Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Απάτη το mail ???

Σε τέτοιες περιπτώσεις και εφόσον δεν αναφέρεται το όνομα σου (αγαπητέ πελάτη κλασσικά) εννοείται πως είναι απάτη . Γιατί αυτό φαίνεται πως είναι μούφα αλλά πολλά είναι κατά πολύ πειστικότερα . Μέχρι στιγμής ποτε δεν ήρθε mail με το όνομα μου για τέτοιες περιπτώσεις .

Re: Sony A6000 (Ο αντικαταστάτης της NEX6)

Γκουγκλάρισε revolut, μπορείς να αποκτήσεις debit card εξωτερικού την οποία φορτώνεις από ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό.

Re: Sony A6000 (Ο αντικαταστάτης της NEX6)

Γκουγκλάρισε revolut, μπορείς να αποκτήσεις debit card εξωτερικού την οποία φορτώνεις από ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό.

Είναι αξιόπιστη λύση? Έχεις charges όταν την φορτώνεις χρήματα?

Re: Αγορές από το εξωτερικό

Αξιόπιστη είναι, ότι χρεώνει η τράπεζα σου για την διατραπεζική εκτός αν ανέβεις πολύ σε ποσά (άνω των 500 ).

1 το έμβασμα χρεώνει η ρεβολουτ.την χρησιμοποιώ ανελλιπώς πριν απο τα Χριστούγεννα.η οικονομικότερη και μαλλον ασφαλέστερη απο ολες τις διαδικασίες μεχρι να (αν) ξεφορτωθούμε τα καπιταλ κοντρολς

Αξιόπιστη είναι, ότι χρεώνει η τράπεζα σου για την διατραπεζική εκτός αν ανέβεις πολύ σε ποσά (άνω των 500 ).

Ok ευχαριστώ!

Πόσο θα τραβάτε ακόμα μ αυτά τα κάπιταλ ρε παιδιά.Κρίμα...

Εχω κάνει μια αγορά πριν λίγες εβδομάδες απο Eglobal (nikon 50 1.8) και απο purnimadigital (Nikon d7200).
Και τα δυο ήρθαν σε 10 μέρες. Ολα καλά.

Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Αν υπάρχει κωδικός απο επιχείρηση για ενδοκοινοτικές συναλλαγές αφαιρούν το φπα τα ιντερνετικά σαιτ ? Έχει τύχει σε κάποιον ?

Το amazon "μαμά" το αφαιρεί, οι συνεργαζόμενοι πωλητές όχι. Για τους υπόλοιπους ρωτάς...

Εχω κάνει μια αγορά πριν λίγες εβδομάδες απο Eglobal (nikon 50 1.8) και απο purnimadigital (Nikon d7200).
Και τα δυο ήρθαν σε 10 μέρες. Ολα καλά.

Σου ήρθαν με κούριερ?

Προσπάθησα χθες -δυστυχώς ανεπιτυχώς μια και δεν υπήρχε διαθέσιμο ολόκληρο το ποσό στο λογαριασμό μου- το παρακάτω σετ της canon 5d από το purnima digital.
http://www.purnimadigital.com/camara-reflex-canon-eos-5d-mark-iii-kit-24-105.html
Δεν έχω ξανααγοράσει από το συγκεκριμένο κατάστημα, αλλά τη στιγμή που πήγα να κάνω την αγορά το συγκεκριμένο προϊόν το είχε στην τιμή των 377 (από 3469 :speechless-smiley-0 ). Μετά από λίγο που ξαναπροσπάθησα αφού έλαβα μαιλ για ανεπιτυχή συναλλαγή, το συγκεκριμένο προϊόν ήταν ήδη εξαντλημένο και σήμερα βλέπω στο παραπάνω λινκ έχει αναπροσαρμοσθεί η τιμή παρόλο που συνεχίζει να είναι εξαντλημένο. Κάνει συχνά τέτοιες προσφορές το site αυτό;

Δεν πρόκειται για τακτική του καταστήματος.
Mεμονωμένη περίπτωση λάθους θα ήταν. Θα σου ακύρωναν την αγορά εκ των υστέρων ακόμη και να προλάβαινες να ολοκληρώσεις την παραγγελία.

Απάντηση: Re: Sony A6000 (Ο αντικαταστάτης της NEX6)

Είναι αξιόπιστη λύση? Έχεις charges όταν την φορτώνεις χρήματα?

Οι κάρτες εξωτερικού (συζητάμε για Leupay και Revolut αφού η N26 σταμάτησε να δέχεται έλληνες πελάτες) είναι αξιόπιστες στο βαθμό που θεωρούμε για χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Έχω και τις δύο και κάθε μια έχει τα υπέρ και τα κατά αλλά νομίζω ότι η Leupay είναι καλλίτερη γιατί έχει αναπτύξει καλό support και σου δίνει προσωπικό ΙΒΑΝ, για τα εμβάσματα, πέρα από τη δυνατότητα φόρτισης απ' ευθείας με κάρτα (MasterCard, εκτός ΕΤΕ).

Παραγγέλθηκαν μόλις και οι δύο να υπάρχουν .

Μου φάνηκε πιο ασφαλής η LeuPay αν και δεν μου πολυάρεσε το να στείλω την φωτοτυπία της ταυτότητας την στιγμή που θα μπορούσε να γίνει όπως με την Revolut .
Φόρτωσα και από 5 ευρώ ώστε μόλις φανούν να δηλωθούν στο Paypal .

Κώστα, η Leupay σου δίνει προσωπικό ΙΒΑΝ ενώ η Revolut ρίχνει τα εμβάσματα σε κουβά και από εκεί τα πιστώνει στον δικαιούχο με το χέρι.
Κάθε μια έχει τα + και τα -, αλλά θεωρώ ότι η Leupay είναι πιο σωστή.

Όταν ήρθε η ώρα της πιστοποίησης, προβληματίστηκα επειδή η ταυτότητά είναι από τις παλιές με ελληνικούς χαρακτήρες μόνο, αλλά την δέχτηκαν και ολοκληρώθηκε η πιστοποίηση. Άλλωστε, ταυτότητα δεν δίνουμε και σε κάθε ελληνική τράπεζα;

Υποψιν οτι στην Leupay μπορεις να ανοιξεις λογαριασμο και σε αλλο νομισμα περαν του Ευρώ

Last edited:

Η αλήθεια είναι πως τα εδώ πιστωτικά ιδρύματα μας την έκαναν και δεν μας δίνουν τα χρήματά μας .
Όσο για την ταυτότητα την απέστειλα διότι από την στιγμή που έχω ανοίξει λογαριασμό σε τράπεζα του εξωτερικού λογικό είναι να θέλουν κάποιο επίσημο έγγραφο . Τουλάχιστον δεν ζητάν τα πάντα όλα όπως η Εθνική (άκου ΑΜΚΑ-εκκαθαριστικό κλπ) .