Αγοράς νέας μεγάλης τηλεόρασης, τί προτείνετε?

polakis

AVClub Addicted Member
19 September 2008
2,878
Ερώτηση:

Έχω την Sony KDS 70R2000 Rear Projection και είμαι ικανοποιημένος απόλυτα 2 χρόνια τώρα, αλλά θέλω να πάρω νέα τηλεόραση. Τί προτείνετε από τα παρακάτω:

1) Κρατάω την Sony που είμαι ικανοποιημένος και μένω στα αυγά μου.
2) Πουλάω την Sony και παίρνω την 65VT20 της Panasonic
3) Πουλάω την Sony και περιμένω να βγει η 65VT30 της Panasonic
4) Πουλάω την Sony τις γράφω όλες και ψάχνω να βρω μια Kuro 60αρα (αν μπορέσω να την βρω) για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο...

Τί από τα παραπάνω θα κάνατε?

Ευχαριστώ...

Υ.Γ. Το κόστος δεν με απασχολεί, απλά θέλω να έχω όσο το δυνατόν την πιο τέλεια εικόνα σε πολλές ίντσες

Την έχω σκεφτεί, απλά ακόμα είμαι σε ενοίκιο και δεν θέλω να τρυπάω τοίχους και τέτοια. Άσε που το κόστος για κάτι καλό εκεί πάει πολύ. Είπαμε το κόστος δεν με απασχολεί αλλά όχι να δώσω και 10+ χιλιάρικα για ενα hi-end συστημα με ενισχυτες, ηχεια κλπ. Άσε που η γυναίκα μου σιγά μην ανάβει προβολέα για να δει τηλεόραση. Θέλω κάτι που να είναι για συνεχή χρήση...Οπότε νομίζω ότι ο προβολέας δεν μου ταιριάζει...

Την έχω σκεφτεί, απλά ακόμα είμαι σε ενοίκιο και δεν θέλω να τρυπάω τοίχους και τέτοια. Άσε που το κόστος για κάτι καλό εκεί πάει πολύ. Είπαμε το κόστος δεν με απασχολεί αλλά όχι να δώσω και 10+ χιλιάρικα για ενα hi-end συστημα με ενισχυτες, ηχεια κλπ. Άσε που η γυναίκα μου σιγά μην ανάβει προβολέα για να δει τηλεόραση. Θέλω κάτι που να είναι για συνεχή χρήση...Οπότε νομίζω ότι ο προβολέας δεν μου ταιριάζει...

Θα μπορούσες τον προβολέα να τον έχεις μόνο σε ταινίες πάνω σε μια βάση που θα τον τοποθετεις όποτε θές να βλέπεις ταινίες μόνο. Θα χρειαστείς μια οθόνη μόνο να βάλεις που θα αναδιπλώνει (εκτός και αν προβάλεις σε άσπρο τοίχο). Η σύζηγος θα εξακολουθεί να χρησημοποιεί την τηλεόραση....

Αν πάρεις την 65άρα και μετακομίσεις πώς θα την μεταφέρεις;;; Ενώ με τον προβολέα είναι ποιο βολικά τα πράγματα.

Anyway for the records κάνεις υπομονή και χτυπάς την 65VT30 όταν θα έρθει Ελλάδα.

Για 60άρα KURO ξέχνα το. Δεν νομίζω να υπάρχουν πουθενά πλέον...

Παιδιά αποφάσισα να περιμένω και να πάρω τον Ιούνιο περίπου την 65VT30 όταν βγει...

Μια ερώτηση. Εγώ που παίζω αρκετά xbox360, ps3, wii θα έχω πρόβλημα με burn in κλπ?

4) Πουλάω την Sony τις γράφω όλες και ψάχνω να βρω μια Kuro 60αρα

σου πουλαω την δικη μου 7000Ε ειναι σε υπεραριστη κατασταση με κοντα στις 1000 ωρες λειτουργιας.και δωρο βαση vogels για τοιχο και επιτραπεζια της pioneer σφραγισμενη στο κουτι της.

Φυσικα κανω χαβαλε,αλλα καταλαβαινετε πως οταν ενα προιον με τις αρετες τις εν λογο τηλεόρασης σταματησησει να διατίθεται προς πωληση αποκτα μια "συλλεκτικοτητα" αν θελετε.συνεπως ο καθενας βαζει οτι τιμη θελει εφοσον υπαρχει αποφασισμενος αγοραστης-συλλεκτης.
παντως και με 7000 θα το σκεφτομουν λιγο παραπανω να την δωσω.αλλα στο τελος θα το εκανα.....πιστευω...