Αγορα τζιπακι μεταχειρισμενο - Γνωμες

Επειδη σκεφτομαι να πουλησω το αυτοκινητο μου (Mercedes clk 200) και να παρω ενα τζιπακι (μεταχειρισμένο), θα ηθελα να ακουσω γνωμες, θετικα και αρνητικα για τα παρακατω....
1) Mercedes-Benz ML 350
2) BMW X5
3) Porsche Cayenne

Περισσότερο αναρωτιέμαι για το κόστος συντήρησής αλλά και για "τι καταναλωση σε καυσιμο εχουν?"

Αν ειναι καποιος ειδικος με πειρα στα μεταχειρισμενα και μπορει να μου πει ποσο μπορει να "πιασει" το δικο μου αν το πουλησω........
Mercedes Clk 200 (10/2005 μοντέλο) elegance

Με κατι παραπανω μπορεις να παρεις και κατι τετοιο σε μεταχειρισμενο βεβαια.......:flipout::flipout:-bye-
http://xe.gr/pages/Details.aspx?catId=1725&proId=7110057&cat=a&pageSize=10

hummer_accident.jpg

Μάλλιστα:ernaehrung004:
Καλλίτερο?:ADFADF1:

Attachments

• Athens and Doha Sep 07 016.jpg
    Athens and Doha Sep 07 016.jpg
    93.3 KB · Views: 35
Επειδη σκεφτομαι να πουλησω το αυτοκινητο μου (Mercedes clk 200) και να παρω ενα τζιπακι (μεταχειρισμένο), θα ηθελα να ακουσω γνωμες, θετικα και αρνητικα για τα παρακατω....
1) Mercedes-Benz ML 350
2) BMW X5
3) Porsche Cayenne

Περισσότερο αναρωτιέμαι για το κόστος συντήρησής αλλά και για "τι καταναλωση σε καυσιμο εχουν?"

Αν ειναι καποιος ειδικος με πειρα στα μεταχειρισμενα και μπορει να μου πει ποσο μπορει να "πιασει" το δικο μου αν το πουλησω........
Mercedes Clk 200 (10/2005 μοντέλο) elegance

Κατά σειρα το πιο φτηνο κόστος συντηρησης το εχει το Χ5 , μετά το ML και μετά το Porsche .

Τα σερβις και στα 3 γινονται (μιλω για λαδια φιλτρα, μικρο σερβις ) γινονται κάθε 17-22.000 χλμ παρόλο που τα οργανα ενδειξης μολις βαλεις μπροστα δειχνουν 25.000 . Αυτό κατεβαινει αναλογα τη χρήση .Αν το σκίσεις θα κανεις στα 15-17.000 .Αν πηγαινεις κανονικα από 17-21.000 .
Καθε εναμιση χρόνο περίπου εχεις το μεγαλο σερβις δηλ περισσότερα πραγματα απο τα παραπανω .πχ πας για τακακια κτλ

Τωρα για το μεταχειρισμενο που εχεις δυστυχως που θα στο πω δεν υπαρχει τιμή !!
Σαν ιδιωτης βαλε μια τιμη στο κεφάλι σου , βγες να την ζητησεις και θ ακουσεις πολλά .
Αν πας σε μαντρά θα κλάψεις ..Αν το κανεις ανταλλαγη ισως , λεω ισως βρεις κατι και τα βρειτε με τον εμπορο.

Εγώ πάλι θεωρώ δόκιμο τον τίτλο του νήματος, καθώς τον τίτλο του "πραγματικού" τζιπ μόνο ένα Hummer αξίζει να φέρει..

Επομένως, και με δεδομένο τον αναπόφευκτο επώδυνο συμβιβασμό ελέω και της καταραμένης κρίσης που βιώνουμε, μόνο με μία Cayenne Turbo S θα συμβιβαζόμουν (την καινούργια έτσι?)..

Εγω παλι πιστευω οτι το τιτλο του πραγματικού τζιπ μονο ενα Jeep αξιζει να φερει.
Θα πηγαινα σε Hummer στη θεση σου
αν πας στο Η3 ειναι σε αυτά που ρωτας παρόμοιο με τα υπόλοιπα και δεν θα προβληματιζεις τους παρκαδόρους
καταλαβαινεις τι θελω να πω.

Αν πας στο Η2 ισως σε προβληματισει λίγο
Αν πας στο Η1.... οι δρόμοι ειναι δικοί σου αγορι μου:music-smiley-005::music-smiley-005:
δεν ξερω αν το εχετε οδηγησει, το επόμενο σταδιο ειναι ερπυστριες :smash:

Το μειονεκτημα βεβαια του Η1 ειναι οτι δεν μπορεις να την πεσεις στη γκομενα αν δεν κανεις το γκαμποη

Και μολις το αγορασεις , εννοω οποιο από τη σειρα Hummer σου δινουν και δωρο τα στεφανα για ισοβιο γαμο :Banane0:

Εγω παλι πιστευω οτι το τιτλο του πραγματικού τζιπ μονο ενα Jeep αξιζει να φερει.
Θα πηγαινα σε Hummer στη θεση σου
αν πας στο Η3 ειναι σε αυτά που ρωτας παρόμοιο με τα υπόλοιπα και δεν θα προβληματιζεις τους παρκαδόρους
καταλαβαινεις τι θελω να πω.

Αν πας στο Η2 ισως σε προβληματισει λίγο
Αν πας στο Η1.... οι δρόμοι ειναι δικοί σου αγορι μου:music-smiley-005::music-smiley-005:
δεν ξερω αν το εχετε οδηγησει, το επόμενο σταδιο ειναι ερπυστριες :smash:

Χιουμοριστική ήταν η πρόθεσή μου αλλά δεν έγινε κατανοητό..

Εδώ ο κόσμος χάνεται...

και τα τρία υποψήφια αυτοκίνητα δεν μπορώ να τα χαρακτηρίσω καθαρόαιμα jeep. Προσωπικά θα σου πρότεινα να αποφεύγεις Cayenne, είναι απίστευτο το κόστος συντήρησης, η mercedes καίει πάρα πολύ. Η BMW είναι καλή λύση και σχετικά βατή, αλλά ακόμη καλύτερη είναι μια μεταχειρισμένη LEXUS που τουλάχιστον είναι υβριδική και επιβαρύνει λιγότερο το περιβάλλον.

Μπορείς να βρεις σε τρομερές τιμές LEXUS απο γερμανία που εξαιτίας ότι είναι υβριδικά δεν έχουν τέλη εκτελωνισμού, αλλά και από Ελλάδα μπορείς να κοιτάξεις. Πράγματι έχουν απίστευτο στοκ οι τράπεζες από κατασχέσεις.

Απάντηση: Re: Αγορα τζιπακι μεταχειρισμενο - Γνωμες

και τα τρία υποψήφια αυτοκίνητα δεν μπορώ να τα χαρακτηρίσω καθαρόαιμα jeep. Προσωπικά θα σου πρότεινα να αποφεύγεις Cayenne, είναι απίστευτο το κόστος συντήρησης, η mercedes καίει πάρα πολύ. Η BMW είναι καλή λύση και σχετικά βατή, αλλά ακόμη καλύτερη είναι μια μεταχειρισμένη LEXUS που τουλάχιστον είναι υβριδική και επιβαρύνει λιγότερο το περιβάλλον.

Μπορείς να βρεις σε τρομερές τιμές LEXUS απο γερμανία που εξαιτίας ότι είναι υβριδικά δεν έχουν τέλη εκτελωνισμού, αλλά και από Ελλάδα μπορείς να κοιτάξεις. Πράγματι έχουν απίστευτο στοκ οι τράπεζες από κατασχέσεις.
Αυτη τη στιγμη μόνο από κατασχεσεις από τις τραπεζες .
Από Γερμανία δεν συμφερει να το φερεις γιατί ισχυει ο φορος πολυτελειας και ας ειναι υβριδικό .ΔΕΝ εξαιρειται και εχει γινει φασαρία το τελωνείο .
Το Lexus δεν ειναι για πουθενα .
Ειναι 2 πλαισια σε ενα .Και τι εννοω .
Ειναι σκάλα και πατωμαόπως τα παλια τζιπ .Αρα ακαμψια μηδεν .Ειναι πλαστικουρα καθαρη μεσα ελεω Toyota . Τι να παρεις Rav τη Lexus το ιδιο και το αυτό .
Το μόνο πλεονεκτημα ειναι ελαχιστα στην καταναλωση ΑΛΛΑ αμα χαλασει το υβριδικό σκέλος τότε πέρνεις τα στεφανα και τις μπομπονιέρες μαζί ...:Banane0::Banane0::music-smiley-005:

Διχως να θελω να σε αμφισβητησω φιλος εφερε προσφατα lexus μεσω πατρας κ δεν πληρωσε τιποτα! Μηπως ο φορος πολυτελειας αφορα στγκεκριμενους κυβισμους;
Επισης δεν θεωρω κακο αν μοιαζει με το rav. γιατι στα 25000-30000 που θα τοβρεις παιρνεις ενα πολυτελες τζιπ χωρις να καταξοδευτεις... Θεωρω τον υβριδισμο και την χαμηλοτερη καταναλωση μεγαλα υπερ του, γνωστος με ML ηθελε δυο γεμισματα για το Αθηνα- Καλαματα

1) Mercedes-Benz ML 350
2) BMW X5
3) Porsche Cayenne

Παρε ενα Audi Q5 2.0 TFSI...

Aν επιμενεις σε ενα απο αυτα τα τρια παντως εγω ψηφιζω X5 , εχει την καλυτερη οδικη συμπεριφορα και αξιοπιστια απο τα τρια...

Απάντηση: Re: Αγορα τζιπακι μεταχειρισμενο - Γνωμες

Διχως να θελω να σε αμφισβητησω φιλος εφερε προσφατα lexus μεσω πατρας κ δεν πληρωσε τιποτα! Μηπως ο φορος πολυτελειας αφορα στγκεκριμενους κυβισμους;
Επισης δεν θεωρω κακο αν μοιαζει με το rav. γιατι στα 25000-30000 που θα τοβρεις παιρνεις ενα πολυτελες τζιπ χωρις να καταξοδευτεις... Θεωρω τον υβριδισμο και την χαμηλοτερη καταναλωση μεγαλα υπερ του, γνωστος με ML ηθελε δυο γεμισματα για το Αθηνα- Καλαματα
Τιποτα αποκλεεται να μην πληρωσε . Ο φορος πολυτελειας εχει να κανει με την τιμη που ειναι μεσα στο τελωνειο κατατηθεμενη από τις εταιρίες και ξεκιναει από 10-40% οπότε μαλλον χλωμο το κοβω ...

Tα υβριδικά μέχρι 2000κυβικά και τα 25ετιας δεν πληρωνουν τελωνειο.
αν κανω λαθος με τα νουμερα διορθωστε με
Τα υβριδικά lexus αν δεν κανω λαθος πληρωνουν ενα ποσοστο

Αν θελεις πραγματικο 4χ4 τοτε jimny - terios ειναι αυτα που κανουν την δουλεια τους το δευτερο ακομη και στην ασφαλτο ειναι πολυ καλο και εχει μπολικους χωρους. Για ψευτο 4χ4 με σχετικα λιγα χρηματα και με επιδωσεις GTI ενα ειναι το εργαλειο. MAZDA CX7.

Ακριβώς!
Ρίξτε μια ματιά εδώ http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=59844 για να δείτε για ποιόν λόγο είναι φτιαγμένα τα 4χ4 (κορυφογραμμές Κολωνακίου και οι απότομες πλαγιές των βορείων προαστείων εξαιρούνται, εκεί θέλεις Hammer και βάλε :flipout:)

Last edited:
Εξαιρετικά παθητικά τα Mazda CX7...

Τα "έχουμε" εταιρικά κι ήρθε καιρός που δεν έβλεπες σχεδόν κανένα στο γκαράζ(όλα ήταν καινούργια,αλλά όχι το πρόσφατο ανανεωμένο μοντέλο),εξαιτίας σοβαρών μηχανικών κι ηλεκτρονικών βλαβών...

Re: Απάντηση: Re: Αγορα τζιπακι μεταχειρισμενο - Γνωμες

Από Γερμανία δεν συμφερει να το φερεις γιατί ισχυει ο φορος πολυτελειας και ας ειναι υβριδικό .ΔΕΝ εξαιρειται και εχει γινει φασαρία το τελωνείο .

Πάντως επειδή βλέπω στην υπογραφή σου ότι ασχολείσαι με εισαγωγές από Γερμανία, φαντάζομαι κάτι θα ξέρεις παραπάνω. O δικός μου πάντως επιμένει ότι δεν πλήρωσε φόρο πολυτελείας...