Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Το κατέβασα, θα δοκιμάσω και θα αναφέρω σχετικά...

Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Για θυμίστε μου παρακαλώ , αποστολή μικρού δέματος από Αμερική με DHL και πραγματική αξία 32 δολάρια διατρέχει κίνδυνο δασμών ?

Παραγγέλθηκαν ήδη αλλά με leupay καθώς με χρήση paypal πήρα από το site αγοράς μήνυμα (αφού με παρέπεμψε στην σελίδα του paypal όπου έκανα confirm)πως δεν είναι διαθέσιμη η πληρωμή μέσω paypal για την χώρα μου .
Ευτυχώς έχω παρακολουθήσει τις εξελίξεις από πέρυσι με τους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής , πως να ξεκινήσει κάποιος από το μηδέν αυτή την εποχή ?

Μάκη ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις :a0210:

Κωστή, μας έσωσαν οι κάρτες εξωτερικού αλλά μου κάνει εντύπωση ότι ο (αμερικανός) πωλητής δεν δέχεται paypal.
Θα έπρεπε να ελέγξεις την αξιοπιστία του.

TZ100 στα 560 περίπου + έξοδα αποστολής από amazon.uk https://www.amazon.co.uk/Panasonic-DMC-TZ100EBK-Compact-Digital-F2-8-5-9/dp/B01AAU7T3A/ref=s9_simh_gw_g421_i1_r?_encoding=UTF8&fpl=fresh&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=&pf_rd_r=7Z7QHES2PBGPFQEGY33A&pf_rd_t=36701&pf_rd_p=16f14aeb-bd11-4e9e-8c26-9ca0139074ee&pf_rd_i=desktop

...και ναι το καταλάβατε, έχω επενδύσει σε μετοχές της panny :flipout:

Υ.Σ. Πριν κάνετε κλικ σε οποιαδήποτε παραγγελία, σκεφθείτε α) αν πληρώσατε τα διάφορα χαράτσια, β)25/11 είναι black friday...

Απάντηση: Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

TZ100 στα 560 περίπου + έξοδα αποστολής από amazon.uk https://www.amazon.co.uk/Panasonic-...b-bd11-4e9e-8c26-9ca0139074ee&pf_rd_i=desktop
.

μπα θα περιμένω την ασημί :flipout:... άντε μια μάυρη έχει ακόμη να φυγει γιατί ειναι πειρασμός μαζευουμε για αλλού ...:bigcry:

Re: Απάντηση: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Έχω το Aftershot 2.
Πολύ γρήγορο (ίσως το ταχύτερο) με πολύ καλό χρώμα

Αλλά:
Κακή διαχείριση του θορύβου
Πολύ κακή διαχείριση των hilights
Smearing...

Το δούλευα για 2 χρόνια σε linux. Το μόνο εμπορικό που υπήρχε για το λειτουργικό.
Σε ταχύτητα για γρήγορα export δεν παίζεται ειδικά με κάρτα γραφικών που υποστηρίζει opencl. Όπως και στη διαχείριση των αρχείων, ούτε τα εκνευριστικά catalogs ούτε τίποτα. Ενα side αρχειάκι σε κάθε Raw.
Σαν ποιότητα εικόνας από Raw όμως είναι κακό πράγματι. Πλέον το χρησιμοποιώ μόνο για καμιά γρήγορη διοόρθωση σε jpeg όπως crop, κανα φιλτράκι κλπ.

Απάντηση: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Πέρυσι για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, κοντά στα Χριστούγεννα, το amazon warehouse είχε -30% στα προϊόντα του. Ξέρουμε κάτι για φέτος και που πρέπει να ψάξει κάποιος;

αυτό περιμένει πολύς κόσμος αλλά ξεκινάει σταδιακά... -10% μετά -20% και κλείνει στο -30%

και εννοείται ότι ο,τι καλό υπάρχει "σκουπίζεται" με συνοπτικές διαδικασίες...

επίσης δεν ξέρω αν έχουν πρώτα πρόσβαση τα prime μέλη

Re: Απάντηση: Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

μπα θα περιμένω την ασημί :flipout:... άντε μια μάυρη έχει ακόμη να φυγει γιατί ειναι πειρασμός μαζευουμε για αλλού ...:bigcry:

Μας τελείωσε, σε καμιά 20αριά μέρες πάλι...

Απάντηση: Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

αυτό περιμένει πολύς κόσμος αλλά ξεκινάει σταδιακά... -10% μετά -20% και κλείνει στο -30%

και εννοείται ότι ο,τι καλό υπάρχει "σκουπίζεται" με συνοπτικές διαδικασίες...

επίσης δεν ξέρω αν έχουν πρώτα πρόσβαση τα prime μέλη

Γίνεται κάποια ανακοίνωση;

Επίσημα όχι, αλλά το παρακολουθούμε γενικώς και ενημερώνουμε σε αυτό το νήμα...

Επίσημα γίνεται η ανακοίνωση, στην αρχική σελίδα των Amazon.