Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώτο pos

Ναι, παρόλο που την ''θάβω'' με 12 άτοκες δόσεις είναι αστείο το ποσό και παίρνεις μια μικρούλα μηχανούλα χωρίς να ξοδευτείς ιδιαίτερα.

Απάντηση: Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το

Παιδιά ο φακός κάνει 150 minimum, η μηχανή έχει πολύ αξιόλογο EVF παρότι μικρό, πιο καθαρο από της GX80 στο δικό μου μάτι, βγάζει κρύσταλλο φωτό, η εστίαση είναι τσακμακι δεν χρειάζεται DFD , έχει πολύ καλό έξτρα δυνατό φλασάκι μαζί, έχω βγάλει με αυτό φωτό σε αυτοψία υπόγεια ξενοδοχείου με πηχτρα σκοτάδι, φοβερή κατασκευή το σώμα μαγνήσιο και όντως αν ηξερα οτι ήταν άψογη θα τσιμπαγα μια (ίσως και να τσιμπήσω τώρα που το ξανασκέφτομαι), έχουν μάλιστα και την ίδια μπαταρία με την GF7 της γυναίκας μου (η οποία προτίμησε να κρατησει το φθηνό σώμα όταν της είχα και τις δυο καθαρά και μόνο λόγω selfie οθονης). Το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν οτι μίκρυναν την οθόνη από την GM1 λόγω ΕVF και τα πολύ μικρά πλήκτρα αλλά ολα μια συνήθεια είναι, αν αποφασίσεις να εχεις μια πολύ μικρή μηχανή προσαρμόζεσαι

Last edited:
Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώ

Νομίζω ότι τελείωσαν.
Οι πιο αποφασισμένοι την πήραν ήδη.

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώτο pos

Έχεις δικιο. Το cashback αφορά τη χωρα που αγοραζεις.

Παράλληλα κάτι παίχτηκε και η τιμή πανευρωπαϊκά πήγε στα 549 μόνο σώμα, μείον το cashback = 464 ... Μόλις τελειώσει η "προωθητική ενέργεια" θα την πουλάνε λίγο πιο φθηνά μαζί με φακό :bigcry::flipout:

Είδα κι εγώ την αύξηση τιμής.

Γενικά είχε πέσει πάρα πολύ.
Και απ όσο ξέρω τα καταστηματα κάνουν τις προσφορές για λίγο καιρό με γραμμή από την μαμα εταιρία.

Απάντηση: Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το

Μόλις τελειώσει η προωθητική μάλλον θα έχουν ξεστοκαρει, πάντα έτσι συμβαίνει όταν μπαίνουν οι προωθητικές κάποια καταστήματα το εκμετελευονται και τσιμπάνε τιμές. Πάντως αρκετοι πρόλαβαν και την πήραν με την παλιά χαμηλή τιμή και με την προωθητική ενέργεια

Αυτές οι προωθητικές ενέργειες είναι για γέλια στην Ελλάδα, παρόμοιες ''εκπτώσεις'' δίνει αυτή την περίοδο και η Canon και εντελώς ξαφνικά με το που το ανακοίνωσε η Canon όλες οι μηχανές Canon που συμμετέχουν στην ενέργεια τσιμπήσανε στην τιμή όσο ακριβώς είναι και το Cashback!!! Για γέλια και για κλάματα ή όλη κατάσταση..

Re: Αγορές από το εξωτερικό - παρακαλούμε διαβάστε οπωσδήποτε το 1ο post!

Θυμήστε μου, απο www.eglobalcentral.eu περνάει απο τελωνείο με επιπλέον κόστος ή έρχεται κατευθείαν;

ΟΚ! Αφαιρεί και ΦΠΑ όπως Αμαζον;

Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό - παρακαλούμε διαβάστε οπωσδήποτε το 1ο post!

Δεν έχουν ΦΠΑ οι τιμές τους αν δεν κάνω λάθος , αλλά και δεν τον προσθέτουν .

Μα ουσιαστικά το ΦΠΑ είναι που δεν προσθέτουν και έρχεται φθηνότερα.

Σε σημερινή αγορά από Αμαζον γερμανίας προσάρμοσε το φπα στο ύψος της Ελλάδος.

Μάλιστα! Δε το θυμόμουν.

Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό - παρακαλούμε διαβάστε οπωσδήποτε το 1ο post!

Σε σημερινή αγορά από Αμαζον γερμανίας προσάρμοσε το φπα στο ύψος της Ελλάδος.
Δηλ θα αποδωσει τον ΦΠΑ στην Ελλαδα; μηπως χρειαζεται καποια ερωτηση; σε μενα παντως απο χθεσινη αγορα amazon.co.uk καμια αλλαγη στον ΦΠΑ