Αγορας τηλεορασης 55 ιντσων μεχρι 600 ευρω

Jaken

New member
21 April 2014
9
Καλησπερα σε ολους και συγχαρητηρια για την αψογη δουλεια! Αναζητω καινουρια τηλεοραση για το σαλονι εν οψει Black Friday και μετακομισης σε νεο διαμέρισμα.

Αποσταση θεασης: περιπου 3 μετρα
Συνηθως θα βλεπουμε στην ευθεια και σε χαμηλο φωτισμο
Χρηση: τηλεοραση, Netflix και ps4

Θα ηθελα HDMI και 100 Hz αλλα οι καλες επιλογες ξεφευγουν σε τιμη.

Εχω φαει πολλες ωρες διαβαζοντας τα ποστ και τις συμβουλές εδω και κατεληξα στα εξης μοντελα. Λεω να τσιμπησω οποιο βγει εντος μπατζετ σε καλυτερη τιμη

LG 55NANO816
LG 55SM8050
SAMSUNG UE55TU8502
SONY KD-55XH8096

Ειδα και την philips 58pus8505 αλλα θα την επαιρνα μονο λογω ambilight.

Αν εχετε λογο που δεν αξίζει καποια από αυτες θα εκτιμουσα να το μαθω!

Αν πέσει εντος μπατζετ πρωτη επιλογη θα ειναι η SAMSUNG QE55Q70T με VA panel και HDMI 2.1.

Συγγνωμη, λαθος μου.

2-2.5 μετρα ειναι η αποσταση. Ειναι αδειο το διαμερισμα και προσπαθω να υπολογισω περιπου που θα ειναι ο καναπες.

Το 2.1 δεν το χρειαζομαι απαραιτητα απλα θα ηταν καλη προσθηκη σε περιπτωση αγορας ps5

Καλησπερα σε ολους και συγχαρητηρια για την αψογη δουλεια! Αναζητω καινουρια τηλεοραση για το σαλονι εν οψει Black Friday και μετακομισης σε νεο διαμέρισμα.

Αποσταση θεασης: περιπου 3 μετρα
Συνηθως θα βλεπουμε στην ευθεια και σε χαμηλο φωτισμο
Χρηση: τηλεοραση, Netflix και ps4

Θα ηθελα HDMI και 100 Hz αλλα οι καλες επιλογες ξεφευγουν σε τιμη.

Εχω φαει πολλες ωρες διαβαζοντας τα ποστ και τις συμβουλές εδω και κατεληξα στα εξης μοντελα. Λεω να τσιμπησω οποιο βγει εντος μπατζετ σε καλυτερη τιμη

LG 55NANO816
LG 55SM8050
SAMSUNG UE55TU8502
SONY KD-55XH8096

Ειδα και την philips 58pus8505 αλλα θα την επαιρνα μονο λογω ambilight.

Αν εχετε λογο που δεν αξίζει καποια από αυτες θα εκτιμουσα να το μαθω!

Αν πέσει εντος μπατζετ πρωτη επιλογη θα ειναι η SAMSUNG QE55Q70T με VA panel και HDMI 2.1.

Για αρχή εξαφάνισε τα σκουπίδια από την λίστα σου ( LG NANO ). Είναι πραγματικά τραγικές τηλεοράσεις, που μόνο λόγο ύπαρξης έχουν στο να κάνει τους φανατικούς αγοραστές της η LG να πάνε σώνει και καλά σε OLED.

Ιδανική επιλογή θα ήταν μια Q70T/R αλλά δεν νομίζω να πέσει στα 600 ( κοντά στα 700 την κόβω) η 55αρα.
Η Q60T/R όμως παίζει θα έρθει σίγουρα εκεί σε BF/Cyber Monday.
Δεν είναι 100Hz, αλλά για ταινίες, Netflix, σειρές είναι περιττά.

Εφόσον θα βλέπεις σε σκοτάδι ή χαμηλό φωτισμό θες είτε OLED ( εκτός budget σου δυστυχώς ), είτε LED/QLED με VA panel ( ξεχνάς δηλαδή εντελώς τις LG ).
Εφόσον θα βλέπεις σε χαμηλό φωτισμό, προτείνεται να πάρεις κάποια που να έχει καλό contrast δίχως να χρειάζεται local dimming ώστε να μην έχεις τις κακές παρενέργειες του (blooming, strobing, κλπ).
Θα περιοριζόμουν δηλαδή μεταξύ QE55Q70T / QE55Q60T ή QE55Q60R ή θα κοίταγα για 65αρα Q60 που παίζει να πιάσει τα 700.