Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώτο pos

Off topic μάλλον
Για το cash back δεν αναφέρει ότι είναι μόνο για όσους μένουν Αγγλία αλλά για όσους αγοράσουν μέσα από το Amazon

Στάλθηκε από Note2

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώτο pos

Αντε να δουμε... παρηγγειλα μια στα 256gb και βγηκε στα 33,50 ευρω με δωρεαν μεταφορικα. Το τελωνειο εχει οριο τα 22, οποτε θα δουμε την τελικη τιμη οταν ερθει.

Ευχαριστω για την ενημερωση... -bye-

Να κανω υπομονη καμμια 10ρια μερες ακομη μαλλον...

Screen Shot 2018-12-01 at 21.28.32.jpg

Attachments

• Screen Shot 2018-12-01 at 21.34.03.png
    Screen Shot 2018-12-01 at 21.34.03.png
    45.6 KB · Views: 341
Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώ

Το - 20% στα amazon warehouse σταμάτησε;

Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώ

Ναι σταματησε

Μια καλή προσφορά της D7100 με τον 18-105 που σε ίδια τιμή από Ελλάδα είχε παίξει πρόπερσι στο Black Friday.

Εγώ την πήρα περσυ τέτοιο καιρό 600 το σώμα μόνο (και τώρα τόσο έχει σώμα σκέτο).

Είναι και αντιπροσωπείας από επίσημο μεταπωλητή.

https://aa-digitalphoto.gr/product/nikon-d7100-kit-18-105mm-vr/

Μια καλή προσφορά της D7100 με τον 18-105 που σε ίδια τιμή από Ελλάδα είχε παίξει πρόπερσι στο Black Friday.

Εγώ την πήρα περσυ τέτοιο καιρό 600 το σώμα μόνο (και τώρα τόσο έχει σώμα σκέτο).

Είναι και αντιπροσωπείας από επίσημο μεταπωλητή.

https://aa-digitalphoto.gr/product/nikon-d7100-kit-18-105mm-vr/

Αν θυμάμαι καλά την είχα πάρει στο Black Friday του 2016 στα 699 ευρώ άλλα με τον 18-140 σαν κιτ. Καλή τιμή είναι άλλα μιλάμε για έναν εντελώς πλαστικό κιτ φακό (18-105) και η μηχανή μην το ξεχνάμε είναι ήδη σχεδόν 6 ετών μοντέλο, οπότε δεν ξέρω πόσο παραπάνω θα μπορούσαν να την δώσουν. Παραμένει μεν καλή μηχανή και άριστο VFM, άλλα δείχνει πλέον την ηλικία της ειδικά αν ασχολείσαι με βίντεο.

Απάντηση: Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το

Αν θυμάμαι καλά την είχα πάρει στο Black Friday του 2016 στα 699 ευρώ άλλα με τον 18-140 σαν κιτ. Καλή τιμή είναι άλλα μιλάμε για έναν εντελώς πλαστικό κιτ φακό (18-105) και η μηχανή μην το ξεχνάμε είναι ήδη σχεδόν 6 ετών μοντέλο, οπότε δεν ξέρω πόσο παραπάνω θα μπορούσαν να την δώσουν. Παραμένει μεν καλή μηχανή και άριστο VFM, άλλα δείχνει πλέον την ηλικία της ειδικά αν ασχολείσαι με βίντεο.

karamela εχεις pm ....

Να κανω υπομονη καμμια 10ρια μερες ακομη μαλλον...

Ηρθε τελικα σημερα η samsung evo micro sdxc 256, ακριβως ενα μηνα μετα την παραγγελια, οποτε ολα καλα. Ηρθε μεσω Ολλανδιας.

Για θεματα γνησιοτητας ή οχι, δεν ξερω πως μπορω να το δω. Η προηγουμενη που ειχα ηταν παλι σαμσουνγκ micro, αλλα pro 128.
H μεταφορα περιπου 80gb αρχειων που εκανα απο την παλια pro 128 σε εναν ssd και μετα πισω στην καινουργια evo 256, πηρε περιπου τον ιδιο χρονο, καπου στα 14 λεπτα.

Eυχαριστω και παλι τα παιδια που την προτειναν σε αυτην την τιμη... :music-smiley-005:

Sandisk Extreme Pro 256GB

51rtXyagxUL._SL160_.jpg

Προσφορά ημέρας στο amazon
76 ευρώ αρχική

Καλα οι "εκπτωσεις" επι των αρχικων τιμων ειναι σαν τα ελληνικα μαγαζια μου φαινεται....

https://www.amazon.de/SanDisk-Extre...c0dde2214271b07526dba7e7ce1bd2&language=de_DE

Για τους επαγγελματιες (με τιμολογιο) περιπου το ιδιο ερχεται αν συνυπολογισεις και τα μεταφορικα

https://www.skroutz.gr/s/10119205/Sandisk-Extreme-Pro-SDXC-256GB-U3-V30.html

63,86 + 5,06 ευρώ μεταφορικά βγαίνει με τιμολόγιο τελική τιμή.

Φτηνότερη τιμή skroutz 87 ευρώ (αφαιρώντας το ΦΠΑ από τα 108) + 4 ευρώ μεταφορικά = 91 ευρώ.

H συγκεκριμένη τιμή amazon είναι η χαμηλότερη που έχει καταγραφεί στο .de:

amazon.png

από κάρτες SD και δίσκους SSD πάρτε ότι χρειάζεστε σήμερα,
αύριο θα είναι σίγουρα φθηνότερα, τα συγκεκριμένα είδη είναι σε καθοδική πορεία τιμών

το λέω γιατί πολλοί έχουμε πάρει τέτοια είδη σε μεγαλύτερες χωρητικότητες από όσο χρειαζόμαστε για να χτυπήσουμε την προσφορά, η οποία σε λίγες μέρες είναι η κανονική τιμή

από κάρτες SD και δίσκους SSD πάρτε ότι χρειάζεστε σήμερα,
αύριο θα είναι σίγουρα φθηνότερα, τα συγκεκριμένα είδη είναι σε καθοδική πορεία τιμών

το λέω γιατί πολλοί έχουμε πάρει τέτοια είδη σε μεγαλύτερες χωρητικότητες από όσο χρειαζόμαστε για να χτυπήσουμε την προσφορά, η οποία σε λίγες μέρες είναι η κανονική τιμή

Πάρα πολύ σωστός και πλέον αυτό πάνω κάτω τον κανόνα ακολουθώ. Παλιότερα έσκαγα ένα σκασμό λεφτά για τέτοια προϊόντα και ύστερα από μερικούς μήνες τα έβρισκες στις μισές τιμές!!

Απάντηση: Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το

πολυ σωστά και εγώ έτσι την πάτησα και πήρα πριν 20ημερες την ίδια SD Extreme pro 256Mb στα 45ευρω απο Amazon μειον ΦΠΑ (απο warehouse) αλλά στην πράξη δεν την χρειάζομαι , εχω καμποσες 32,64 που εκανα ανετα τη δουλεια μου :slapface:

Re: Sandisk Extreme Pro 256GB

Sony α7 Mark III Body στα 2072
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07B4L1PQ8/

63,86 + 5,06 ευρώ μεταφορικά βγαίνει με τιμολόγιο τελική τιμή.

Φτηνότερη τιμή skroutz 87 ευρώ (αφαιρώντας το ΦΠΑ από τα 108) + 4 ευρώ μεταφορικά = 91 ευρώ.

H συγκεκριμένη τιμή amazon είναι η χαμηλότερη που έχει καταγραφεί στο .de:

amazon.png

Μόνο Black Friday στις 23/11 είχε πέσει στα 59 .