Αγορα usb 3.0 card

lunapop

Established Member
22 July 2007
131
Καλησπερα ενδιαφερομαι να αγορασω την παρακατω καρτα καθοσον η μητρικη μου δεν εχει usb 3.0 αλλα δεν ξερω αν θα ειναι συμβατη διοτι η μητρικη μου ειναι αλλης μαρκας (GIGABYTE). Μηπως την αγορασε κανεις και λειτουργει και εκτος M/B Asus? Thanks

http://www.plaisio.gr/Computers/Hard...0-00EAY00Z.htm

Το θέμα είναι τι θα συνδέσεις με usb 3 σήμερα… Δε ξέρω εάν θα βρεις κάτι το αξιόλογο.
Κατά τα άλλα το pci-e x4 νομίζω είναι Underspec, αλλά δεν έχω χρόνο να στο επιβεβαιώσω αυτή τη στιγμή.
Χαίρομαι πάντως που η τιμή είναι ‛λογική’

@lunapop:

IMHO θα ήταν καλύτερα να αγοράσεις τέτοια κάρτα όταν παραστεί η ανάγκη, δηλαδή όταν αποκτήσεις συσκευές USB 3.0.

Και χρήματα θα εξοικονομήσεις και ίσως μέχρι τότε να έχει τέτοιες θύρες το ίδιο σου το motherboard (αν έχεις κάνει αναβάθμιση).

Από την άλλη, η κάρτα είναι πρακτικά "τζάμπα", οπότε αν σου έχει γυαλίσει χτύπα τη! :D

Αν ηταν πιο ακριβη δεν θα το συζηταγα καν αλλα επειδη ειναι σε τετοια τιμη και δεν σκοπευω να κανω αναβαθμιση τα επομενα 2 χρονια, πιστευω οτι αρχες του 2010 θα βγουν νεες συσκευες (media players, usb flash κλπ) οποτε καλο ειναι να ειμαστε ετοιμοι, με δεδομενο οτι αναμεσα στο usb 2.0 και usb 3.0 η διαφορα ειναι χαοοτική.

η τιμη ειναι απιστευτα λογικη :/ μπραβο τους....να λεμε και κανενα καλο που και που. Και usb3 και sata6 με 28 ευρω......και εντωμεταξυ δε θες και πανω απο 2 θυρες που δινει στο καθενα. Στα μεν sata6, μονο σε SSD για λειτουργικο εχουν νοημα και 2 θυρες ειναι υπεραρκετες ακομα και για ενα raid0 με 2 τετοιους. Στο δε usb3, οταν θα υπαρχουν συσκευες και θα θες πανω απο 2 , θα υπαρχει hub και θα βγαλεις οσα θες απο αυτες τις 2....

Την αλλη βδομαδα που θα την παρω θα γραψω αν υπαρχει κανενα προβλημα ασυμβατοτητας με την μητρικη μου (Gigabyte).