Αγορασα τελικα τον Audia Flight Two

mordor56

Senior Member
26 November 2007
417
Καλησπερα παιδια

Υστερα απο μια διαρκης αναζητηση για το ποιος ενισχυτης θα οδηγουσε τα Aurum Cantus V3F κατεληξα τελικα στον ολοκληρωμενο Audia Flight Two που ειναι 2Χ100 και τα πρωτα 10-12 watt λειτουργουν σε ταξη Α . Πριν απο αυτον ειχα τον Thule IA 100 και μπορω να πω πως οι διαφορες μεταξυ τους ειναι πολλες ..σε ποιον τομεα να αναφερω ?Στα δυναμικα ,στην εικονα ,στην καθαροτητα ,αναλυση !! Ολα αυτα λοιπον εχουν αλλαξει με την προσθηκη του Audia προς το πολυ καλυτερο και να φανταστειτε οτι τον εχω συνδεδεμενο ακομα με το παλιο μου cd player ,ενα Marantz to cd6000 που ειχε 300 ευρω.
Επειδη εχω ακουσει οτι ειναι πολυ επιλεκτικος με τα συνοδα μηχανηματα πιστευω οτι και με την προσθηκη ενος καλου cd player θα δω περαιτερω διαφορες ηχητικα ..ανυπομονω λοιπον και για μια μελλοντικη αναβαθμιση πηγης !!

http://audia.it/uk/audia_flight_two.html
check it

Sotos

Απο τους καλύτερους στα χρήματά του!
Καλοάκουστος.

Η καλύτερη επιλογή για πηγή θα ήταν το "αδελφό" cdp.

Πολύ καλή επιλογή, έχω ακούσει τον ενισχυτή αυτό με ένα ζευγάρι aurum cantus, δεν θυμάμαι όμως μοντέλο.
Σίγουρα η καλύτερη επιλογή για cd είναι της ίδιας εταιρείας, ενώ ένα επόμενο βήμα είναι να κοιτάξεις να βρεις 'σωστά' καλώδια, interconnect αλλά κ ηχείων.

Ευχαριστω παιδια

Ναι οντως εκτος απο πηγη θα πρεπει να κοιταξω και για καλωδια ηχειων κτλ
γιατι λιγο-πολυ ισως και αυτα να παιξουν τον ρολο τους στο ηχητικο αποτελεσμα .Αν εχετε κατι υποψιν σας μου λετε ....

Όχι λίγο-πολύ αλλά πολύ φίλε μου !
Το να αγοράσεις ένα μηχάνημα δεν θα σου δώσει τόση διαφορά.
Όλη η αλυσίδα είναι η διαφορά, ηχεία-καλώδια-ενισχυτής-καλώδια-cd.

Προτίμησε καλώδια λογικής τιμής με ανοιχτό,διάφανο ήχο(θα σου πρότεινα analysis).Δώσε προσοχή και στην στήριξη των ηχείων-μηχανημάτων.

Πάντως ασφαλώς προέχει πρίν οτιδήποτε άλλο η πηγή.Μετά ασχολείσαι να πάρεις αυτό που μπορεί να δώσει το σύστημα με τα παραφερνάλια.

Καλές ακροάσεις!

Πάρε και το ομόσταβλο CD player αργότερα, ντύσε το και μ' ένα καλό καλωδιάκι και είσαι άρχοντας!

Αυτη την στιγμη εχω για καλωδια ηχειων μια σειρα της MIT τα
terminator 4...ειναι η γνωατη εταιρια που στην μεση του καλωδιου
εχει ενα κουτακι που παρεμβαλεται και υποτιθεται βελτιωνει
καποιες συχνοτητες κυριως τις χαμηλες ..πιστευω πως με τον καιρο
θα χρειαστει να τ αντικαταστησω αλλα το θεμα ειναι με τι ,για
να ταιριαξει και με τα ηχεια και με τον audia.

Απάντηση: Re: Αγορασα τελικα τον Audia Flight Two

Αυτη την στιγμη εχω για καλωδια ηχειων μια σειρα της MIT τα
terminator 4...ειναι η γνωατη εταιρια που στην μεση του καλωδιου
εχει ενα κουτακι που παρεμβαλεται και υποτιθεται βελτιωνει
καποιες συχνοτητες κυριως τις χαμηλες ..πιστευω πως με τον καιρο
θα χρειαστει να τ αντικαταστησω αλλα το θεμα ειναι με τι ,για
να ταιριαξει και με τα ηχεια και με τον audia.

Καλορίζικος και καλοάκουστος.
Ιδίως για τα Audia λόγω ότι είχα την ευκαιρία να να φιλοξενήσω το μεγάλο cd one στο σύστημα μου για έναν χρόνο, θα σου προτείνω για καλώδια να κοιτάξεις μόνο χάλκο και μακρία απο ασήμι, δεν το πολυσυμπαθούν.

Ευχαριστω και παλι παιδες για τα σχολια σας .
Και οσο παιρνουν οι μερες καταλαβαινω ποσο καλα εκανα
που τον αγορασα και ταιριαξαν τοσο πολυ με τα ηχεια ...
Θα πρεπει ν αρχισω να μαζευω παλι κομποδεμα για πηγη κ
καλωδια !! :tongue: