πιο πλούσιος.
Θα δώ και τα 2010 μοντέλα ενυσχητών να υποστηρίζουν και 3Δ.

Last edited:
Απο τους 2 που σου αναφερα ο denon κ βεβαια ειναι καλυτερος. Απλα υπαρχουν πολλα μοντελα. Εγω εχω τον rx-v765 κ ειναι διαμαντι. Τιμη λιανικης καπου 650ε. Η διαφορα με τον denon ειναι οτι ο yamaha εχει εξοδους προενυσχησης, δηλαδη μπορει να οδηγησει οποιονδηποτε τελικο ενυσχητη θελησεις να κοτσαρεις εξτρα.. Αν δε σου χρειαζεται αυτο, ο denon ειναι τεφαρικι.

Καλά θέλω πολύ ψάξιμο ακόμα... δεν ξέρω τι χρειάζετε ο τελικός ενυσχητής νόμιζα πως μόνο ένας χρειάζετε.

Oχι βρε.. Καμια σχεση.. Δε χρειαζεσαι τελικο.. Αμα χρειαστεις θα το ξερεις! Εσυ χρειαζεσαι τον av ραδιοενυσχητη κ ενα σετ ηχεια.

Ναι αυτό είχα καταλάβει και εγώ,ευχαριστώ για την βοήθεια, θα ξεκηνήσω το ψάξιμο περι νέων ενυσχητών 2010 και σετ ηχείων.

Ετσι μπραβο.. Οτι χρειαστεις να ρωτησεις εδω ειμαστε φιλε! Απλα μη βιαστεις!

βρε συ παλαβωσες , θα πα να δωσεις 50-60 ευρω να παρεις 5 τουιτερ, για να παιξεις?.. παρε κει ενα σα κιαυτο που σουπα και εισαι κομπλε!

Μπα μόνο 2 θα έπαιρνα να δοκιμάσω να φτιάξω κάτι δικό μου αλλα τώρα δεν με τρελένει και πολύ η ιδέα για χάρη της αναβάθμησης αφού θα πάρω ολόκληρο σύστημα,αλλα πιο πολύ για την ιδέα του φτιάχτο μόνο σου.

μπα μη τα παρεις φιλε.θα το μετανιωσεις..ασε που τετοια τουιτερ ειναι πολυ δυσκολο να μπουν εξωτερικα,και λογω βαρους τουμπα θα σου ρθουν τα ηχειακια..τα αλλα που σου δειξα ειναι λιγα γραμαρια..

Θα πάρω τα μικρά τότε να μου φύγει και η ιδέα απο τον εγκέφαλο για να προχωρήσω παρα κάτω.

σωστος....δωσε κανα 10αρικο το πολυ..απλα παρε και 2 πυκνωτες χωρις πολικοτητα. Οποιαδηποτε τιμη απο 6.8μF - 10μF/100Volt σου κανει.

Απάντηση: Re: Αγορα tweeter gia satellite ηχεία.

Ευχαριστώ Σίφι ,αρχισα να το σκεφτομαι σοβαρά να πάρω το ηχοσύστημα πρώτα και να καθηστερήσω την τν.
Και λέω να πάρω τα ροιστερ με 600 και τον denon στα 1100 είναι απο τις καλύτερες επιλογές ε?
μια χαρα θα σου παιξουν εμενα μου αρεσε ο συνδιασμος τους