Αγοράστε αμερικάνικα προϊόντα

Αν κάνουν την κίνηση οι πετρελαιάδες κ γυρίσουν από δολλάριο σε ευρώ τότε πάει για ...φούντο το αμέρικα... κραχ οικονομικό... :BDGBGDB55:

Δεν πρόκειται. όλα τους τα κεφάλαια σε $ είναι και έχουν αρκετές επενδύσεις στο Αμέρικα για να βγάλουν τα μάτια μόνοι τους.
Μέχρι τα Χριστούγεννα πάμε για το 1,5 εκτός αν κάνουν καμιά πατέντα οι Αμερικάνοι και πάλι όχι για πολύ.

Και το τελωνείο ρε παλικάρια δεν το υπολογίζεται ?
Το παίρνεις φθηνό από USA και μετά τρως μια
Σφαλιάρα από τον Έλληνα τελώνη που είναι όλη δική σου.

Κι όμως, οι μεγάλες εταιρίες τιμολογούν τα προϊόντα τους λες και =$
Μάλλον θα πρέπει να σταματήσουν να το κάνουν εάν δεν θέλουν να τρελαθούν σε παραεισαγωγές.

Μιχάλη με το τελωνείο πώς ξέμπλεξες?
405 σύνολο και τίποτα άλλο?????
Ακόμα δεν έχει έρθει στα χέρια μου. Ελπίζω με την συνενόηση που κάναμε με τον πωλητή να μην έχουμε πρόβλημα. Θα δούμε...
Πάντως με 405 μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος. :grinning-smiley-043

Η μόνη λύση για να περάσεις «αέρα» από το τελωνείο είναι να γράψουν ότι
το πακέτο είναι «δείγμα» η ότι είναι gift …..αλλά δεν το κάνουν όλες
οι εταιρείες.

Απάντηση: Re: Αγοράστε αμερικάνικα προϊόντα

Η μόνη λύση για να περάσεις «αέρα» από το τελωνείο είναι να γράψουν ότι
το πακέτο είναι «δείγμα» η ότι είναι gift …..αλλά δεν το κάνουν όλες
οι εταιρείες.
Συμφωνώ ! :grinning-smiley-043
Κ νομίζω είναι καλύτερα να το στείλει με "απλό" ταχυδρομείο... usps...:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Μπά παιδιά, πάνε και τα gift ,πάνε και τα USPS .
Tην αξία κοιτάνε. Άμα είναι πανω απο κάποια χρήματα , σε κοπανάνε.
Κι έρχετε ειδοποιητήριο με το ποσό που πρέπει να πληρώσεις για τελωνείο.

Απάντηση: Re: Αγοράστε αμερικάνικα προϊόντα

Μπά παιδιά, πάνε και τα gift ,πάνε και τα USPS .
Tην αξία κοιτάνε. Άμα είναι πανω απο κάποια χρήματα , σε κοπανάνε.
Κι έρχετε ειδοποιητήριο με το ποσό που πρέπει να πληρώσεις για τελωνείο.
Κ ποιό είναι αυτό το ποσό ???

Γενικά βρίσκουν κολήματα που είναι δύσκολο να ξεπεράσεις...
Ακόμη κλαίω τα σπαθάκια μου και ας ήταν displaying γιατί τα θεωρούν στο τελωνείο σαν "πολεμικά όπλα" και έχεις 10 μέρες να βγάλεις χαρτιά που χρειάζονται τουλάχιστον 3 μήνες για να βγούν.
Για αυτό λοιπόν μόνο αν έχεις φίλο στο αμέρικα να σου το στείλει είναι σοφό να αγοράζεις.

το ps3 ομως απο αμερικη δεν θα εχει προβλημα σε dvds στην ελλαδα καθως επισης σε παιχνιδια; (σε θεμα τηλεορασεως δε νομιζω αφου οι lcd/plasma παιζουν και ntsc & pal)

ΥΓ για το κοστος ειναι απλο. Τους λες να γραψουν απ'εξω ενα μικρο ποσο (20$) και τερμα ...

Επειδή σε λίγες ημέρες έρχεται από το Αμέρικα η ξαδέλφη μου, ποιά έκδοση Πλεστέσο 3 να της πω να μου φέρει και τι πιθανά προβλήματα μπορεί να έχω με την αναπαραγωγή dvd,παιχνιδιών και Blue Ray?

Επειδή σε λίγες ημέρες έρχεται από το Αμέρικα η ξαδέλφη μου, ποιά έκδοση Πλεστέσο 3 να της πω να μου φέρει και τι πιθανά προβλήματα μπορεί να έχω με την αναπαραγωγή dvd,παιχνιδιών και Blue Ray?
Αν το πσ3 είναι κάτι άλλο εκτός από Ευρωπαϊκό, τότε δεν θα παίζει σίγουρα ps2 παιχνίδια όπως επίσης κ dvd. Αυτά πρέπει να είναι αμερικάνικα για να παίξουν. Μέχρι στιγμής τα ps3 παιχνίδια είναι region-free όπως κ οι ταινίες bd.

Αυτο το διάστημα έχω ξεσκίσει το ebay σε αξεσουάρ γιά moto.
Ενημερωτικά τα πράγματα με το τελωνείο είναι περίεργα και εξαρτάται απο τον τρόπο αποστολής.Το ίδιο προιόν μου ήρθε (αξία 170 ευρώ) την μία φορά χωρίς κανέναν φόρο και την άλη(γιά κάποιον φίλο...)πλήρωσα 50 ευρώ!!!

Ετσι ειναι οπως τα λεει ο Γιαννης...
Κι εγω 2 φορες εχω αγορασει μεχρι τωρα απο Αμερικη (εσωρουχα απο Victoria Secret για δωρα :HTEHEH56:).
Την πρωτη φορα δεν πληρωσα τιποτα!
Την 2η, πληρωσα 200+ ευρο για να τα παραλαβω!!!!!

ΥΓ.: Δεν θελω σχολια, δεν θελω σχολια!!!!!!! :grinning-smiley-043 :BDGBDGB53: