Νομίζω οτι στα χρήματα που ζητάς, η καλύτερη λύση είναι η JVC EVERIO GZ-MG330. (EISA Awards) . Με σκληρό mini δίσκο 30 Gb.
Επειδή την έχω, μπορώ να σου πώ εντυπώσεις....
Ποιότητα βίντεο : Αρκετά καλή για standard definition, φθάνει να μήν την 'κουνάς' απότομα όταν τραβάς, γιατί κάνει σπασίματα στην κίνηση (δεν έχει οπτικό σταθεροποιητή, μόνο ψηφιακό).
Ποιότητα ήχου : Καταπληκτικό μικρόφωνο !! (Νομίζω οτι αξίζει τα λεφτά της, απλά και μόνο σαν Audio recorder)
Μέγεθος : Από τα μικρότερα της αγοράς..
Συνδέεται απ´ευθείας με TV με αναλογικό καλώδιο. αλλά και με HDMI εφ´όσον αγοράσεις και την βάση της. (Το θεωρώ υπερβολή)
Τώρα, για το άλλο που είπε ο Κος yannakas σχετικά με την λήψη βίντεο 720 p (HD) με φωτογραφική μηχανή πλέον, έχω να κάνω τα εξής σχόλια :
Ποιότητα εικόνας καταπληκτική (HD)!! Αλλά...
... ο ήχος τους -συνήθως - είναι χάλια.
....υπάρχει πρόβλημα με το μέσο αποθήκευσης του βίντεο. Πρέπει να κουβαλάς 5 κάρτες των 4 Gb και να τραβήξεις 5 δεκάλεπτα βιντεάκια.
....δεν έχεις δυνατότητα zoom και continious focus .
Αυτά ισχύουν στην δική μου φωτογραφική μηχανή που τραβάει και βίντεο HD (Panasonic LX-3)..