Αγοράστε αμερικάνικα προϊόντα

Αυτο το διάστημα έχω ξεσκίσει το ebay σε αξεσουάρ γιά moto.
Ενημερωτικά τα πράγματα με το τελωνείο είναι περίεργα και εξαρτάται απο τον τρόπο αποστολής.Το ίδιο προιόν μου ήρθε (αξία 170 ευρώ) την μία φορά χωρίς κανέναν φόρο και την άλη(γιά κάποιον φίλο...)πλήρωσα 50 ευρώ!!!

Να διευκρινήσω ότι ναι μεν μιλάω γιά το ίδιο προιόν ,αλά απο διαφορετικούς προμηθευτές με διαφορετικό τρόπο αποστολής.

Μα να μην υπάρχει κανας τελώνης σ' αυτό το forum βρε παιδί μου............:chinese:

Kάποτε σε παρόμοιο thread είχε γραφτεί το τί μπορεί να γίνεται και γενικά το τί ισχύει.Οι μισοί τουλάχιστον που γράφετε τώρα εδώ συμμετείχατε και σε εκείνο το thread.Λίγη προσοχή δεν βλάπτει...;)

Re: Απάντηση: Αγοράστε αμερικάνικα προϊόντα

Ετσι ειναι οπως τα λεει ο Γιαννης...
Κι εγω 2 φορες εχω αγορασει μεχρι τωρα απο Αμερικη (εσωρουχα απο Victoria Secret για δωρα :HTEHEH56:).
Την πρωτη φορα δεν πληρωσα τιποτα!
Την 2η, πληρωσα 200+ ευρο για να τα παραλαβω!!!!!

ΥΓ.: Δεν θελω σχολια, δεν θελω σχολια!!!!!!! :grinning-smiley-043 :BDGBDGB53:

Ε τι να πώ ....για μεταξωτά βρακιά τώρα :flipout::flipout:

Πάντως το Αμέρικα είναι η φθηνότερη χώρα του κόσμου.
Τα γερμανικά προιόντα στην Αμέρικα είναι φθηνότερα από την γερμανία π.χ.
Ίσως και τα κινέζικα!
Για τα αμάξια δεν το συζητάμε.
Π.χ Ford Mustang Shelby, αυτό ντε με τα 500PS... κάνει στο αμέρικα 40,000 νταλαρς! (πηγή το αμερικάνικο Car & Driver)
Κάτι μπέμπες 330 κτλ κοστίζουν εκεί όσο αγοράζεις εδώ ένα "π@π@ρ@κι".
Απορώ πως οι Αμερικάνοι δεν έριξαν ακόμα μπομπες στα τελωνεία.
Θα κάνανε χρυσές δουλειές ενώ παράλληλα οι δικοί μας θα σταματούσαν να αισχροκερδούν...

Για τα αυτοκίνητα μιας και το ανέφερες,θα έχουμε σύντομα αλλαγές, τουλάχιστον στις εισαγωγές απο Ευρώπη.
Για τα υπόλοιπα, είναι ο καταναλωτικός παράδεισος.

Απάντηση: Re: Αγοράστε αμερικάνικα προϊόντα

Ασχετο, Τασο εσυ που τα ξερεις.

Το ευρω ανεβαινει σε σχεση με το $, το $ πεφτει σε σχεση με το ευρω, ή γενικως το ευρω ανεβαινει. (παω Κινα απο βδομαδα και πρεπει να ξεβρω)

Γενικώς το ευρώ ανεβαίνει.