Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Αγορές από το εξωτερικό

Αυτό που θέλω ακόμα δεν αξίζει να το πάρω απέξω ακόμα κι αν το θελα . tamronas 90mm 2.8 macro.Σιγά σιγά ...

Να σου πω ένα μυστικό : ότι αγοράζω είναι με τιμολόγιο ... ;) Και οικονομική διαφορά με την τιμή λιανικής και εγγύηση και το γνωστό ... "χουι" μου ... (Αν μπορείς να το πεις έτσι. ..)
Επιπλέον, αν έκανες κι εσύ παρόμοια δουλειά με εμένα , ίσως τα έβλεπες λίγο διαφορετικά τα πράγματα σε σχέση με τις αγορές σου . ..
Ο καιρός θα δείξει που και ποιος έχει δίκιο.

Να σου πω ένα μυστικό : ότι αγοράζω είναι με τιμολόγιο ... ;) Και οικονομική διαφορά με την τιμή λιανικής και εγγύηση και το γνωστό ... "χουι" μου ... (Αν μπορείς να το πεις έτσι. ..)
Επιπλέον, αν έκανες κι εσύ παρόμοια δουλειά με εμένα , ίσως τα έβλεπες λίγο διαφορετικά τα πράγματα σε σχέση με τις αγορές σου . ..
Ο καιρός θα δείξει που και ποιος έχει δίκιο.

Τί καταστημα εχεις;

Κάπως ετσι. Δεν τον γλυτώνω τον ΦΠΑ. Απλά τον εκπιπτω σαν πάγια έξοδα της δεύτερης δηλωμενης δραστηριοτητας.
Αυτά.

Κάπως ετσι. Δεν τον γλυτώνω τον ΦΠΑ. Απλά τον εκπιπτω σαν πάγια έξοδα της δεύτερης δηλωμενης δραστηριοτητας.
Αυτά.

Εννοω πως αν δεν ειναι σχετικο αυτο που αγοραζεις με το επαγγελμα σου, νομιζω θαχεις προβλημα μελλοντικα αν σου κανει ελεγχο η εφορια.

Φανταζομαι μπορει καποιος που "πουλαει κινητα" να "δικαιολογει" την αγορα εξοπλισμου φωτογραφισης αυτων.

Δεν μπορω να διακρινω καποιο προβλημα εδω

Εφοριακος.

Φανταζομαι μπορει καποιος που "πουλαει κινητα" να "δικαιολογει" την αγορα εξοπλισμου φωτογραφισης αυτων.

Δεν μπορω να διακρινω καποιο προβλημα εδω

Εφοριακος.

χαχαχα ΑΚΡΙΒΩΣ

Βασικα το λεω γιατι ο φιλος με καμαρι λεει οτι το μυστικο του ειναι οτι αγοραζει TΑ ΠΑΝΤΑ με τιμολογιο (γλυτωνοντας τον ΦΠΑ ο οποιος του επιστρεφεται) και κατακρινει ολους οσους αγοραζουν απο εξωτερικο. Γιαυτο ρωταω αν τα "χρειαζεται" αυτα που παιρνει στο επαγγελμα του. Αν ειναι ετσι ζητω συγνωμη. ;)

Last edited:

Όταν η δεύτερη δραστηριοτητα είναι φωτογραφικές εργασίες που είναι το πρόβλημα ; Με τι θα προσφέρω τις υπηρεσίες μου ; Με το S4 ;;;;

Ξαναλέω : ο ΦΠΑ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΤΑΙ !! Εκπιπτει γιατί είναι έξοδο για τη δουλειά μου. . Το αν θα αγόραζα από το εξωτερικό είναι θέμα στάσης. Και δεν νομίζω να ΚΑΤΕΚΡΙΝΑ κάποιον που αγοράζει από το εξωτερικό ! Να καταλαβαινουμε τι γράφουμε ! Όταν διαφωνώ δεν σημαίνει κατακρίνω ...
Καλό βράδυ!

Χαιρετώ την παρέα.
Απόλαυστικη συζήτηση.
Ξέρει κανείς αν στο Ντουμπάει έχει καλές τιμές. Έχω συγγενείς εκεί οπότε θα μπορούσαν να με εξυπηρετήσουν. Γιά την Sony A6000 ενδιαφέρομαι.
Υποθέτω αυτά δεν φορολογούνται.
Από εγγύηση τι γίνεται;
Σχετικά με το ηθικο του ζητήματος. Άποψη μου είναι ότι μία μικρή διαφορά στην τιμή, ας πουμε 10%, δεν είναι πρόβλημα γιά τους περισσότερους.
Επίσης, δεν έχουμε τόσο ανάγκη από λιανεμπόριο. Πρωτογενής τομέας (και μεταποίηση) κατά την γνώμη μου είναι ο στόχος.

αγαπητοί,

ψάχνω ένα step up ring 46->49.
ξέρει κανείς κανα ελληνικό φωτομάγαζο να διαθέτει?
από το εξωτερικό έχει σημασία τα φθηνα-ακριβά? ξεκινάνε από 1.50 λίρα και φθάνουν 8+.
χρειάζομαι τον αντάπτορα για το πολωτικό φίλτρο hoya που εχω.

Απάντηση: Re: Αγορές από το εξωτερικό

Για δες στο photoagora εχει διαφορα αλλα όχι για πολυ μικρά σπειρώματα ,πήγα εχθές για ενα 37 σε 46 και δεν το βρήκα οπότε θα το παραγγείλω eBay.

Προφανως και συμφερει
57 ομως λεει, γιατι 88 ?

(εφοσον το χρησιμοποιεις)