Αγορά Velodyne CHT-Q ή B&W PV1

Τελικά λέω να ψωνίσω απο Ελλάδα και να πάω στο Velo 12
Μόνο καλά λόγια ακούω απο εδώ και αυτό φτάνει
Δεν το βρίσκω ετοιμοπαράδοτο αλλα θα περιμένω :a0210:

εχω το 12αρι και ειναι οτι καλυτερο σ αυτες τις ιντσες με τα λεφτα που κανει. αν το τοποθετησεις σωστα στο χωρο και με normal εντασεις και ρυθμισεις αξιζει να το παρεις. το μονο του ελατωμα ειναι ο ογκος του και αν εχεις το χωρο να το βαλεις ωστε να παιξει σωστα.

Και εγω μια απο τα ιδια...
Προς τα εκει κοιταω, Velo 12 και ελπιζω να μην εχω προβλημα στο χωρο μου

Η παραγγελια εγινε.......
Velodyne CHT-12Q
Εν αναμονη παραλαβης τωρα και ελπιζω να παρω το ηχητικο αποτελεσμα και τη σωστη συμπεριφορα που τοσο καιρο διαβαζω στο θεμα απο γνώστες και κατόχους.

Η παραγγελια εγινε.......
Velodyne CHT-12Q
Εν αναμονη παραλαβης τωρα και ελπιζω να παρω το ηχητικο αποτελεσμα και τη σωστη συμπεριφορα που τοσο καιρο διαβαζω στο θεμα απο γνώστες και κατόχους.

Καλορίζικο! Τούμπανο είναι, θα το ευχαριστηθείς!

Παιδες κανενα καλο καλωδιο (τιμη-μαγαζι-λινκ) να προτεινετε για το sub;
Επισης τι θα ηταν καλυτερο μονο RCA σε μονο ή μονο RCA σε διπλο;
Υπαρχει διαφορα στον ηχο μιας και το sub μπορει να συνδεθει και με τους 2 αυτους τυπους καλωδιου και ποιος ειναι καλυτερος;

Κωστα εχει καποια διαφορα στον ηχο αν το συνδεσεις με μονο RCA και ποια ειναι καλυτερη συνδεση μονο RCA σε μονο ή μονο RCA σε διπλο οπως εχεις εσυ;

Re: Απάντηση: Αγορά Velodyne CHT-Q ή B&W PV1

Κωστα εχει καποια διαφορα στον ηχο αν το συνδεσεις με μονο RCA και ποια ειναι καλυτερη συνδεση μονο RCA σε μονο ή μονο RCA σε διπλο οπως εχεις εσυ;

Να σου πω την αλήθεια, επειδή είχε τον αντάπτορα σύνδεσα και τις δύο εισόδους του Velodyne. Δεν έκανα δοκιμή συνδέοντας μόνο την Left. Θα το κοιτάξω. Πάντως πιστεύω πως δεν θα υπάρχει καμία διαφορά. Αλλωστε το LFE είναι μονοφωνικό....

Τελικά μετά από mail που έστειλα στις Velodyne,Sunfire,SVS,Epik (φοβερή εξυπηρέτηση στα κεντρικά σε όλες τις εταιρίες) αποφάσισα και έβαλα παραγγελία στο Epik Legend

Αναμένουμε λοιπόν...

Μετα απο καιρο αναμονης (στο κουτι) και μετα απο ενα μικρο σχετικα στρωσιμο (10-20 ωρες) δοκιμασα επιτελους το Sub για πρωτη φορα σε μια ταινια αναφορας σε θεμα ηχου,το ΤΡΟΝ.
Τα λογια ειναι περιττα που λεει και το ασμα... το σαμπ απλα τα σπαει!
Δεν ηξερα τι να κατεβασω πρωτα κατα τη διαρκεια προβολης την ενταση του σαμπ η την ενταση του ενισχυτη για να μην με παρουν στο κυνηγι οι γειτονες.
Ειχε δικιο ο Κωστας - Kblachos που προτεινε το σαμπ. :SFGSFGSF:
Ειναι απιστευτα καλο με δυνατοτητες!
Μου ανοιξε την ορεξη για την συνεχεια :eating: