Αγορα τζιπακι μεταχειρισμενο - Γνωμες

AGGANIS

Established Member
10 February 2008
145
Επειδη σκεφτομαι να πουλησω το αυτοκινητο μου (Mercedes clk 200) και να παρω ενα τζιπακι (μεταχειρισμένο), θα ηθελα να ακουσω γνωμες, θετικα και αρνητικα για τα παρακατω....
1) Mercedes-Benz ML 350
2) BMW X5
3) Porsche Cayenne

Περισσότερο αναρωτιέμαι για το κόστος συντήρησής αλλά και για "τι καταναλωση σε καυσιμο εχουν?"

Αν ειναι καποιος ειδικος με πειρα στα μεταχειρισμενα και μπορει να μου πει ποσο μπορει να "πιασει" το δικο μου αν το πουλησω........
Mercedes Clk 200 (10/2005 μοντέλο) elegance

1) Mercedes-Benz ML 350
2) BMW X5
3) Porsche Cayenne

ΤζιπΑΚΙ?????? :ADFADF1:

Πέρα απ'την πλάκα, είμαι τελείως κατά αυτών των αυτοκινήτων. Εκτός του ότι είναι υπερκοστολογημένα του κερατά, εκτός του ότι καίνε τον αγλέορα, και εκτός του πουλ-μουρ που οκ, είναι υποκειμενική απέχθεια, θεωρώ ότι παίρνεις ένα αυτοκίνητο το οποίο δεν κάνει τίποτα σωστά:

Έχει χειρότερη οδική συμπεριφορά στο δρόμο από ένα πολύ καλό και κατά πάρα πολύ φτηνότερο sedan, και σαφώς χειρότερη οδική συμπεριφορά στο χώμα από ένα πολύ καλό και κατά πολύ φτηνότερο off-rοad επικεντρωμένο 4x4...

Last edited:
Το τζιπΑΚΙ μ'αρεσε:p

Εγω θα προτεινα, απο θεμα εμφανισης και μονο, το ML350. Η Χ5 δε μ'αρεσει καθολου, και η Cayenne, αν και βλεπεται, εχει βρωμισει ο τοπος πλεον (η μοναδικη ωραια cayenne που ειδα ηταν μια gemballa η οποια φυσικα "εραβε").

Οσο για την καταναλωση, εχω φιλο με ML350. Τον λυπαμαι για τα λεφτα που δινει σε βενζινη, και χωρις να κανει πολλα χιλιομετρα (50 την ημερα). Απο την αλλη, η καταναλωση της cayenne εξαρταται και απο το μοντελο στο οποιο αναφερεσαι (πχ. η Gemballa που λεω πιο πανω ηθελε 350 ευρω βενζινη πηγαινε - ελα στη Φλωρινα απο Θεσσαλονικη).

Edit: Αν παντως θες πραγματικο τζιπ, ξεχνας ολα τα παραπανω. Ενα jimny, παρολο που δεν εχει μουρη, ουτε ταχυτητα ουτε πολλα αλλα, σε δυσβατες περιοχες δε μασαει πουθενα. Και οταν λεω πουθενα το εννοω.

Συμφωνώ με τα άνωθεν, βέβαια είναι ωραίο να έχεις ένα αυτοκίνητο που μπορείς να κινηθείς άνετα (όχι με αυτό, αλλά μέσα σε αυτό!).

Για μέσα στη πόλη δε τα συστήνω, μια χαρά όμως για ταξιδάκια όπου φορτώνεις ότι θες και πας κύριος

Να σου πω,εχουν περασει διαφορα αυτοκινητα απο τα χερια μου,δεν μπορω να σου πω οτι μου αρεσαν τα ''τζιπακια'' αυτα,προτιμω 1000 φορες ενα sedan πχ την καινουρια e-class της mercedes,στα ιδια λεφτα παιρνεις την e 500 4matic(sedan εχω και εγω,s350L του 09,και αληθεια,ειναι πολυ καλυτερη η οδικη συμπεριφορα του απο οτι εχουν τα τζιπ)Εαν επιμενεις παρε την Cayenne αλλα με αεραναρτηση που εχει,να μην πλεει....

Απάντηση: Re: Αγορα τζιπακι μεταχειρισμενο - Γνωμες

να πάρεις Jimny...
αυτά άκουσα ότι καίνε πολύ.

Όχου... Έριξες φιλε μου το επίπεδο της συζήτησης άκου Jimny...

Eδώ μιλάμε για LUX CARS :music-smiley-005:

Φίλε μου σε οικονομικές δυσχέρειες βλεπω είσαι....:fahne90::fahne90:
Απο περιέργεια τι δουλειά κάνεις?μήπως την κάνουμε και εμείς και δεν μας κάνουνε έξωση στο τέλος του μήνα...

(χιούμορ κάνω..μην παρεξηγηθώ..καλοτάξιδο ότι και να επιλέξεις..)

Σε κρίση οι έλληνες...:ciao:

Πλακίτσα κάνω παιδιά, αφού τα έχετε να πάρετε τέτοια αμάξια εύγε σας καλορίζικα..!!!

Εδώ τα καλά τα νέα!

παιρνω αφορμη το σχολιο σου για να ρωτησω και εγω πως οντως εχουμε κριση ;;; :ADFADF1::ADFADF1:

τωρα επι του Θεματος μια Καγιεν καλη ειναι αλλα .... θυμιζει Ντουβλη:fahne90::fahne90:

3) Porsche Cayenne

Περισσότερο αναρωτιέμαι για το κόστος συντήρησής αλλά και για "τι καταναλωση σε καυσιμο εχουν?"

Φιλτατε με το μπαρδον δηλαδη,
Αλλα οποιος εχει τετοιους προβληματισμους ,δεν σκεφτεται καν την αγορα τετοιου αυτοκινητου.
Τα τακακια μονο κανουν κανα χιλιαρικο!!!!!
Αν ειναι να το παρεις και να φοβασαι να πατησεις το γκαζι (καινε κανα κατοσταρικο το χιλιομετρο σε παλιες καλες δραχμες) αστο καλυτερα

Παρε ενα jimny ή κανα terrios να του πινεις το αιμα και να εισαι και αρχοντας.

μα προχτές μας γύρευε κάτι οικονομικά....

Ναι για τριτο αμαξι αυτο το οικονομικο για την γυναικα μου που θα πηγαινει καθε μερα καπου στα 100 χιλιομετρα αποσταση.

Αυτο θα ειναι για πρωτο αμαξι φυσικα....

Αλλο το ενα κ αλλο το αλλο.....

Φιλτατε με το μπαρδον δηλαδη,
Αλλα οποιος εχει τετοιους προβληματισμους ,δεν σκεφτεται καν την αγορα τετοιου αυτοκινητου.
Τα τακακια μονο κανουν κανα χιλιαρικο!!!!!
Αν ειναι να το παρεις και να φοβασαι να πατησεις το γκαζι (καινε κανα κατοσταρικο το χιλιομετρο σε παλιες καλες δραχμες) αστο καλυτερα

Παρε ενα jimny ή κανα terrios να του πινεις το αιμα και να εισαι και αρχοντας.

Το οτι σκεφτομαι να παρω ενα πολυτελές SUV δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να "αναρωτιέμαι για το κόστος συντήρησής αλλά και για τι καταναλωση σε καυσιμο εχουν".
Εχω μαθει παντα να κανω "ερευνα αγορας" πριν παρω κατι.

Το οτι σκεφτομαι να παρω ενα πολυτελές SUV δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να "αναρωτιέμαι για το κόστος συντήρησής αλλά και για τι καταναλωση σε καυσιμο εχουν".
Εχω μαθει παντα να κανω "ερευνα αγορας" πριν παρω κατι.

δεν θα πέσεις και έξω με κανα λίτρο πάνω κάτω στα 100....
μην τρελλαθούμε κι όλας.