Αγορες blu ray απο Αθηνα.

spyrmak

Supreme Member
19 February 2007
4,747
Aθηνα
το χω ξαναρωτησει ισως αλλα ειπα να απευθυνω τη ερωτηση στο φορουμ.





μπως υπαρχει καποιο μαγαζι στην αθηνα που να πουλαει μπλου ρει χωρις ελληνικους υποτιτλους?


γιατι αυτα ειναι που δεν βρισκω για ενοικιαση. τα αλλα με τους ελληνικους τα νοικιαζουμε αν ειναι.


αλλα ψαχνω κι αλλα.

μονο σε ενα βιντεοκλαμπ εχω βρει μπλου ρει χωρις ελληνικους αλλα κι αυτο μαλλον τωρα σταματαει να φερνει?


αλλα καταστηματα?


(εντος αττικης)

θα μου πειτε γιατι δεν παιρνεις απ' εξω? εε εχω κολησσει. θελω απο δω.
 
thanks...


να ρωτησω... (που ειναι αυτο :flipout:!)







αν δε γινομαι πολυ κουραστικος ποια μπλου ρει εχετε βρει εκει?





εχουν και πειρατες καραιβικης?


αλλο καταστημα? κανα δισκοπωλειο φανταζομαι?


καρφουρ δε βρηκα καθολου μεντιαμαρκτ μονο με ελληνικους.

εχω κολλησσει το ξερω!
 
Last edited:
FNAC εχει πολλά (και BR και HD DVD) και χωρίς Ελληνικούς αλλά, ως συνήθως με όλα του τα προιόντα, ακριβά.
 
FNAC εχει πολλά (και BR και HD DVD) και χωρίς Ελληνικούς αλλά, ως συνήθως με όλα του τα προιόντα, ακριβά.







καλα ποσο ακριβα?



δεν εχει και ιντερνετικο καταλογο.


δηλαδη αν κανει ενα 29 ευρω ποσο θα το χει? 35? η πιο πανω?
 
Ενώ γενικά τα Ελληνικά παίζουν 25-29 αυτό τα έχει πάνω από 30.

Είδα και πολλά με 32,90 αν θυμάμαι καλά.

Δεν ειναι μεγάλες οι διαφορές σε απόλυτα νούμερα αλλά για ένα κατάστημα του μεγέθους του FNAC τις κρίνω απαράδεκτες (κανονικά θα περίμενα να τα έχει λίγο φθηνότερα από αλλού).

Τεσπά, η λύση είναι Amazon.com και τελειώνεις. Αποστολή σπίτι σου και πιο φθηνά (ειδικά λόγω $) από παντού.

Απλά και όμορφα.
 
Και το Ελληνικό FNAC εχει αρκετά αλλά ειναι ακριβό (και οχι μόνο στα δισκάκια). Κριμα γιατί ξεκινήσαν καλά και προσωπικά με εχουν χάσει από πελάτη τους εδώ και καιρό (με εξαιρεση κανενα παλαιο DVD αν το βρώ σε τιμη χώμα 7-8 Ευρώ)


Ψάξιμο μεταξύ amazon & play ειναι η καλύτερη λύση
 
Υπάρχει και το House of Laser, στη Γλυφάδα, εμπορικό κέντρο vero peso (αν θυμάμαι καλά), στον πρώτο όροφο. Φέρνει κυρίως από Αμερική. Είχα πάει πολύ καιρό πριν και οι τιμές ήταν αρκετά υψηλές. Ίσως τώρα (με το χαμηλό δολλάριο) να έχουν πέσει.
 
το 300 δεν υπαρχει πουθενα στην Ελλαδα? ας μην εχει ελληνικους υποτιτλους, καινουρια τηλεοραση περιμενουμε,καινουριο ενισχυτη να μην δουμε και την καλυτερη ταινια της χρονιας (για μενα)?
ξερει κανεις που θα την βρω?
(δεν εχω και δεν θελω να βγαλω καρτα για αγορες απο εξω,στελνει κανεις αντικαταβολη?)
 
Ενώ γενικά τα Ελληνικά παίζουν 25-29 αυτό τα έχει πάνω από 30.

Είδα και πολλά με 32,90 αν θυμάμαι καλά.

Δεν ειναι μεγάλες οι διαφορές σε απόλυτα νούμερα αλλά για ένα κατάστημα του μεγέθους του FNAC τις κρίνω απαράδεκτες (κανονικά θα περίμενα να τα έχει λίγο φθηνότερα από αλλού).

Τεσπά, η λύση είναι Amazon.com και τελειώνεις. Αποστολή σπίτι σου και πιο φθηνά (ειδικά λόγω $) από παντού.

Απλά και όμορφα.


Τελικα σε χαλασα ειχα δεν ειχα.......:2thumb22sup:


Μην ξεχναμε και το www.play.com
 
κ. Σπύρου ψωνίζω από amazon αμερικής και αγγλίας. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα αλλά αυτό μάλλον οφείλεται από ότι έχω παρατηρήσει στο γεγονός ότι ακόμα και αν δώσω την παραγγελία στο αμερικάνικο amazon, η αποστολή γίνεται από γερμανία.
@vasdar. Παράγγειλα κατά λάθος τους 300 εις διπλούν από amazon σε blue ray και τώρα δεν ξέρω τι να κάνω το δεύτερο αντίτυπο. Αν σας ενδιαφέρει το δίνω σε τιμή αγοράς (20 ευρώ).
 
καλησπερα,
εννοειται οτι το θελω και σ'ευχαριστω που με σκεφτηκες(θα το βλεπουμε και σε ιδια τηλεοραση!)
σε παρακαλω πες μου τον τροπο για να προχωρισουμε στην πωληση(σε ευρωπαικο blueray-ps3 παιζει?)
περιμενω μνμ σου -bye-