Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώτο pos

Super τιμή και για τον φακό Canon 18-135 USM με ίσως την καλύτερη εστίαση σε φακό ζουμ στην αγορά. Μόλις 216 ευρώ, στην Ελλάδα δεν τον βρίσκεις κάτω από 450 ευρώ.
https://www.eglobalcentral.eu/canon-ef-s-18-135mm-f-3.5-5.6-is-usm-lens-white-box.html

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώτο pos

Πάνω σε μια 200 d μια χαρά

Ναι έτσι είναι, με 360 ευρώ της 200d (σύνολο 576 ευρώ) έχεις μια ωραιότατη μηχανή/φακό για ταξίδια, βολτούλες, ακόμα και sport φωτογράφηση λόγω του εξαιρετικού Dual pixel και του Nano moter του φακού...μια χαρά!!
https://www.eglobalcentral.eu/canon-eos-200d-body-only-digital-slr-camera-black-kit-box.html

Ναι έτσι είναι, με 360 ευρώ της 200d (σύνολο 576 ευρώ) έχεις μια ωραιότατη μηχανή/φακό για ταξίδια, βολτούλες, ακόμα και sport φωτογράφηση λόγω του εξαιρετικού Dual pixel και του Nano moter του φακού...μια χαρά!!
https://www.eglobalcentral.eu/canon-eos-200d-body-only-digital-slr-camera-black-kit-box.html

+250-280 ευρώ τον 10-18 stm κι έχεις τα πάντα.

Βέβαια δεν είναι mirrorless και κάποιοι ήδη θα αναφωνούν Oh mon dieu! quelle banalite' αλλά τί να κάνουμε ...

Sigma grey

H Sigma Αμερικής κηρύσσει πόλεμο στα grey.

250 δολάρια έξτρα χρέωση (!!!) στις επισκευές των grey, πέρα από το κόστος ανταλλακτικών και εργασίας!

As of January 1, 2017, any product that is not imported by the Sigma Corporation of America or purchased from an unauthorized Sigma USA Dealer will not be serviced under warranty regardless of the service required. The Sigma Corporation of America Service department will service these products for a minimum $250 charge in addition to the required parts and labor charges at the owner's expense.

https://www.sigmaphoto.com/article/important-information-regarding-gray-market-sigma-products/

Y5zYcC.jpg

+250-280 ευρώ τον 10-18 stm κι έχεις τα πάντα.

Βέβαια δεν είναι mirrorless και κάποιοι ήδη θα αναφωνούν Oh mon dieu! quelle banalite' αλλά τί να κάνουμε ...

Και με άλλα 100 έχεις και τον 50αρι f1,8....άλλα ναι είναι ''δεινόσαυρος'' όπως πυκνά συχνά ακούγεται εδώ στο Forum!!χαχα

Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό - παρακαλούμε διαβάστε οπωσδήποτε το 1ο post!

Θα καταργηθούν σύνορα, θα παγκοσμιοποιηθούν τα πάντα, εκτός από τις τιμές πώλησης των φωτογραφικών προϊόντων...

Απάντηση: Sigma grey

Ωχ ...ελπίζω να μην ακολουθησουν και οι υπολοιποι κατασκευαστές , το περίεργο είναι οτι συμβαινει στην Αμερική που γενικά παίζουν οι χαμηλότερες τιμές.

Ο 10 - 18 έχει σταθεροποίηση?

Ο Canon 10-18 έχει σταθεροποίηση

Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώ

Παρατηρώ μεγάλες διαφορές στο grey market σε ακριβό φωτογραφικό εξοπλισμό. Για παράδειγμα, η 5D IV στα 2070 ευρώ. Ο 16-35 ΙΙΙ στα ~1500.
Βρίσκομαι σε πειρασμό.

Edit: έπρεπε να το βάλω στο "Αγορές από το εξωτερικό".

Η 200d κάνει για βίντεο? Βασικά θέλω μια για να βάλω έναν 10-18 και την θέλω για βίντεο ποιο πολύ

Η 200d κάνει για βίντεο? Βασικά θέλω μια για να βάλω έναν 10-18 και την θέλω για βίντεο ποιο πολύ

Δεν έχει 4Κ η 200d άλλα μόνο 1080p, είναι συμπαθητικό το βίντεό της όμως με εξαιρετική εστίαση και Touch οθόνη για Pull focus. Σαφώς όμως η ποιότητα στο βίντεο δεν είναι στα ίδια επίπεδα με Sony ή Panasonic....δεν ξέρω τι ανάγκες έχεις.

Δεν με ενδιαφέρει το 4k νομίζω. Τουλάχιστον στην yi4k που εχω το 4k δεν με τρελαίνει. Θελω έτοιμο οικογένειακο βίντεο με εστίαση γρήγορη κα σωστή. Οπως την a6000. Σκέφτομαι όμως και μια a6300 με τον 10-18.

Δεν με ενδιαφέρει το 4k νομίζω. Τουλάχιστον στην yi4k που εχω το 4k δεν με τρελαίνει. Θελω έτοιμο οικογένειακο βίντεο με εστίαση γρήγορη κα σωστή. Οπως την a6000. Σκέφτομαι όμως και μια a6300 με τον 10-18.

Στην Canon θα έχεις σωστή και σφαίρα εστίαση με οθόνη touch Πολύ χρήσιμη σε βίντεο και ο φακός 10-8 της Canpn είναι αρκετά sharp ίσως και πιο sharp από τον Sony 10-18...από εκει και πέρα ε σαφώς η Α6300 με τον 10-18 έχει καλύτερο συνολικά βίντεο, αν και δεν έχει οθόνη Touch....βέβαια εδώ μιλάμε και για άλλα Budget....μόνο ο Sony 10-18 θα σου στοιχίσει περισσότερα από ότι η Canon 200d μαζί με τον Canon 10-18. Πάντως αν σε παίρνει οικονομικά πάρε την Α6300 με τον 10-18, αν όχι θα είσαι μια χαρά και με την 200D Και τον 10-18.

Υ.Γ. Αν κοιτάς και Canon δες και την mirrorless m50 με τον 11-22 που είναι τρομερός φακός...ίσως ο πιο sharp υπερυρυγώνιος που έχω δοκιμάσει, καλύτερος σε Sharpness τόσο από τον 10-18 της Canon άλλα και από τον 10-18 της Sony.

Ακόμα πιο χαμηλά στα 124 !!!

Μαζί μπορείτε να βάλετε και τον αντίστοιχο transmitter, Godox X1T-N TTL, με μια μικρή έκπτωση. Στα 36 :
https://www.eglobalcentral.eu/godox-x1t-n-ttl-wireless-flash-trigger-transmitter-for-nikon.html

Ξέχασα να αναφέρω και το αντίστοιχο Godox VING V860IIC TTL, για Canon, στα 122

https://www.eglobalcentral.eu/godox-ving-v860iic-ttl-li-ion-flash-for-canon-cameras.html

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το

Αν θες γράφε και τιμή, γιατί σκέτο το link δεν σημαίνει τίποτα, αφού οι τιμές και οι πωλητές αλλάζουν.

Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώ

2260 ήταν πρίν εξαντληθεί...

Re: Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το

Από το ίδιο το Amazon;

Γιατί 2260 είδα από γνωστό απατεώνα που ζητά επικοινωνία με e-mail.