Αγορά UPS για PS64F8500

Polakis, το κόστος για την πλακέτα που ελέγχει την τάση* τροφοδοσίας σου ξεκινάει από 250 συν έξοδα αντικαταστασης .
Ένα τσακ τσακ απο την δεη και ο παλμός που στέλνει στο τροφοδοτικό δημιουργεί το βραχυκύκλωμα . Αν μιλούσαμε για Γερμανία, θα ήταν ελάχιστες περιπτώσεις. Εδώ στα service μια στις τρεις περιπτώσεις βλάβης είναι από βραχυκύκλωμα. Μία μπριζα ασφαλείας και μετά ενα online ή line interactive ups για να περιορίσεις τις περιπτώσεις στο ελάχιστο, είναι η καλύτερη φροντίδα για τον εξοπλισμό σου.

Polakis, το κόστος για την πλακέτα που ελέγχει την τάση* τροφοδοσίας σου ξεκινάει από 250 συν έξοδα αντικαταστασης .
Ένα τσακ τσακ απο την δεη και ο παλμός που στέλνει στο τροφοδοτικό δημιουργεί το βραχυκύκλωμα . Αν μιλούσαμε για Γερμανία, θα ήταν ελάχιστες περιπτώσεις. Εδώ στα service μια στις τρεις περιπτώσεις βλάβης είναι από βραχυκύκλωμα. Μία μπριζα ασφαλείας και μετά ενα online ή line interactive ups για να περιορίσεις τις περιπτώσεις στο ελάχιστο, είναι η καλύτερη φροντίδα για τον εξοπλισμό σου.

Thanks για τις πληροφοριες. Εχεις να μου προτεινεις καποια συγκεκριμενα; γιατι ειμαι λιγο ασχετος στην κατηγορια αυτη...

Εχω βάλει στο σπίτι και στην δουλειά διαφορες εταιρίες, mustek apc eaton. Ολα δουλευουν απροβληματιστα, Τώρα τελευταία βλέπω πολλές καινούριες μάρκες στην αγορά.
Να προσέξεις τα ms (χρόνος αντίδρασης) και το ποιο σhμαντικο , το φορτίο που δέχονται. Αν θά χρειαστείς 600w πρέπει να ´πάρεις ένα γύρω στα 1500VA. Πρόσεξε μόνο μήν πάρεις standby.

Ξεθαβω λιγο το νημα γιατι αφορα ups. Οχι αυτο που λεει ο τιτλος , αλλα δεν ειναι αναγκη να ανοιχθει καινουριο θεμα πιστευω.
Λοιπον αγορασα την πεμπτη που μας περασε ενα καινουριο ups. Παω στο σπιτι , κανω την απαραιτητη συνδεσμολογια και το ανοιγω. Ολα καλα μεχρι εδω.
Το προβλημα ειναι οτι μυριζει! Μυριζει σαν να καιγεται κατι. Οχι ακριβως πλαστικο. Ειναι σαν τη μυρωδια που βγαζουν τα μηχανηματα οταν λεμε οτι "καηκαν". Δεν ειναι υπερβολικη η μυρωδια αλλα υπαρχει. Κυριως οταν παω και καθομαι στο γραφειακι που εχω το λαπτοπ (κατω στο πατωμα κ διπλα απο το γραφειο εχω βαλει το ups) μου ερχεται η μυρωδια. Απο την πεμπτη που το δουλευω ετσι κανει.
Γνωριζει κανεις τι μπορει να παιζει/φταιει?

Υ.Γ.: Λογικα δεν θα εχει καποια σημασια αλλα μεσα στο κουτι δεν υπηρχε cd παρολο που στο manual ελεγε οτι πρεπει να υπαρχει. Απλα το αναφερω.

Υ.Γ. 2: Καπνοι παντως δεν ειδα να βγαινουν απο τις θυρες εξαερισμου , lol.

Μια τηλεοραση , το λαπτοπ , το ps3 και εναν εξωτερικο σκληρο δισκο. Αυτα εχω βαλει. Ενα βραδυ το αφησα μονο του το ups να δουλευει κ τις υπολοιπες συσκευες τις ειχα αποσυνδεσει. Το επομενο πρωι που ξυπνησα κ πηγα στο γραφειακι παλι μυριζε.

Υποθέτω ότι είναι κάποιο "οικονομικό" ups, και μάλλον μυρίζεις τα βερνίκια κάποιου μετασχηματιστή. Που κανονικά, δεν θα έπρεπε να ζεσταίνεται. Λογικά θα υποχωρήσει σε μερικές μέρες.
Έχει σταματήσει η φόρτιση της μπαταρίας να υποθέσω...

Την μπαταρια τη φορτισα για ενα τετραωρο οταν πηρα το ups που το εβαλα στην πριζα χωρις αλλες συσκευες.
Ακομα και τοτε που δεν ειχε φορτιο πανω μυριζε. Η μαρκα ειναι η γνωστη "μαρκα μου'καψες" (ταιριαζει και στην περιπτωση lol ) και το πηρα 120 ζεστα ζεστα ευρουλακια. Μπορει να ειναι απο τα οικονομικα no-name αλλα και πριν απο αυτο ειχα παλι ενα της ιδιας εταιριας και δουλεψε απροβληματιστα για 4 χρονια.

Τελικα το πηγα τωρα το απογευμα απο εκει που το πηρα και θα μου το αντικαταστησουν με καινουριο.
Το ups ειναι αυτο -> http://pc-professional.info/power-protection/ups/561-power-on-ups-1200-vld.html

Σε συνεχεια της ιστοριας σχετικα με το μυρωδατο ups , σημερα με πηραν απο το καταστημα και πηγα και παρελαβα καινουρια συσκευη. Τη συνδεσα μονη της το μεσημερι χωρις καποιο φορτιο και την αφησα μεχρι τωρα. Οπως μυριζε το προηγουμενο , σαν καμμενο , αυτο δεν μυριζει. Η μονη μυρωδια που υπαρχει ειναι αν κολλησω τη μυτη μου στις οπες αερισμου που εχει , εκει μυριζει ανεπαισθητα σαν φρεσκοβαμμενη μπογια! Εκεινη η μυρωδια που ειχε το προηγουμενο παντως δεν υπαρχει.

Ναι ετσι πιστευω και εγω. Ειδα και το προηγουμενο ποστ σου που γραφεις για τα βερνικια του μετασχηματιστη οποτε λογικα αυτο θα μυριζει στο καινουριο. Υποθετω θα ειναι λογικο αυτο.

Και ειναι ωραιο μηχανηματακι παροτι δεν ειναι καμια γνωστη μαρκα. Σηκωνει και πολλες συσκευες.
Στο προηγουμενο που ειχα βαλει 4 συσκευες ουτε στο 25 % δεν εφτασε το φορτιο. Ενα χαζο ομως ειναι που δεν γραφει σε αυτο ποσα watt σηκωνει ,γραφει μονο τα va που ειναι 1200.