Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Η χρέωση γίνεται την στιγμή που η παραγγελία είναι έτοιμη να φύγει (ή λίγο πριν). Έτυχε και σε μένα να μου έρθει ειδοποίηση ότι η πληρωμή δεν έγινε δεκτή από την τράπεζα και μου ζήτησαν εναλλακτικό τρόπο πληρωμής.

Οποτε αν τυχόν δεν μπορούν να τραβήξουν τα χρήματα θα επικοινωνήσουν εκείνοι μαζί μου;

Re: Αγορές από το εξωτερικό

Ναι (αλλά συνέχισε εδώ φίλε μου), τσέκαρε το mail σου σχετικά.

To 1GBP το τράβηξε για έλεγχο της κάρτας. Τα 200 ευρώ θα τα τραβήξει πριν την αποστολή.
Αν δεν καταφέρει να τα τραβήξει για οποιονδήποτε λόγο, σου έρχεται ειδοποίηση, κι έχεις περιθώριο 4 ημέρες μέχρι να αλλάξεις τρόπο πληρωμής, δηλ. κάρτα.

Ευχαριστώ πολύ φίλε,για όλες τις πληροφορίες!

Άντε να δούμε λοιπόν μήπως σήμερα γίνει η συναλλαγή :)

Σιγά τo 10 και το 15% που είχαμε μέχρι τώρα στα amazon warehouse deals.

30% έκπτωση σε επιλεγμένα προϊόντα (από επιστροφές ή με φθορά στη συσκευασία) μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου!

Η λίστα των φωτογραφικών προϊόντων που έχουν την έκπτωση:
amazon.de
amazon.co.uk
amazon.it
amazon.fr
amazon.es

Απάντηση: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Έχει μέσα μερικές Nikon Coolpix A που βγαίνουν στα 245 ευρώ (+ μεταφ), κάτι Τοκίνα 12-28/4 στα 217 ευρώ, για Canon (δουλεύει και σε FF από τα 18 και πάνω!), έναν Canon L 70-300, μια fluid βιντεοκεφαλή της Gitzo και αρκετά άλλα.

Re: Απάντηση: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Όσοι ψωνίσατε πρόσφατα με το 15% έκπτωση, ζητήστε τη διαφορά από το amazon μέχρι το 30%. Eνδέχεται να συμφωνήσει να σας την επιστρέψει.
Δεν χάνετε κάτι να στείλετε ένα e-mail.

Last edited:

tzo δεν έχει μείνει τίποτα με τα αρχικά ΝΧ.. τα σήκωσες όλα? είχε καμιά δεκαριά ΝΧ1 την τελευταία φορά που κοίταξα :)

Έφυγαν όλες οι ΝΧ1 εν ριπή οφθαλμού. Προλάβαινα, αλλά δεν πήρα τέταρτη. :flipout:

Τώρα το δίλημμα είναι:
Canon 6d + 85 1.2 στα δύο χιλιάρικα
ή
Fuji X-T1 + 56 1.2 στα 1400;

Last edited:

εγώ τον 56/1.2 τον πήρα, αλλά τον έστειλα πίσω. Δεν τον βρήκα αντάξιο της φήμης του. ο 90άρης είναι όλα τα $.
Canon 6D δε θα έπαιρνα, λίγο ξεπερασμένο μοντέλο
κάπου πήρε και μια Α7ς το μάτι μου

Μόλις τραβήχτηκαν και τα χρήματα και η συναλλαγή έγινε ready to dispatch. Ευχαριστώ και πάλι παίδες!

Μόλις τραβήχτηκαν τα χρήματα και η συναλλαγή έγινε ready to dispatch.

Ευχαριστώ και πάλι!

εγώ τον 56/1.2 τον πήρα, αλλά τον έστειλα πίσω. Δεν τον βρήκα αντάξιο της φήμης του. ο 90άρης είναι όλα τα $.

Κι εγώ την ίδια σκέψη έκανα. Τελικά πήρα τον Canon 85L 1.2 mk2 μαζί με την α7 mk2.
Eίχα τον 85L παλιά και αποθύμησα το γράψιμό του. Και όταν βγει Sony-Zeiss 85 1.4, o Canon 85L 1.2II φεύγει εύκολα.

κάπου πήρε και μια Α7ς το μάτι μου

ο 56mm f/1.2 ειναι καθαρα φακος πορτραιτου και ειναι εξερετικοτατος, αν δεν τον θες γιαυτη την δουλεια , εννοειτε οτι δεν θα σου αρεσει....

ο 56mm f/1.2 ειναι καθαρα φακος πορτραιτου και ειναι εξερετικοτατος, αν δεν τον θες γιαυτη την δουλεια , εννοειτε οτι δεν θα σου αρεσει....

γι'αυτήν τη δουλειά τον ήθελα ακριβώς. ίσως να έφταιγε το συγκεκριμένο κομμάτι, αλλά δε μου έκανε κλικ, κι έτσι έφυγε την ίδια μέρα για amazon. Δεν ξέρω, ίσως να έχουν ανέβει πολύ τα στανταρ μου μετά τον 90/2. Στη σημερινή προσφορά χτύπησα τον 16-55/2.8 στις 500 λίρες, used-like new. Thanks tzo

Υπόψιν υπάρχουν μοντέλα που δεν φαίνονται αλλά έχουν έκπτωση.

Όταν προκύψουν διαθέσιμα κομμάτια από επιστροφές, εμφανίζονται στη λίστα.

Π.χ. στο .uk η D750 έχει έκπτωση. Με το που εμφανίστηκε ένα κομμάτι, το άρπαξαν.

Θα συμφωνήσω και θα επαυξάνω λέγοντας ότι ο 56αρης είναι ονειρικός φακός.