Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Υπάρχει το -20 ευρώ για επιλεγμένα προϊόντα αξίας >100 ευρώ.
Η έκπτωση εμφανίζεται αυτόματα ένα βήμα πριν την πληρωμή.

Εδώ η λίστα με τα φωτογραφικά που δικαιούνται την έκπτωση.
Περιορίζω τη λίστα στα προϊοντα με αξία 100-200 ευρώ (για να έχει νόημα η έκπτωση των 20 ευρώ).

υπόψην ότι ισχύει και στα υπόλοιπα amazon αυτή η έκπτωση

Nαι, εγώ κοιτάζω το .de γιατί είμαι μέλος prime, οπότε όλες οι αποστολές πηγαίνουν με δωρεάν ή ελάχιστα μεταφορικά στο mailboxde, και χωρίς την επιβάρυνση 4% της διαφοράς φπα.

Το ίδιο προϊόν αν το πάρω από άλλο amazon προς Ελλάδα, τα 20 ευρώ έκπτωση εξανεμίζονται στα μεταφορικά και τη διαφορά φπα.

στην Ιταλία είναι μόνο 1% η επιβάρυνση του ΦΠΑ, γιατί έχουν 22% :award:

Στο amazon περνάνε οι πιστωτικές ή κόβονται λόγω CC?

στην Ιταλία είναι μόνο 1% η επιβάρυνση του ΦΠΑ, γιατί έχουν 22% :award:

Aπό Ιταλία και Ισπανία με τα υψηλά ποσοστά ΦΠΑ πάλι μέσω Γερμανίας (mailboxde) συμφέρει να γίνεται η αποστολή, ώστε να γίνεται η χρέωση με 19% ΦΠΑ. Και τα μεταφορικά είναι χαμηλότερα προς Γερμανία απ' ό,τι προς Ελλάδα.

Πιο πολύ συμφέρει να είσαι μέλος prime στο amazon Γερμανίας και να αγοράζεις προϊόντα από .de που δικαιούνται prime (δωρεάν) αποστολή προς mailboxde, και μετά συγκεντρωτική αποστολή προς Ελλάδα με 5-6 πακέτα σε ένα. Eκτός από το amazon, τα περισσότερα γερμανικά καταστήματα επίσης προσφέρουν δωρεάν αποστολή εντός Γερμανίας, οπότε υπάρχει όφελος και από τις υπόλοιπες αγορές.

Last edited:

Όταν έχεις όμως την κάψα να το παραλάβεις γρήγορα, τί κάνεις? περιμένεις να μαζευτούνε πακέτα? την Α6300 θα τη στείλεις πρώτα mailbox και θα περιμένεις να μαζευτούνε πακέτα?? δε νομίζω...
Το mailbox με τί στέλνει Θεσσαλονίκη? Γιατί στην Αθήνα οτιδήποτε άλλο εκτός από UPS κάνει συνήθως βδομάδα και βάλε από το αμαζον

Πάντα μέσω mailboxde παραγγέλνω όλα τα προϊόντα από Ευρώπη.
Επιλέγω UPS για αποστολή από mailboxde προς εμένα και δεν μπλέκω με ταχυδρομεία. Στα ψιλολόγια το amazon δεν δίνει επιλογή UPS. Eνώ μέσω mailboxde πάντα παραλαμβάνω με UPS.

Φυσικά και την α6300 μέσω mailboxde την παρήγγειλα από Iσπανία, αφού είχα ένα όφελος 46 ευρώ από τη διαφορά φπα και μεταφορικών.

Και κάψα να έχω να παραλάβω κάτι, παρεμφερή ή και λιγότερο χρόνο χρειάζεται η αποστολή μέσω mailboxde.
Oι prime αποστολές από amazon.de παραλαμβάνονται την αμέσως επόμενη ημέρα εντός Γερμανίας στη mailboxde, και κατ' ευθείαν αυθημερόν ξεκινά η αποστολή UPS (αν το ζητήσω).
Δεν χρειάζεται να περιμένω να μαζευτούν πακέτα, αφού πάντα έχω ψιλολόγια να περιμένουν στο mailboxde την αποστολή τους.
Με το που φτάσει π.χ. η α6300 στη Γερμανία, κατευθείαν θα δώσω εντολή στη mailboxde να ξεκινήσει την αποστολή UPS, εννοείται με 3-4 πακέτα ακόμη μαζί, που τη δεδομένη στιγμή θα βρίσκονται στην αποθήκη τους.

Re: Αγορές από το εξωτερικό

Καλησπέρα, έχει κανείς εμπειρία με αυτό το κατάστημα? Σας φαίνεται αξιόπιστο?
http://www.galaxiastore.it/

Έχω βρει τη μηχανή που θέλω σε πολύ καλή τιμή και δεν φαίνεται να είναι κανα ΗΚ warehouse κλπ

Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Προσπαθώ να αγοράσω κάτι από ευρωπαϊκό ηλεκτρονικό κατάστημα. Στο τέλος μου βγάζει "Your order could not be submitted. Please review your payment settings and try again. Thank you for your patience!"
Είναι τα CC ή κάνω κάτι λάθος;
Το ποσό είναι 64 ευρώ. Η κάρτα είναι πιστωτική visa της Alpha Bank.

Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Προσπαθώ να αγοράσω κάτι από ευρωπαϊκό ηλεκτρονικό κατάστημα. Στο τέλος μου βγάζει "Your order could not be submitted. Please review your payment settings and try again. Thank you for your patience!"
Είναι τα CC ή κάνω κάτι λάθος;
Το ποσό είναι 64 ευρώ. Η κάρτα είναι πιστωτική visa της Alpha Bank.

Αυτό γίνεται, συνήθως με τις ευρωπαικές αμαζόνες, δηλαδή σε ενημερώνει ότι η συναλλαγή δεν πραγματοποιήθηκε με τη συγκεκριμένη κάρτα και ζητά να πληρώσεις με άλλο τρόπο.

Μπορείς να δοκιμάσεις με άλλη κάρτα και μια μάλλον σίγουρη λύση είναι η Alpha/Amex.

Απάντηση: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

φίλοι, ποιον φορτιστή να αγοράσω για ΑΑ-18650 μπαταρίες. Δοκίμασα τον nitecore d4, αλλά ήταν πολύ αργός για τα γούστα μου
ευχαριστώ

ευχαριστώ, δεν ήξερα που να το ποστάρω

Εμενα παλι μια χαρα μου φαινεται ο D4 και σε καμια περιπτωση αργος. Μην ξεχνας οτι αν φορτιζεις με πολλα amp και κανεις πολυ γρηγορη τη φορτιση σε καποιες περιπτωσεις μειωνεις και τη διαρκεια ζωης των μπαταριών. Anyway, σαν εναλλακτικη θα σου προτεινα opus.

Αν ασχολείσαι με raw και θες μια εναλακτική του lightroom αξίζει και με το παραπάνω. Κατέβασε κάποιο trial να δεις αν σε βολεύει το interface, η λογική του είναι πολύ απλή, βρίσκει όλους τους φάκελους του υπολογιστή που έχουν φωτογραφίες και μετά μπορείς να κάνεις επεξεργασία εκεί που βρίσκονται και εξαγωγή των αρχείων σου στον ίδιο φάκελο - με προσθήκη "dxo" στο όνομα για να μην μπερδεύεσαι. Έχει έτοιμα προφίλ σώμα+φακός για χιλιάδες συνδυασμούς που εμπλουτίζονται συνεχώς, με εξαίρεση την fuji νομίζω. Επίσης έχει έτοιμα presets και αρκετά φίλτρα προσομοίωσης φίλμ.

Προσωπικά χρησιμοποιώ συνεχώς το DXO και έχω παροπλίσει το Lightroom το μόνο μειονέκτημα (για μένα) είναι ότι του λείπουν τα προφίλ για τις κάμερες των drone που χρησιμοποιώ, κατα τα άλλα είναι πολύ ποιό user friendly απο το Lightroom.

Re: Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Μπορείς να δοκιμάσεις με άλλη κάρτα και μια μάλλον σίγουρη λύση είναι η Alpha/Amex.
Αυτή είναι η σίγουρη λύση. Την έχω χρησιμοποιήσει μερικές φορές για αγορές από εξωτερικό και περνάει κανονικά.