Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Εγω λεω να δώσω ενα 20ρικο και να κανω μια.... Αν το μετανιωσω θα είναι η τελευταία φορά που με βλέπουν...

αν δει κανείς τη d7200 Nikon σε προσφορά σε σφυρίξει. δεν τη βρήκα κάπου σε ξεστοκαρισμα.

αν δει κανείς τη d7200 Nikon σε προσφορά σε σφυρίξει. δεν τη βρήκα κάπου σε ξεστοκαρισμα.

727 τελική με μεταφορικά από amazon warehouse deals (η έκπτωση 20% εμφανίζεται στο checkout):
https://www.amazon.fr/gp/offer-listing/B00U5W8HFI/ref=dp_olp_used?ie=UTF8&condition=used

Οι προσφορές του Public πλάκα πλάκα είναι πολύ καλές, καλύτερες από αυτές των Amazon.
Π.Χ. Η Nikon D7100 με τον 18-140 στα 650 ευρώ είναι εξαιρετική τιμή, και αν βάλεις και 24 δόσεις σου βγαίνει 27 ευρώ τον μήνα. O φακός μόνο κάνει πάνω από 300 ευρώ και σου βγαίνει η D7100 κάτω από 350 ευρώ...αστεία τιμή για τέτοια μηχανή....

Οι προσφορές του public είναι όμως στα καταστήματα , σε ποια καταστήματα ?
Εγώ στην περιοχή μου έχω ενα μικρό , περισσότερο βιβλία έχει ... , και καμία φωτογραφική άντε να έχει από κανα κομμάτι ...
Άρα τι θέλουν , κοσμοσυρροή και πανικό πχ στο mall ...

Άσχετο αλλα οι προσφορές που έβγαλε το πλ είναι για γέλια ... Νο1 κατάστημα τεχνολογίας σου λέει .....

Νομίζω ότι φέτος αξίζει να ψάξει κανείς τα ελληνικά μαγαζιά. Από εξωτερικό δεν είδα τίποτα σπουδαίο...

Απάντηση: Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

:offtopic:
του Public παλι Galaxy S7 στα 399 !
τσίμπησα ένα λευκό τελευταίο στις 8.15 στο Public Πειραιά με 24 άτοκες, ένας χαμός γινόταν ... εχω να αλλάξω τηλέφωνο 4 χρόνια και το τελευταίο S3 μτχ. από φίλο το πήρα, βλέπω όμως τη γυναίκα μου να με :violent-smiley-008:σήμερα αν δεν της το δώσω ως δώρο για την γιορτή της ..:flipout:

Προσοχή όσοι ταξιδεύετε με αεροπλάνο, κάποιες εταιρείες όπως η easyjet δεν βάζουν μέσα S7 και Note.

Προσοχή όσοι ταξιδεύετε με αεροπλάνο, κάποιες εταιρείες όπως η easyjet δεν βάζουν μέσα S7 και Note.

Στην αρχη νομισα το εγραψες για πλακα!!

Όχι ΔΕΝ είναι πλάκα, την Δευτέρα γύρισα από Βερολίνο και υπήρχε ταμπελάκι στην πύλη και επίσης σε ρώταγαν. Είμουν βιαστικός και δεν ρώτησα αν περνάνε στον έλεγχο αποσκευών ή σταματάνε εκεί.

Όχι ΔΕΝ είναι πλάκα, την Δευτέρα γύρισα από Βερολίνο και υπήρχε ταμπελάκι στην πύλη και επίσης σε ρώταγαν. Είμουν βιαστικός και δεν ρώτησα αν περνάνε στον έλεγχο αποσκευών ή σταματάνε εκεί.

Απο οτι ειδα στα γρηγορα ισχυει μονο για το Note 7 κ απλα πρεπει να το εχεις τελειως κλειστο

View attachment 134741

Έχει ημερομηνία 24/10/2016 αυτό. Στην πύλη ήταν απολύτως ξεκάθαροι: δεν το βάζαν μέσα...

Έχει ημερομηνία 24/10/2016 αυτό. Στην πύλη ήταν απολύτως ξεκάθαροι: δεν το βάζαν μέσα...

Πολυ χρησιμο που το ανεφερες Δημητρη

γιατι??