Αγορά Yamaha RX-V779 ή RX-A850

ναι αυτος ειναι, onkyo απ οτι βλεπω ειναι 100 Watt - 8 Ohm - 20 - 20000 Hz - THD 0.08% - 7 channel(s) ( surround ),οριακα με ικανοποιει (θα ηθελα παραπανω),60%ταινειες και 40 %μουσικη ,ο χωροσ ειναι 55 μετρα αλλα τα ηχεια στεκονται στα 18 τμ,οσο για τον denon ειναι πια παλιο μοντελλο λειπουν πολλα καλα σε αυτην την εποχη .τα ηχεια βλεπω αντεχουν αρκετο ρευμα παραπανω,ειδα και ενα review με τον 1050 ο οποιος με 200 επεριπου διαφορα ειναι αρκετα καλυτερος και εσωτερικα και σε ισχυει,τα εχω κανει μανταρα

Μαλλον χρειαζεσαι τελικο. Οταν ειχα παρει τον πρωτο μου πολυκαναλο (yamaha rx-v3XX) νομιζα οτι θα γινοταν σεισμος μεσα στο σπιτι... φυσικα αυτο δεν εγινε. Μετα οταν βγηκε το dts -ma ειπα να αλλαξω και πηρα τον 1 κλικ πιο πανω και πιο μοντερνο rx-v465 αλλα σε ενταση δεν ειχε καμια διαφορα. Τωρα ηθελα να παρω κατι ετοιμο για 4κ σε λογικη τιμη....και για να μην την πατησω παλι με τις εντασεις φροντισα να δω ενα μοντελο που εχει pre outs σε ολα τα καναλια (δεν υπαρχει η οικονομικη δυνατοτητα να αγοραζω προ -ενισχυτη καθε φορα που αλλαζουν τα φορμα ηχου) και πηρα τον rx-v 779. Οι εντασεις ομως ειναι πολυ κοντινες δεδομενου οτι εδωσα τα διπλα χρηματα απο τον παλιο μου και ετοιμαζομαι να προσθεσω τελικο στον av receiver μου. Λογικα κατι αντιστοιχο πρεπει να κανεις και εσυ.