Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Αγορές από το εξωτερικό - παρακαλούμε διαβάστε οπωσδήποτε το 1ο post!

Είναι αξιόπιστο, γι αυτό λέω δοκίμασε να αγοράσεις. Επίσης για την περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, αν στέλνει το συγκεκριμένο προϊόν εκτός Φινλανδίας, πρέπει να ανοίξεις μια θυρίδα Γερμανία (ή άλλη χώρα που στέλνει), γιατί Ελλάδα δεν...

Καλησπέρα παιδιά, ετοιμάζω μια παραγγελία από peakdesign.com και θα ήθελα να σας ρωτήσω τι πιθανότητες υπάρχουν να φάω τελωνείο (San Fransisco είναι η έδρα της εταιρείας).

Παλιότερα είχα παραγγείλει το Capture Pro Clip ($80) και δεν είχα θέμα, αλλά αυτή τη φορά το κόστος της παραγγελίας θα βγει περίπου $160.
Ξέρουμε κάτι στάνταρ ή είναι καθαρά να μη σου τύχει;

Είναι αξιόπιστο, γι αυτό λέω δοκίμασε να αγοράσεις. Επίσης για την περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, αν στέλνει το συγκεκριμένο προϊόν εκτός Φινλανδίας, πρέπει να ανοίξεις μια θυρίδα Γερμανία (ή άλλη χώρα που στέλνει), γιατί Ελλάδα δεν...

καποιες προσφορες δεν τις στελνουν καν στην Γερμανια
2 φορες μου ειπαν "αμ σο σορυ, ονλι σκα¨
εμπορικος ρατσισμος??

Ίσως είναι τόσο χορτάτοι που βαριούνται, ή απλά δίνουν τα προϊόντα μόνο στο μαγαζί για να γίνεται τζέρτζελο...

ο μηνας μπηκε με υποκλοπη των στοιχειων μου στο Amazon! :argue:

Οποτε λιγο προσοχη ...

Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό - παρακαλούμε διαβάστε οπωσδήποτε το 1ο post!

Γιάννη Πρωταπριλιά ή γεγονός;
πως το κατάλαβες;

Καθολου πρωταπριλια!
Μου ηρθε μαιλ οτι αλλαξα στοιχεια στο αμαζον, που φυσικα δεν ειχα αλλαξει.
Επικοινωνησα αμεσως με αμαζον και ειπαν οτι θα το κοιταξουν.
Δυστυχωςδεν εχω ακομα νεα, αλλα εγωακυρωσα ολες τις καρτες που ειχα συνδεδεμενες και αλλαξα κωδικους στο μαιλ.

Sent from my SM-T560 using Tapatalk

Ωχ ζόρια... Πάω να αποσυνδέσω κάρτες!

2-step-verification....

όχι μόνο στο amazon αλλά παντού όπου δίνεται σαν επιλογή

Απάντηση: Re: Αγορές από το εξωτερικό - παρακαλούμε διαβάστε οπωσδήποτε το 1ο post!

2-step-verification....

όχι μόνο στο amazon αλλά παντού όπου δίνεται σαν επιλογή

Πως γινεται αυτο?

Αποσύνδεσα και εγώ τις δικές μου κάρτες.

Sent from my iPad using Tapatalk

your account -> account settings -> Advanced Security Settings

το ενεργοποίησα στο αγγλικό και μετά συνδέθηκα από άλλη συσκευή στο γερμανικό όπου και μου ζήτησε κωδικό, άρα το κάνεις μια φορά και ισχύει για όλα τα amazon

Last edited:

Ειναι παντως απαραδεκτοι.... Δεν εχουν ακομα επικοινωνησει μαζι μου, μετα τη πρωτη φορα.
Λεμε για την Ελλαδα αλλα κι αυτοι δε πανε πισω... Σε ζητηματα ασφάλειας δεν θα πρεπε να εχουν ΣΚ!

Sent from my SM-T560 using Tapatalk

Γιάννη, είσαι σίγουρος οτι το email δεν ήταν μούφα; (κλασική μέθοδος υποκλοπής δεδομένων)

Απάντηση: Re: Αγορές από το εξωτερικό - παρακαλούμε διαβάστε οπωσδήποτε το 1ο post!

your account -> account settings -> Advanced Security Settings

το ενεργοποίησα στο αγγλικό και μετά συνδέθηκα από άλλη συσκευή στο γερμανικό όπου και μου ζήτησε κωδικό, άρα το κάνεις μια φορά και ισχύει για όλα τα amazon
Τον κωδικό στον στέλνει μια φορά ή σε κάθε login?

Γιάννη, είσαι σίγουρος οτι το email δεν ήταν μούφα; (κλασική μέθοδος υποκλοπής δεδομένων)

ναι βρε, δεν ειμαι χτεσινος!

Επικοινωνησαν μολις μαζι μου, και μου ειπαν οτι οντως καποιος μπηκε στο λογαριασμο μου απο αγνωστη τοποθεσια και κλειδωσαν το λογαριασμο μου.
Ξανακανω τωρα ολη τη διαδικασια απο την αρχη, για να ξανα-αποκτησω προσβαση , και να φτιαξω στην ουσια νεο λογαριασμο.

και η επισημη απαντηση...

Thank you for telling us about the unauthorized activity in your account. To protect your information, the credit card details in your account cannot be accessed via our website. We also do not display full credit card numbers in your account.

We have taken these steps to restore your account:

-- Disabled the password to your account.
-- Reversed any changes made by this party.
-- Canceled any pending orders.

You will need to reset your password when you return to our site. To reset your password, click "Your Account" at the top of any page on Amazon.com. On the Sign In page, click the "Forgot your password?" link to reach the Amazon.com Password Assistance page.

After you enter your email or mobile phone number, you will receive an email containing a personalized link. Click the link from the email and follow the directions provided.

Your new password will be effective immediately.

You will also need to:

-- Re-enter your complete credit or debit card number the next time that you place an order.
-- Re-enter any addresses that you recently added to your account.
-- Check your subscriptions, if you have any. You may need to update them.

If you have any trouble resetting your password, call Customer Service at:

Customers within U.S. and Canada: 1-866-216-1072
International customers: 1-206-266-2992

We do not know how this person got your sign-in information because that happened away from our websites.

Αμα δε ξερουν αυτοι πως μπηκε στο συστημα, κλαφτα Χαράλαμπε!

Last edited:

λέει ότι δεν ξέρουν πως αυτός ο κάποιος βρήκε τα στοιχεία σου για να κάνει login,

θεωρητικά θα μπορούσε να είναι κάποιο malware στον υπολογιστή σου ή κάποια άλλη υποκλοπή στοιχείων

ουτε κι εγω ξερω...προφανως τα εκλεψε απο καποιους, οχι απο μενα παντως!

Malware δεν εχω σιγουρα , το ελεγχω συχνα, αλλωστε προσεχω πολυ και κανω τις συναλλαγες απο συγκεκριμενο μονο υπολογιστη.

Αλλωστε, εχουν διαρρευσει εκατομυρια λογαριασμοι στο παρελθον απο google, yahoo, dropbox Κλπ
Δεν μου προκαλει εντυπωση!

και από amazon ίσως είχανε διαρρεύσει πριν από λίγους μήνες κάποιοι λογαριασμοί , αφορούσανε κόσμο που είχε και kindle όμως

ωχ, τώρα που το διαβάζω μάλλον καλά θα ήτανε να αλλάξω τον κωδικό μου στο amazon

και μάλλον είναι καλή ιδέα να αλλάζουμε τακτικά κωδικούς σε κρίσιμα σάιτ,
και επίσης κάποιοι που χρησιμοποιούν password manager sites και εφαρμογές, προσωπικά δεν τα εμπιστεύομαι και επίσης έχουν αναφρεθεί προβλήματα