Αγορά Velodyne CHT-Q ή B&W PV1

Πολύ ενδιαφέρον θέμα
Κώστα επειδή είμαι πολύ κοντά να πάρω το Velo , πιστεύεις είναι υπερβολή το 12'' για χώρο 27τμ σαλόνι+ 10 τμ κουζίνα ?
Οχι λόγω ενίσχυσης απλά είδα στα specs πέφτει λίγο πιο χαμηλά από το 10
Ας υποθέσουμε οτι είχαν την ίδια τιμή (που σχεδόν έχουν) ποιό να πάρω ?

Και εγω ειδα να σου πω την αληθεια πως η διαφορα στην τιμη ειναι στο κατοσταρικο και γ'αυτο σκεφτομουν να τα δωσω στο :guitarist: 12ρι αλλα ο -kblachos- προτεινει για αυτα τα τετραγωνικα οπως διαβασες το 10ρι...
κατι θα ξερει παραπανω μιας και ειναι κατοχος

Last edited:
Πολύ ενδιαφέρον θέμα
Κώστα επειδή είμαι πολύ κοντά να πάρω το Velo , πιστεύεις είναι υπερβολή το 12'' για χώρο 27τμ σαλόνι+ 10 τμ κουζίνα ?
Οχι λόγω ενίσχυσης απλά είδα στα specs πέφτει λίγο πιο χαμηλά από το 10
Ας υποθέσουμε οτι είχαν την ίδια τιμή (που σχεδόν έχουν) ποιό να πάρω ?

Εχεις πιο μεγάλο χώρο απ' τον δικό μου. Μικρό σίγουρα δεν είναι το10άρι και σε συνδυασμό με τα Emphasis 25 νομίζω ότι θα ταιριάξει απόλυτα, αλλά και με το 12άρι (αφού δεν έχει και μεγάλη διαφορά στην τιμή) δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.

Εσύ αποφασίζεις......

Οταν ανεβαινουν οι εντασεις τι λεει, εχεις παρατηρησει καποιο προβλημα; (τριξιμο-μπουκωμα-παραμορφωση)

Οχι, τίποτα απ' αυτά. Απλά κουνιέται ολόκληρος ο καναπές που κάθομαι σε σκηνές με βαθύ χαμηλό...... :D

Επισης στο θεμα μουσικης πως τα παει δεν μου ειπες; Δηλαδη λες πως στο χωρο μου που ειναι ενιαιος θα ειναι οκ το 10ρι;Πρεπει να λαμβανει καποιος υποψιν του μονο τα ποσα τ.μ θα ειναι στημενο το H.C του και οχι το χωρο στο συνολο του;

Λόγω των εμπρός ηχείων δαπέδου δεν συνηθίζω να ακούω μουσική με το υπογούφερ. Παρόλα αυτά, σε δοκιμές που έχω κάνει κατά καιρούς, το CHT-10Q συμπεριφέρεται πολύ καλά και σε μουσικές ακροάσεις.

Νομίζω ότι στα τετραγωνικά που έχεις (συνολικά) και λόγω και των μικρών ηχείων-δορυφόρων που χρησιμοποιείς (Μ1) το 10άρι θα σε καλύψει απόλυτα.

Ευχαριστώ Κώστα
Monitor Audio BR5 μπροστά πλέον
Τέλος του μήνα θα το χτυπήσω το sub

Ευχαριστω :a0210: για τη βοηθεια αλλα εχω ακομα αποριες.
Μηπως του οτι τα Μ1 ειναι μικρα και οχι σαν τα δικα σου τα δαπεδου που βοηθανε αρκετα σε μπασο το ολο σου συστημα να χρειαζομουν το μεγαλυτερο σαμπ (12ρι) για να εχω καλυτερα αποτελεσματα-αποδοση συνολικα στο H.C μου;
Απο την αλλη παλι σκεφτομαι οτι μπορει να ειναι αργο το 12ρι για το χωρο... :chinscratch:

Οποτε βρε παιδες τι κανω, 10 η 12;
Επισης εναλλακτικα εχετε να προτεινετε καποια αλλη μαρκα;
Το Velo Spl-800i λεει κατι;

Και μια παρατηρηση:
Το Sunfire που μου προτεινε καποιος φιλος το γουφερ του και μονο εμφανισιακα αν το δεις χωρις καν να διαβασεις specs λες "αυτο πρεπει να βαραει καλα" (δειχνει να εχει μεγαλη διαδρομη ο κωνος) σε αντιθεση με το Velodyne.

Re: VELODYNE CHT-Q Subwoofer (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Θα προτεινα για τα 18 τετραγωνικα ενα SUNFIRE HRS-8.
(http://www.sunfire.com/productdetail.asp?id=17)

Ειναι βεβαια κανα 25αρι ευρω ακριβοτερο απο το 10αρι το velodyne, αλλα εχω την πεποιθηση οτι ειναι μακραν καλυτερο...

Θα μπορούσεις να μου πείς πού έχεις δεί το HRS-8 σε αυτή την τιμή (ή είναι τυπογραφικό)?

Ο σκρούτζ το βγάζει 250 ευρώ περισσότερο

Ξερουμε αν εχει μεσα στη συσκευασια το σαμπ ακιδες η πρεπει να αγορασει κανεις εξτρα;

Last edited:
Δεν έχω κάνει σύγκριση. Εν τω μεταξύ πρέπει να πάρω ένα κομμάτι γρανίτη για να τοποθετήσω πάνω του το sub. Κάτι που θα γίνει τις επόμενες ημέρες....

Εν τω μεταξύ πρέπει να πάρω ένα κομμάτι γρανίτη για να τοποθετήσω πάνω του το sub. Κάτι που θα γίνει τις επόμενες ημέρες....

Για πιο λογο θα το κανεις αυτο αν επιτρεπετε;

Δεν έχω κάνει σύγκριση. Εν τω μεταξύ πρέπει να πάρω ένα κομμάτι γρανίτη για να τοποθετήσω πάνω του το sub. Κάτι που θα γίνει τις επόμενες ημέρες....

xoxo

Ξερω ποιος σου βαζει τετοιες ιδεες....

Και σε μενα τις ιδιες μου βαζει....

Υγ. εβαλα ενα :D

Edit: Ακυρο ! Απο πανω απο το σαμπ το εβαλα εγω...

Tο καλύτερο αποτέλεσμα το είχα, όταν τοποθέτησα το σαμπ πάνω σε γρανίτη χρησιμοποιόντας ακίδες και μεταξύ σαμπ με γρανίτη αλλά και μεταξύ γρανίτη με πάτωμα.

ΥΓ.Κώστα νομίζω ότι έχω ένα κομμάτι γρανίτη. Για πες τι διαστάσεις θές.

Αμα χρειαζεται ο Κωστας γρανιτη απο καποιον .... ζητω που καηκαμε...