Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώτο pos

Από Amazon

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώτο pos

δεν ξέρω αν είναι το σωστό νήμα, αλλά έχω πλέον ένα μικρό κόκκο σκόνης στον αισθητήρα της μηχανής. Προσπάθησα με το blower, με sensor cleaning και περιεργως δε φεύγει. Θα προσπαθήσω αύριο πάλι να δω αν φύγει, αλλιώς θα κινηθώ σε τέτοια λύση

http://www.photoagora.gr/fwtografia...le-dust-ez-sensor-cleaning-kit-mini-1.6x.html

η τιμή είναι normal και είναι για crop sensor?

Εντάξει παιδιά τιμή χώμα τι να λέμε τώρα, ίδια τιμή με την X-T100....στα 740 ευρώ για τέτοια μηχανή με τέτοιο φακό δεν υπάρχει καν ανταγωνισμός, αν και να πω την αμαρτία μου η έλλειψη σταυρού, το σκόπευτρο που είναι στην άκρη και κυρίως η έλλειψη σπαστής οθόνης είναι σημαντικά μείον για μένα και προτιμώ την X-T20. Θέμα γούστου είναι βέβαια όλα.

δεν ξέρω αν είναι το σωστό νήμα, αλλά έχω πλέον ένα μικρό κόκκο σκόνης στον αισθητήρα της μηχανής. Προσπάθησα με το blower, με sensor cleaning και περιεργως δε φεύγει. Θα προσπαθήσω αύριο πάλι να δω αν φύγει, αλλιώς θα κινηθώ σε τέτοια λύση

http://www.photoagora.gr/fwtografia...le-dust-ez-sensor-cleaning-kit-mini-1.6x.html

η τιμή είναι normal και είναι για crop sensor?

Θα έλεγα να την πας σε κάποιο εξειδικευμένο μαγαζί να στην καθαρίσουν, συνήθως παίρνουν κανένα 20αρικο άλλα κάνουν καλή δουλειά.

Προσωπικα μόνο η έλλειψη σπαστης οθόνη με χαλάει...

Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώ

Η γνωστή κινεζική xiaomi yi camera με τον κιτ φακό στα 255 ευρώ από το ισπανικό Amazon για όποιον ενδιαφέρεται.
https://www.amazon.es/gp/product/B0...4CSJ2&linkId=29fc593b2d028bd060d39113afed8ec2

Re: Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το

Η γνωστή κινεζική xiaomi yi camera με τον κιτ φακό στα 255 ευρώ από το ισπανικό Amazon για όποιον ενδιαφέρεται.
https://www.amazon.es/gp/product/B0...4CSJ2&linkId=29fc593b2d028bd060d39113afed8ec2

Εχει στρώσει αρκετά με τα updates που εχει πάρει. Τραβάει και 4Κ.

Καλή τιμή και πράγματι έχει στρώσει με διάφορα Updates η ΥΙ, άλλα και πάλι από όσο διαβάζω συνεχίζει να έχει θέματα και ο φακός κιτ δεν έχει σταθεροποίηση, οπότε ειδικά σε βίντεο αναμένεις μεγάλο τρέμουλο, ενώ low light με f3,5 και χωρίς σταθεροποίηση το ξεχνάς.
Επίσης έχει πολύ μεγάλα θέματα στην εστίαση με φακούς olympus Και Panasonic και σοβαρά θέματα εργονομίας/χειρισμού. Γενικότερα για κάποιον που θέλει να αναβαθμιστεί από την φωτογραφική του κινητού του, ή για κάποιον που έχει m4/3 σύστημα και θέλει ένα backup βοηθητικό σώμα είναι καλή περίπτωση, βασικά είναι τόσο φτηνή που την παίρνεις έστω και για πειραματισμό!

Y.Γ. Επίσης από όσο διαβάζω δεν έχει καθόλου καλή Jpeg engine, που είναι πολύ σημαντικό ειδικά στο κοινό που απευθύνεται, σε 4K κάνει πολύ μεγάλο crop, ενώ δεν έχει flash, ούτε καν εξωτερικό μέσα στην συσκευασία.

Last edited:
Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώ

Το ότι είναι προσφορά δε σημαίνει ότι είναι και καλή.

Re: Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το

Το ότι είναι προσφορά δε σημαίνει ότι είναι και καλή.

Πράγματι, είναι καλή προσφορά, άλλα όπως είπες δεν σημαίνει ότι είναι και καλή, την είχε γνωστός μου και μου έλεγε ότι είναι ότι χειρότερο έχει πιάσει σε Mirroless (με FW 2.0) με πάρα πολλά θέματα. Από την άλλη με επιμονή και σε raw τραβάει όμορφες φώτος από όσο θυμάμαι. Όπως και να έχει η τιμή είναι αστεία, οπότε παίρνεις μια έστω και για δοκιμή, καλή περίπτωση και για δώρο!!

Re: Αγορές από το εξωτερικό - παρακαλούμε διαβάστε οπωσδήποτε το 1ο post!

Μου ήρθε μήνυμα από ελτα για εκτελωνισμό ενα δέμα με ραδιοσυχνοτητες της yongnuo αξιας 58 ευρώ. Τι να υπολογίσω ότι θα με χρεώσουν? Υπάρχει κάποιο κόλπο μήπως?

Θα τους στείλεις την απόδειξη πληρωμής και θα σου χρεώσουν 24% στα 58 ευρώ, δηλαδή 14 ευρώ + 15 έξοδα εκτελωνισμού = 29 ευρώ σύνολο.
Θα τα πληρώσεις κατά την παραλαβή.

τα Ευρωπαϊκά amazon warehouse deals έχουν πάλι -20% & σε επιλεγμένα φωτογραφικά

(πολύ) λίγα πράγματα αξίζουν, αλλά έχει αρκετές rx100....

ΕDIT: είναι μόνο για prime μέλη, αλλά η εγγραφή δίνει 1 μήνα δωρεάν!

Σε καινούρια, προσφορά ημέρας
Sony FDR-X3000R, μαζί με την εξωτερική οθόνη και μαζί με το finger grip
399 ευρώ!
https://www.amazon.es/gp/product/B01MTA3FFT

81cxVYeYaHL._SL1500_.jpg

Σε ευχαριστώ πολύ... Πρώτη φορά την πατάω με τελωνείο.

Τουλάχιστον τη μια φορά που την πάτησες είναι τα ΕΛΤΑ και όχι τα κούριερ που θα σου ερχόταν πολύ τσουχτερή η λυπητερή.

Τελευταία παίζει πολύ τελωνείο. Πάντως κάποια site κινέζικα, όπως το lightinthebox έχουν την δυνατότητα να κάνεις ασφάλεια έναντι εκτελωνισμού με επιπλέον χρέωση 5-6 ευρώ στην παραγγελία. Το έχω κάνει και δουλεύει. Αν πληρώσεις επιπλέον έξοδα τελωνείου τους στέλνεις φωτό από την απόδειξη από το τελωνείο (που είναι κολλημένη πάνω στο δέμα) και μέσα σε 1-2 μέρες τα επιπλέον χρήματα βρίσκονται στην κάρτα μέσω της οποίας πλήρωσες.

τα Ευρωπαϊκά amazon warehouse deals έχουν πάλι -20% & σε επιλεγμένα φωτογραφικά
(πολύ) λίγα πράγματα αξίζουν, αλλά έχει αρκετές rx100....
ΕDIT: είναι μόνο για prime μέλη, αλλά η εγγραφή δίνει 1 μήνα δωρεάν!

To .it ζητά ιταλική διεύθυνση παραλαβής για εγγραφή στο prime.
Tα .de, .fr, .uk δέχονται και ελληνική διεύθυνση παραλαβής για εγγραφή στο prime.
To .еs δεν στέλνει εκτός Ισπανίας τα προϊόντα από warehouse deals.