Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώτο pos

Παίρνει paypal όμως, οπότε...

Απάντηση: Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το

Είδα πολλά αρνητικά σχόλια πάντως και σ αυτούς... Και μάλιστα με δέματα που δεν έφτασαν ποτέ!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Aυτοί τουλάχιστον απαντούν ,οι άλλοι είναι εξαφανισμένοι

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώτο pos

Ε εντάξει όταν αγοράζεις από Grey market ''καταστήματα''' λογικό είναι να υπάρχει αυτό το ρίσκο, μιλάμε για ανθρώπους που ουσιαστικά ''κλέβουν'' το κράτος γλιτώνοντας δασμούς, φόρους κλπ. για να βγάλουν κέρδος, ε τι περιμένετε? Από την στιγμή που μπαίνεις στην λογική να ''παίξεις μπάλα'' μαζί τους πρέπει να είσαι προετοιμασμένος ότι θα έχεις και κάποια θέματα, σε όλα αυτά προσθέτεις και το γεγονός ότι αν πάθει κάτι η μηχανή άντε βγάλε άκρη μαζί τους για να στην επισκευάσουν.....με λίγα λόγια είναι στην κρίση του καθενός αν αξίζει ή όχι αυτό το ρίσκο.

https://www.e-infin.com/eu/
Μόλις έγινε παραγγελία η Χ-Τ20+18-55 f2.8-4.0 στα 899 ευρώ + 13 ευρώ μεταφορικά (σύνολο 912 ευρώ).
Η πληρωμή έγινε με paypal και όταν παραλάβω θα σας γράψω εντυπώσεις.

εξαιρετική τιμή.

Περιμένουμε νεότερα Παναγιώτη...αν όλα πήγαν καλά.
Με τι τη στέλνουν;

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Η μηχανή δεν είναι δική μου αλλά για ξάδερφο της γυναίκας μου αν και αν έπαιρνα ένα δεύτερο σώμα πάλι Χ-Τ20 θα έπαιρνα γιατί είμαι 100% ευχαριστημένος.
Ήταν ανάμεσα σε olympus e-m10, Panasonic gx80, Sony A6300 και fuji x-t20 και χωρίς να τον επηρεάσω (εγώ πιο πολύ την Panasonic του έλεγα να πάρει) και ψάχνοντας το μόνος του κατέληξε στη Fuji.
Είπαμε να την πάρουμε από Ελλάδα με τιμολόγιο αλλά φτάσαμε στα όρια της αγανάκτησης αφού ψάχναμε χωρίς υπερβολή δύο μήνες να βρούμε το πακέτο και δεν υπήρχε πουθενά και τα 1250 ευρώ ήταν ακατέβατα.
Τελικά επιλέξαμε για πρώτη φορά το e-infinity και λόγω ότι πήρε γνωστός από εκεί dslr μηχανή και φακό που ξεπερνούσαν τα 3000 ευρώ και δεν είχε πρόβλημα αλλά κυρίως γιατί ήταν 70 ευρώ φτηνότερη από το eglobal που τελευταία ανέβασε την τιμή.
Η πληρωμή έχει γίνει με paypal οπότε για 180 μέρες δε συντρέχει κανένας λόγος άγχους.

με βαζεις σε πειρασμο...

Τι εταιρεια επιλεγουν για αποστολη ?

και τι εννοεις για 180 μερες... ?

Δεν ξέρω για την εταιρία αλλά θα μάθω.
Το paypal πια έχει προστασία 180 μέρες μετά την αγορά άρα έχεις περιθώριο να αποζημιωθεις αν χαλάσει και δεν σου φερθούν σωστά στο after sale support.

Μας βάζεις τώρα σε μεγάλο πειρασμό Παναγιώτη!!

Και η Panasonic Lumix DMC-GF7K 12-32 Brown/Silver στα 312,99 με δωροεπιταγή 40 σε 24 άτοκες (παζάρεψέ το) https://www.kotsovolos.gr/site/imag...7-panasonic-lumix-dmc-gf7k-12-32-brown/silver δηλαδή τελικό κόστος μηχανής 272,99 ...

Ε εντάξει όταν αγοράζεις από Grey market ''καταστήματα''' λογικό είναι να υπάρχει αυτό το ρίσκο, μιλάμε για ανθρώπους που ουσιαστικά ''κλέβουν'' το κράτος γλιτώνοντας δασμούς, φόρους κλπ. για να βγάλουν κέρδος, ε τι περιμένετε?

με αγχωσες τωρα...δεν θα κοιμηθω το βραδυ:chinscratch:
πριν λιγο παραγγειλαμε τον Nikon AF-S 17-35mm f/2.8D 1240,00 ευρω, 1910,00 στο ελλαντα....
και γ@μωτω ειχα μια υποψια οτι το κρατος ειναι ο κλεφτης (ενφια, φπα,26% για τους ε.ε,προκαταβολη φορου, και τ....της μαριας)

με αγχωσες τωρα...δεν θα κοιμηθω το βραδυ:chinscratch:
πριν λιγο παραγγειλαμε τον Nikon AF-S 17-35mm f/2.8D 1240,00 ευρω, 1910,00 στο ελλαντα....
και γ@μωτω ειχα μια υποψια οτι το κρατος ειναι ο κλεφτης (ενφια, φπα,26% για τους ε.ε,προκαταβολη φορου, και τ....της μαριας)

στο amazon θα τον έπαιρνες γύρω στα 800 (μεταχειρισμένος - σαν καινούριος)

Re: Αγορές από το εξωτερικό - παρακαλούμε διαβάστε οπωσδήποτε το 1ο post!

επειδή υπάρχει πιθανότητα να ανέβω ΝΥ τον επόμενο μήνα, αν γνωρίζει κανείς:
1) από φωτο-μάγαζα στο Μανχάτταν φαντάζομαι πάω BHphoto & adorama? ή έχει κάτι άλλο που πρέπει να δω, πχ. outlet? Πριν από καμιά 30αρία χρόνια πηγαίναμε στο 47st photo, αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα και αν έχει καλές τιμές..
2) Υπάρχει τρόπος να αποφύγω το φόρο? λογικά αν αγοράσω σε κατάστημα το πληρώνω αναγκαστικά. Αν πώ ότι δεν είμαι κάτοικος, θα μου το αφαιρέσουν ή θα μου πουν να το πάρω πίσω στο αεροδρόμιο, όπου θα έχω τον κίνδυνο τελωνείου και ΦΠΑ?

Πως καταλαβαίνουν στην επιστροφή τις αγορές σου σε φωτογραφικό εξοπλισμό, δηλώνεις όταν βγαίνεις από τη χώρα τι έχεις μαζί σου;

δε νομίζω ότι υποχρεούσαι να δηλώσεις το μεταχειρισμένο εξοπλισμό που παίρνεις μαζί σου. Το θέμα είναι στο γυρισμό τί γίνεται, άμα δούνε κανα φακουδάκι γυαλιστερό...

Απάντηση: Re: Αγορές από το εξωτερικό - παρακαλούμε διαβάστε οπωσδήποτε το 1ο post!

Πέταξα με την τελευταία πτήση της Ολυμπιακής το 2009 για ΝΥ, στο BH photo μου είχαν αφαιρέσει τον φόρο αν θυμάμαι καλά είχα αγορασει ένα φλας και το πήρα κανονικά μαζί μου, έβγαλα το κουτί και το έφερα μαζί με τα αλλά φωτογραφικά μου που είχα δηλώσει φεύγοντας σε ειδική θυρίδα στο τελωνείο (σφραγισμένο χαρτί με τα SN μέσα στο διαβατήριο)

ναι, αλλα ο τυπος εχει 87% feedback:slapface:

Εξαιρετική τιμή της Canon 1300D με τον 18-55 στα 389 ευρώ, και δώρο η συσκευή Canon Connect με εσωτερικό σκληρό δίσκο 1tb αξίας κοντά στα 200 ευρώ....ουσιαστικά αγοράζεις καινούρια την μηχανή με τον φακό κιτ κάτω από 200 ευρώ!!
Η προσφορά τρέχει σε διάφορα Ελληνικά καταστήματα ενδεικτικά μερικά παρακάτω:

https://www.photoagora.gr/fwtografia/d-slr-cameras/canon-eos-1300d-kit-18-55mm-dc-iii.html

https://www.akalavrentzos.gr/ψηφιακ...-eos-1300d-kit-18-55-dc-iii-30€-cashback.html

http://galaiosphoto.gr/product_info.php?products_id=6964

ναι, αλλα ο τυπος εχει 87% feedback:slapface:
ο τύπος είναι το amazon. Κι αν τυχόν έχει την παραμικρή γρατζουνιά πάνω στέλνεις ένα email και σου κόβει αλλά 50 ευρω