Αγορα τζιπακι μεταχειρισμενο - Γνωμες

Τι στοιχεία πόλης έχει ωρέ;Να θαμπώνει τις...αστές γκόμενες;

2009-bmw-x6-pic-46085.jpeg

Ακόμη καλύτερη από Χ5, ένα all around εργαλείο που το είχα πριν απο 2 βδομάδες στα χέρια μου.

Είναι η επιτομή του SUV, με στοιχεία οχήματος πόλης με εκπληκτικούς χώρους.

Δεν βάζω κανένα άλλο μπροστά του.

αυτά τα οχήματα δεν έχω καταλάβει τον λόγο υπαρξης τους, ειδικά του συγκεκριμένου (παρότι big fun της BMW)

οκ ειναι εντυπωσιακά αλλά εκτός δρόμου ούτε για αστείο, στροφιλίκι επίσης....δηλαδή μόνο για autobahn κάνει και για show off στο κολωνάκι..δεν καταλαβαίνω τι μπορουν να προσφέρουν? εκτός του ότι χαλανε πολύ περισότερα resources από ένα sedan και για να κατασκευαστούν και για να λειτουργήσουν

Ο λόγος υπάρξεώς είναι ο αντικατόπτρισμός της εποχής μας.
Η εποχή της αντάυγειας (η αλλιώς λίγο απ'όλα)
Επειδή δεν ξέρουμε τι θέλουμε και δεν θελουμε να χαρακτηριστούμε απο τις επιλογές μας

Η εποχή της ανταύγειας ή της απληστείας και της αλλωτρίωσης?
αυτό που με προβληματίζει δεν είναι η ύπαρξη τους. πάντα θα υπάρχουν καταναλωτικά προιόντα τα οποία ουσιαστικά δεν έχουν λόγο ύπαρξης. το θέμα δημιουργείται όταν τα προιόντα αυτά γινονται mainstream....

Μου άρεσε (και μ' αρέσει) ο Κλάρκσον.

Κάποτε είχε πει για τα SUVοειδή, πως το μόνο που κάνουν είναι να μεταφέρουν τον εαυτό τους...

Re: Απάντηση: Αγορα τζιπακι μεταχειρισμενο - Γνωμες

Μου άρεσε (και μ' αρέσει) ο Κλάρκσον.

Κάποτε είχε πει για τα SUVοειδή, πως το μόνο που κάνουν είναι να μεταφέρουν τον εαυτό τους...

+1000

Μου κανει εντυπωση που δεν εχει πει κανενας αν δεν κανω λαθος το Land Cruiser
Δεν ειναι βεβαι poul mour,ειναι βαρετο στην εμφανιση αλλα ειναι εργαλειο και αξιοπιστο

αλλα οταν μιλαμε για τζιπ ενα ειναι μονο :twoguns:

Attachments

• Hummer_H1_72-1024.jpg
    Hummer_H1_72-1024.jpg
    58.2 KB · Views: 7
και μην ξεχναμε οτι ο καθενας την κ...λα του την χρυσοπληρωνει
Αλλος θα σκασει 50,000 για ηχεια,αλλος για home cinema,αλλος για αμαξι
αλλος για γυναικες ,κοκ :Banane0: