αγόρασα samsung - έχει άσχημο τηλεχ/ριο, θέλω άλλο

PiKSEL

New member
1 November 2010
15
αγόρασα Samsung LCD LED 32" c6000
τιμή 700+ ευρώ αλλά έχει άσχημο τηλεχειριστήριο - είναι να απορείς δηλαδή.
λες και έκαναν επίτηδες - πόσο να κόστιζε το πιο όμορφο τηλεχειριστήριο που είδα.

σε άλλο κατάστημα είδα κάποιο άλλο τηλεχειριστήριο samsung πολύ πιο όμορφο.
με μια πολύ γρήγορη ματιά έχω την εντύπωση ότι ίσως έχει τις ίδιες επιλογές-λειτουργίες

ρώτησα 1 υπάλληλο εκεί αλλά μου είπε ότι είναι άλλου μοντέλου και δεν...

ερώτηση: υπάρχει περίπτωση να γίνεται αυτό που σκέφτηκα?
δηλαδή να μπορώ να αγοράσω τηλεχειριστήριο αλλά πιο όμορφο?
να βγάζει 2 στυλ η samsung?
και να είναι πλήρως λειτουργικό-συμβατό εννοείται.

να το πληρώσω ρε παιδί μου :huh2:

Last edited:
λαθος επιλογη τηλεορασης
μακαρι να ειτανε το μονο ελλατωμα της το τηλεκοντρολ.

Απο φαρμακειο την πηρες 700 ευρω ?????

Πράγματι φίλε είναι να απορεί κανείς... λες και δεν είχαμε αρκετά προβλήματα στην καθημερινότητά μας, ένα παραπάνω, το τηλεχειριστήριο. Πάνε ρώτα αν γίνεται , αν υπάρχει δηλαδή αυτή η δυνατότητα επιλογής πιο όμορφου τηλεχειριστηρίου και μετά γράψε μας τί έγινε! Να ξέρουμε κι εμείς βρε αδερφέ για το μέλλον.:slapface:

@ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
@georget

ευχαριστώ παιδιά :idea: θα το κοιτάξω - είχα την ελπίδα μήπως υπήρχε από τη samsung...

@Yperion
αυτά είναι :)

@mpetou
ψάχνοντας εκείνο το χρονικό διάστημα στο skroutz,
η τιμή ήταν η καλύτερη που υπήρχε (με εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπίας).
εντόπισες κάτι ελαττωματικό? πες να κοιτάξω τη δικιά μου.
πάντως το τηλ/ρειο δεν είναι "ελαττωματικό", είναι άσχημο-φτηνιάρικο,
σαν εκείνα που κάνουνε 3 ευρώ στα τζάμπο ρε γμτ...

@kostas5579
μα γράφω πάνω φίλε kosta - ρώτησα τον υπάλληλο στα "expert" και μου είπε όχι.
δε γνωρίζω να υπάρχει ειδικό κατάστημα samsung :stupido3:

@achillesgk
ευχαριστώ για τις επιπλέον πληροφορίες :idea:

Last edited:
Γαιτί δεν υπάρχει στο site της SAMSUNG αυτο το μοντέλο??
Ηθελα να ρίξω μιά ματιά στο manual για να δω για ποιο control μιλάς αλλα δεν βρήκα τίποτα.

@ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
@georget

ευχαριστώ παιδιά :idea: θα το κοιτάξω - είχα την ελπίδα μήπως υπήρχε από τη samsung...

@Yperion
αυτά είναι :)

@mpetou
ψάχνοντας εκείνο το χρονικό διάστημα στο skroutz,
η τιμή ήταν η καλύτερη που υπήρχε (με εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπίας).
εντόπισες κάτι ελαττωματικό? πες να κοιτάξω τη δικιά μου.
πάντως το τηλ/ρειο δεν είναι "ελαττωματικό", είναι άσχημο-φτηνιάρικο,
σαν εκείνα που κάνουνε 3 ευρώ στα τζάμπο ρε γμτ...

@kostas5579
μα γράφω πάνω φίλε kosta - ρώτησα τον υπάλληλο στα "expert" και μου είπε όχι.
δε γνωρίζω να υπάρχει ειδικό κατάστημα samsung :stupido3:

@achillesgk
ευχαριστώ για τις επιπλέον πληροφορίες :idea:

Μπορείς να βάλεις αγγελία ζήτησης. Πλάκα πλάκα εγώ πριν δώσω την B551 είδα πως το τηλεκοντρόλ της ήταν πλήρως λειτουργικό και στην καινούργια C. Ήταν και πιο μακρύ και χοντρό με το συμπάθειο, άρεσε στις γυναίκες!

Αυτό είναι το τηλεχειριστήριο.

Προσωπικά δεν το βρίσκω άσχημο αλλά ότι αρέσει του καθενός.

Αν βρεις κάνα άλλο από Samsung θα είναι έτσι αλλά μπορείς να πάρεις και κάνα Philips Pronto,Logitech Harmory κτλ... Αν και προσωπικά προτείνω να την άλλαζες για κάποια που έχει πιο ωραίο τηλεχειριστήριο από μόνο της,ενώ παράλληλα μπορείς να την βρεις στο δωμάτιο χωρίς να απευθυνθείς σε ντετέκτιβ. :flipout:

Εμένα πάντως τέτοια τηλεκοντρόλ μου αρέσουν. Με μεγάλα πλήκτρα. Δεν το ξέρω όμως σε χρήση πως είναι.
Anyway... όπως αρέσει στον καθέναν.

Από άλλο μεγαλύτερο μοντέλο Samsung, μήπως ταιριάζει κάποιο?

Αυτό είναι το τηλεχειριστήριο.

Προσωπικά δεν το βρίσκω άσχημο αλλά ότι αρέσει του καθενός.

Αν βρεις κάνα άλλο από Samsung θα είναι έτσι αλλά μπορείς να πάρεις και κάνα Philips Pronto,Logitech Harmory κτλ... Αν και προσωπικά προτείνω να την άλλαζες για κάποια που έχει πιο ωραίο τηλεχειριστήριο από μόνο της,ενώ παράλληλα μπορείς να την βρεις στο δωμάτιο χωρίς να απευθυνθείς σε ντετέκτιβ. :flipout:

Το
-1463871304511220580.jpg
δεν μου αρεσε και εμενα παντως οταν πηρα την φετινη 750 σε σχεση με το δευτερο της
Samsung_UE40B7090_remote_test_review.jpg
. Θα κρατουσα το παλιο αλλα δεν εχει κουμπι 3d. Ισως να το ειχα συνηθισει βεβαια δεν ξερω αλλα ουτε της γυναικας μου της αρεσε! το παλιο ειχε και μια δοση ντιζαιν με το πισω μερος απλα! Αλλα για μενα κλαυτερο ειναι το τηλεκοντρολ απο τις led (απο μια c700) που ειχα δει. χρωμα σαμπανιζε νομιζω με πληκτρα σαν αφηςhttp://reviews.cnet.com/i/tim//2010/04/07/34001684-2-440-RMT_440x330.jpg

Last edited:
[FONT=&quot]Νομίζω ότι κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος…. Πάντως μοιάζει με της 6900 μια χαρά το βρίσκω ,άλλωστε την [/FONT][FONT=&quot]tv[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]βλέπουμε [/FONT]

Re: Απάντηση: αγόρασα samsung - έχει άσχημο τηλεχ/ριο, θέλω άλλο

αγόρασα Samsung LCD LED 32" c6000
τιμή 700+ ευρώ αλλά έχει άσχημο τηλεχειριστήριο - είναι να απορείς δηλαδή.

δηλαδή να μπορώ να αγοράσω τηλεχειριστήριο αλλά πιο όμορφο?
να το πληρώσω ρε παιδί μου :huh2:

Με αυτα τα παραπανω, "βαπορισια" χρηματα, αγοραζες μια αλλη τηλεοραση, καλυτερη και με αλλο τηλεχειριστηριο, αφου ειναι μεγα προβλημα.
Τωρα θα εισαι διπλα χαμενος.

Ενα γνησιο τηλεχειριστηριο μην περιμενεις να κοστιζει λιγο (μακαρι να βγω ψευτης).

logitech harmony.

Τα ιδια ισχυουν και γι`αυτο.
Ακομα και αν μεσα στην τιμη προσθεσουμε την δυνατοτητα χειρισμου πολλαπλων συσκευων τοτε εχουμε το παραλογο της τιμης.
Οταν με μολις εννεα (9) ευρω αγορασα ενα Silvercrest που εχει και learning, και macro και τα παντα. Ενταξει δεν δειχνει στην οθονη πληροφοριες που ετσι και αλλιως δεν θα τις εβλεπα...
Απο το Lidl (ισως να μην φερει ξανα).
Πολλα λεφτα για ενα τηλεκοντρολι που απλα στελνει καποιες εντολες...

Οποτε αν δεν σου αρεσει το τηλεχειριστηριο της, και εφοσον τα τηλεχειριστηρια ειναι αναλωσιμα (ειδικα αν εχεις παιδια), και πρεπει να θεωρουνται αναλωσιμα (αυτο ελλειπε να σκαω για το αν θα σκασει κατω), τοτε πηγαινε και παρε ενα συμβατο. Καλυτερα να εχει δυνατοτητα εκμαθησης (learning) και ετσι να του περασεις και τον ενισχυτη και οτι αλλο θες.