Αγορες από Amazon. Ειναι ασφαλείς?

Aggelos M.

AVClub Fanatic
19 June 2006
11,035
Μου την εσπασε που δεν βρηκα στο Πλαισιο τον δισκο των 250GB και ψαχνοντας τον βρηκα στο Amazon.
Δεν εχω αγορασει πάλι κατι από εκει...
Ειναι ασφαλες? Κατι που πρέπει να προσέξω?
THX!

Καρα ασφαλείς. Προχώρα.

By the way, θα πάρεις σκληρό από το Internet; κι αν έρθει χτυπημένος θ' αρχίσεις τα πέρα δώθε να σου στοιχίσει ο "κούκος αηδόνι"; μόνο το Πλαίσιο είναι η αγορά; σίγουρα έψαξες καλά;

Οχι, δεν το σκεφτηκα καλα...

Μαλλον θα παω σε κατι άλλο.

Απλα πήρα από φιλο 160GB με μουσικη και θελω να τα αντιγραψω για να του τα επιστρεψω...

Όσες φορές έχω αγοράσει απο Amazon, και είναι πάρα πολλές δεν είχα κανένα πρόβλημα. Προχώρα άφοβα

Νικόλας

Τώρα όπως ανέφερε κι ο Τάσος, δεν νομίζω το να πάρεις σκληρό απο Αμερική είναι η καλύτερη λύση , έχει πάρα πολλά καταστήματα και φυσικά και ηλεκτρονικά όπου μπορείς να βρείς τέτοιν σκληρό.

Απο ασφάλεια ειναι μια χαρα το amazon.

Άγγελε, πάρε αυτόν που σου ταιριάζει, αλλά από αυτή τη σειρά, που είναι τεχνολογικά η πλέον σύγχρονη που κυκλοφορεί, (μαζί με κάποια μοντέλα της Hitachi).

Παρεπιπτόντως να αναφερω ότι ψαχνω εξωτερικο USB σκληρό...
Συγνωμη που δεν το διευκρίνησα!:slapface:

Αγοράζω από το amazon από το 1999. Κανένα πρόβλημα!

Αλλά δεν νομίζω ότι αποστέλουν hardware στην Ελλάδα. Μόνο βιβλιά, DVDs, CDs κλπ.

Συμφωνώ με τους πιο πάνω. Οι διαφορές στο hardware δεν είναι πολύ μεγάλες και αν προσθέσεις το κόστος μεταφοράς, εκτελωνιστικά και κανένα τελωνείο τότε η αγορά από εδώ είναι πολύ πιο συμφέρουσα.

Αγγελε σε συμφέρει να πάρεις ένα εσωτερικό με τιμή γύρω στα 80 και ένα κουτί usb με καμιά 30αριά και να τον μετατρέψεις σε εξωτερικό.
Θέλει λίγη υπομονή και ένα κατσαβίδι..

Αγοραζω πολλα χρονια απο το Amazon, κυριως το αγγλικο. Μου εχει τυχει παραγγελιες on stock να ερθουν σε 2 μερες. Ειναι οτι πιο αξιοπιστο υπαρχει.

Θα συνιστουσα προσοχη στο e-shop. Η συνεπεια και το after sales support ειναι αγνωστες λεξεις γι αυτους.

Μπα! Την εγκατελειψα την ιδεα...

Ειμαι ή για την ιδεα του Θεο ή για κατι άλλο από καταστημα...

Αγοραζω πολλα χρονια απο το Amazon, κυριως το αγγλικο. Μου εχει τυχει παραγγελιες on stock να ερθουν σε 2 μερες. Ειναι οτι πιο αξιοπιστο υπαρχει.

Θα συνιστουσα προσοχη στο e-shop. Η συνεπεια και το after sales support ειναι αγνωστες λεξεις γι αυτους.

1) Τι πρόβλημα ειχες με το πλαίσιο ? Χτες που πήγα στο Mall ειχε μπολικους εξωτερικούς σκληρους 250άρηδες Seagate. Αν και θα σου προτεινα και εγώ να παρεις εναν εσωτερικο και ενα κουτάκι και να το φτιαξεις . Δεν ειναι τιποτα δυσκολο..

2) Το Amazon το χρησιμοποιω για αγορές βιβλίων εδώ και 3 χρόνια και ειμαι απολυτα ευχαριστημένος απο την ολη εικόνα (τιμές, ασφάλεια, επικοινωνία, χρόνοι παράδοσης). Τώρα hardware μαλλον δεν θα έπαιρνα απο eshop του εξωτερικού για τους λόγους που προαναφέρθηκαν

3) Προσωπικά θα πρότεινα να δεις παλι στο Πλαίσιο. Δεν ειναι το φθηνότερο κατάστημα αλλά τουλάχιστον στην συντρηπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων το after sales support τους ειναι αρκετά μπροστά απο τους άλλους.

4) Προσοχή στο e-shop.gr .. :slapface:

Απάντηση: Re: Αγορες από Amazon. Ειναι ασφαλείς?

Αγγελε σε συμφέρει να πάρεις ένα εσωτερικό με τιμή γύρω στα 80 και ένα κουτί usb με καμιά 30αριά και να τον μετατρέψεις σε εξωτερικό.
Θέλει λίγη υπομονή και ένα κατσαβίδι..

Συμφωνώ απόλυτα με τον Κωσταντίνο.
Απλά θα διάλεγα case που εκτός από USB να έχει και firewire.

Αντε για ριξτε 1-2 συγκεκριμενες ιδεες και θα βρω μια ευκαιρια να κατεβω... επαρχια γαρ!

Η θα τα παραγγειλω μεσω internet στο Πλαισιο...

Re: Απάντηση: Αγορες από Amazon. Ειναι ασφαλείς?

Αντε για ριξτε 1-2 συγκεκριμενες ιδεες και θα βρω μια ευκαιρια να κατεβω... επαρχια γαρ!

Η θα τα παραγγειλω μεσω internet στο Πλαισιο...

Η φιλοσοφία μου στους υπολογιστές είναι
Πάρε το φθηνότερο, έτσι και αλλιώς πριν προλάβουν να παλαιώσουν από την χρήση θα σου είναι άχρηστα λόγο της εξέλιξης της τεχνολογίας, οπότε θα αναγκαστείς να πάρεις καινούριο.
[FONT=&quot][/FONT]

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορες από Amazon. Ειναι ασφαλείς?

Η φιλοσοφία μου στους υπολογιστές είναι
Πάρε το φθηνότερο, έτσι και αλλιώς πριν προλάβουν να παλαιώσουν από την χρήση θα σου είναι άχρηστα λόγο της εξέλιξης της τεχνολογίας, οπότε θα αναγκαστείς να πάρεις καινούριο.

Φιλοσοφε μου!!
mini-respect-1392.gif
mini-respect-1392.gif

πάντως ο γνωστός 250 (της wd δεν είναι?) αναμενόταν σήμερα ή αύριο στο πλαίσιο.
Πήγα και εγώ το μεσημέρι.

Υπάρχει καμιά βολική λύση παιδιά γιά 200άρη χωρίς εξωτερική τροφοδοσία?
Γιατί με βλέπω αύριο να το παίρνω αυτόν...

Αυριο?

Δεν παιρνει καποιος δυο ρε παιδια να του στειλω τα φραγκα...

Ποιος ξερει, μπορει να βγει διαθεσιμος και στο internet ξανα. Εμενα το Σαββατο στην Μεταμορφωση που πήγα μου ειπαν ότι τελειωσε!