ΑΓΟΡΑ VIDEOCERAS HDR-HC7 430ευρω,ΒΟΗΘΕΙΑ

saltjon

New member
1 February 2009
34
Βρηκα την sony HC7 430 ευρω ειναι DEMO καταστηματος .Δεν εχει χρησιμοποιηθει καθολου η μπαταρια της και η καμερα ειναι σχεδον του κουτιου,χωρις γρατσουνιες κ.α νατην χτυπησω? Ειχα την panasonic nv-gs 230 δεν προλαβα νατραβηξω ουτε τρεις κασσετες, μπηκαν στο σπιτι πριν δεκα ημερες και την πηραν μαζι με αλλα αντικειμενα. Θελω την γνωμη σας δεν θελω να παω ακομα σε σκληρο καρτα :elefant:

Το γεγονός ότι δεν πάντησε κανένας μέχρι τώρα δεν οφείλεται σε αδιαφορία, αλλά στη δυσκολία να σου πει κάποιος πάρε τη συγκεκριμένη κάμερα. λες ότι είναι demo και δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω την καλή της κατασταση. Όμως έχω δει κάμερες πολύ ταλαιπωρημένες αλλά γυαλιστερές. καταλαβαίνεις τί θέλω να πω....

από την άλλη, όταν κάποιος ζητά μια πληροφορία για αγορά, δυνήθως μας γράφει για ποιό λόγο θέλει το συγκεκριμένο προιόν. Τί θέλει να κάνει με αυτό, στην περίτπωσή σου τί θέλεις να τραβήξεις; Σε ενδιαφέρει το hd, οικογενειακά στιγμιότυπα, να μοιράζεσαι dvds με φίλους, να κάνει Post processing ή έτοιμα βίντεο...

δεν είδαμε τίποτε από αυτά.

Δώσε κάποιες πληροφορίες, και θα έχεις ανταπόκριση.

Oπως ειπα ειχα ηδη miniDV και εχω αρκετες κασσετες για μεταφορα και επεξεργασια στο PC. Απο υπολογιστες δεν εχω αρκετη γνωση και συνεπαγεται
και δυσκολια στην επεξεργασια.Η καμερα θα χρησιμοποιηθη για παιδικα παρτυ διακοπες,σχολικες γιορτες κ.α .ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΗ ΤO ΗD

η συγκεκριμενη καμερα εχει νομιζω 2 χρονια εγγυηση.Εχει να προτεινη καποιος
κατι σε αντιστοιχη ποιοτητα κ τιμη?

ειδα οτι περνωντας την hv30 μπορω να την συνδεσω αναλογικα με μια παλια sony hi8 και να μεταφερω και να μετατρεψω τις παλιες κασσετες απο αναλογικες σε ψηφιακες.Αξιζει ομως για μερικες κασσετεςκαι για λιγη καλυτερη ποιοτητα εικονας ,300ευρω παραπανω αντι 430 της sony.Σε δυο χρονια που ληγη και η εγγυηση,επενδυω σε καλυτερη .Τι λετε?