Aγοράς 40ρας...

ReaperX

New member
21 April 2009
26
Καλησπέρα!!

Έφτασε η ώρα για καινούρια tv στο δωμάτιο 40 ιντσων...

Χρήση θα είναι λίγο απ' όλα...Δλδ

TV
Σύνδεση pc για surfing gaming κτλπ
Xbox 360
Tαινίες HD (οποσδήποτε θέλω να έχει ενσωματωμένο player για mkv)

Γενικά είμαι λίγο Samsung fanboy(:p),οπότε έχω καταλήξει κυρίως στην C650 και την C6500.

To budget δεν είναι ιδιαίτερα περιοριστικό εώς και τα λεφτά της 6500,η οποία ομολογουμένως μου αρέσει πολύ (design,πάχος κτλπ) ωστόσο διαβάζω για τρομερά προβλήματα clouding και σε καμία περίπτωση δε θέλω να δώσω τόσα χρήματα για κάτι που δεν θα αποδίδει τα αναμενόμενα.

Δεκτές βεβαίως προτάσεις και από άλλες εταιρίες...
(3d δε με ενδιαφέρουν)

Πές μας απόσταση θέασης για να προσδιορίσουμε τις ίντσες καλύτερα,γιατί εάν έχεις πάνω από 2 μέτρα πρέπει να πας στην 46C650 που είναι περίπου στα χρήματα της 6500.Πάνω από 3.5 μέτρα πρέπει να πάς στην 55C650(δεν σου προτείνω plasma λόγω σύνδεσης με pc)

Re: Απάντηση: Aγοράς 40ρας...

Πές μας απόσταση θέασης για να προσδιορίσουμε τις ίντσες καλύτερα,γιατί εάν έχεις πάνω από 2 μέτρα πρέπει να πας στην 46C650 που είναι περίπου στα χρήματα της 6500.Πάνω από 3.5 μέτρα πρέπει να πάς στην 55C650(δεν σου προτείνω plasma λόγω σύνδεσης με pc)

Plasma έτσι κι αλλιώς δεν θέλω με τπτ για δικούς μου λόγους...:p

Απόσταση θα είναι λίγο κάτω απ' τα 2,5 μέτρα,αλλά δεν ξέρω...Μου φαίνεται πως πάει πάρα πολύ η 46ρα για δωμάτιο...

Σε καμιά περίπτωση δεν θα σου πρότεινα 40'' για 2,4μέτρα πχ,και όχι μόνο εγώ κανείς δεν θα σου πρότεινε,σε HD υλικό όχι 16:9 αλλά 21:9 δηλαδή bly-ray δεν θα μπορείς να δείς σε 40''.

Aν αφήσουμε εκτός την διάσταση μεταξύ C650 και C6500 τι θα ήταν προτιμότερο??

Διαβάζω και για την C650 ότι πάσχει από lag στο gaming... :confused:

To clouding επίσης στην 6500 είναι όντως τόσο αισθητό και δεδομένο ότι θα έχει το πάνελ??

παρε samsung μονο αυτες παιζουνε mkv x264 me ηχο DTS.
Αλλες μαρκες δεν παιζουνε καν mkv και αλλες παιζουνε mkv αλλα χωρις ηχο DTS

Aαα,και κάτι ακόμα μια που αναφέρθηκε το θέμα ήχου..

Αυτές οι δύο που αναφέρω περνάνε DTS από οπτική???

Γιατί θέλω να συνδέσω ηχεία 5.1 πάνω...

Απάντηση: Re: Aγοράς 40ρας...

Διαβάζω και για την C650 ότι πάσχει από lag στο gaming... :confused:
Όσα μηνύματα έχεις διαβάσει εσύ πως έχει lag, άλλα τόσα έχω διαβάσει και εγώ από κατόχους της που δεν έχουν κανένα πρόβλημα lag.
Εσύ διαλέγεις τι σου φαίνεται πιο σωστό.
Είμαι και εγώ στην φάση αγοράς ή της C650 ή κάποιο μοντέλο από LG.
Εγώ πάντως το lag ούτε που το σκέφτομαι. -bye-

Όσα μηνύματα έχεις διαβάσει εσύ πως έχει lag, άλλα τόσα έχω διαβάσει και εγώ από κατόχους της που δεν έχουν κανένα πρόβλημα lag.
Εσύ διαλέγεις τι σου φαίνεται πιο σωστό.
Είμαι και εγώ στην φάση αγοράς ή της C650 ή κάποιο μοντέλο από LG.
Εγώ πάντως το lag ούτε που το σκέφτομαι. -bye-

+1 στην Samsung.

Χμμ μάλιστα!! :D

Απ' ότι βλέπω όμως την 6500 την απορρίπτετε τελείως ε??

Δε βλέπω ούτε ένα σχόλιο για εκείνη...

Δεν αξίζει τα χρήματά της??

Χμμ μάλιστα!! :D

Απ' ότι βλέπω όμως την 6500 την απορρίπτετε τελείως ε??

Δε βλέπω ούτε ένα σχόλιο για εκείνη...

Δεν αξίζει τα χρήματά της??

Χωρίς τα ερωτηματικά,γιατί μπορεί να έχει clouding και κατά την γνώμη μου δεν έχει αναπτυχθεί ακόμα τόσο η τεχνολογία lcd led γιατί μην ξεχνάμε,είναι μια lcd Με διαφορετικό φωτισμό.
Πολύ καλύτερα να πάρεις την 46C650.

Για την LG 42 SL9000 τι έχετε να πείτε???

Έχει βγει σε πολύ καλή προσφορά στα 799 ...

Για την LG 42 SL9000 τι έχετε να πείτε???

Έχει βγει σε πολύ καλή προσφορά στα 799 ...

Απλό είναι,δεν αγοράζεις οικόπεδο,οι παραπάνω που ανέφερες είναι αρκετά καλύτερες,και το εύρος τιμών που μπορείς να διαθέσεις φτάνει ώστε να αγοράσεις κάτι καλύτερο από την παραπάνω.(Και είπαμε,οι led δεν αξίζουν ακόμα τουλάχιστον τα χρήματα τους)

Tελικά κατέληξα στην 46" C650...:p

Σε αναμονή για την παραλαβή λοιπόν...:BDGBDGB53:

Tελικά κατέληξα στην 46" C650...:p

Σε αναμονή για την παραλαβή λοιπόν...:BDGBDGB53:

Έκανες μια από τις καλύτερες αγορές που θα μπορούσες πάντως.

Κατέφθασε η τηλεόραση επιτέλους αφού τελικά έγινε παραγγελία από άλλο κατάστημα αφού το πρώτο δεν αξιώθηκε να τη φέρει.

Πανελ ευτυχώς έπεσα σε AUO MVA!! :award:

Εικόνα καταπληκτική στα hd!
Επίσης εντυπωσιάστηκα και από την απόδοση στα ψηφιακά.Δεν περίμενα τόσο καλό αποτέλεσμα!! :D

Πάντως ένα μεγάλο ευχαριστώ που με πείσατε για τη 46ρα,γιατί όντως αν έπαιρνα 40ρα θα έκλαιγα τα λεφτά μου. :p

εκανες καλη επιλογη η συγκεκριμενη εχει φανταστικο media player που παιζει τα παντα απο usb και dlna

εκανες καλη επιλογη η συγκεκριμενη εχει φανταστικο media player που παιζει τα παντα απο usb και dlna

Όντως ο media player είναι όλα τα λεφτά!! :D

Σύνδεσα και κάτι ηχειάκια logitech z5500 που έχω με την οπτική και παίζουν dts και είναι super στις ταινίες..:D