Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές & χαμηλότερες τιμές - Διαβάστε το 1ο Post!

Καλά δεν έχει κλείσει η lexar?

Απάντηση: Fujifilm X-H1

Μόλις παρέλαβα την X-H1 και τον 35mm f2.

Ο αισθητήρας της μηχανής έχει πάνω κάτι σαν δαχτυλιά και θα τη στείλω πίσω.

Όταν κοιτάζω το φακό στο φως βλέπω 2-3 κόκκους σκόνης μέσα στα γυαλιά.
Δικαιολογείται ή λέτε να στείλω και το φακό πίσω;

Η μηχανή εννοείται ότι θα πάει πίσω, για το φακό το σκέφτομαι...

Σε αλάνα τα φτιάχνουνε; :smash:

Re: Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές & χαμηλότερες τιμές - Διαβάστε το 1ο Post!

κατω απο χιλιάρικο και η EM1 mark II

https://www.eglobalcentral.eu/om-d-...4_Mirror)&mc_cid=8409aa06e6&mc_eid=777bb769ca

περιμένουμε! στα 700-800 την τσίμπησα!

Θα αργήσει να πάει σε αυτές τις τιμές, μόνο αν βγει αντικαταστάτης της ή καμιά em5III.

Μήπως έχει ακολουθήσει κάποιος τη διαδικασία επιστροφής;

Απ' ό,τι κατάλαβα πληρώνω τα μεταφορικά, βάζω μέσα την απόδειξη της μεταφορικής και μου τα επιστρέφουν. Σωστά;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές & χαμηλότερες τιμές - Διαβάστε το 1ο

Θα επέμβω να συμπληρωσω μια παράμετρο που ίσως δεν ξέρετε και μπορεί να βαρύνει στην απόφαση σας. Εδώ στα μτχ. βρίσκεις της ΕΜ1 γύρω στο χιλιάρικο και συνήθως μαζί και κάποια αξεσουάρ π.χ. μπαταρία που μόνο φθηνή δεν είναι (στοιχίζει 80 ), γκριπ (στοιχίζει έξτρα 250-300 ) και αν είστε τυχεροί θα έχει και κάποιο υπόλοιπο εγγύησης. Αυτό το τελευταίο είναι το σούπερ σημαντικό που ήθελα να συμπληρωσω γιατί ακόμη και μια ημέρα υπόλοιπο να έχει εγγύηση (αν είναι αγορασμένες με απόδειξη από την ελληνική ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ) μπορείτε με ένα έξοδο των 100 να επεκτείνεται την εγγύηση άλλα τρία χρόνια. Για να γίνει αυτό πρέπει ο πωλητής να είναι ο ίδιος και να κάνει την επέκταση πριν σας τη δώσει ή και μετά αν έχετε επαφή μαζί του και δεν έχει λήξει η αρχική εγγύηση ή αν σας δώσει το κωδικό του στο registration της μηχανής Αυτό με την τριετή επέκταση της εγγύησης είναι κατανοητό ότι δεν μπορεί να γίνει με αγορά grey.

Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές & χαμηλότερες τιμές - Διαβάστε το 1ο Post!

Σαφώς Κωστα, τα έχουμε πει περι grey, εγγυήσεις κτλ. Ο κάθε υποψήφιος αγοραστης, πρέπει να τα ζυγίζει όλα και να πράττει αντίστοιχα.

Re: Fujifilm X-H1

Δε χρειάζεται να βάλεις μέσα την απόδειξη, μπορείς να τη στείλεις με email.

Εννοείται πως προτού τη στείλεις, εχεις επικοινωνήσει μαζί τους και τους έχεις ενημερώσει και επίσης έχεις εκτυπώσει τις φόρμες επιστροφής τις οποίες βάζεις στο πακέτο.

Θα σου κάνουν full refund και εννοείται θα σου πληρώσουν και τα μεταφορικά επιστροφής.

Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές & χαμηλότερες τιμές - Διαβάστε το 1ο Post!

Το ξέρω Σακη αλλά το συγκεκριμένο με την τριετή επέκταση εγγύησης δεν το ξέρουν όλοι και οτι ισχύει για επιλεγμένα προϊόντα όπως η ΕΜ1.2 γιαυτο το έγραψα. Ετσι κατάφερα και έδωσα την παλιά μου ΕΜ1 και οφελήθηκε και το παιδί που την πήρε και εγώ που την πούλησα σε καλή τιμή. Είχα αγορασμένο ένα πακέτο πρόσθετης εγγύησης αλλά δεν το είχα ανοίξει. Του έδωσα την μηχανή με 10 μήνες εγγύηση (με απόδειξη) και στο 10μηνο, μια μέρα πριν λήξει άνοιξε το κουτί, μου έστειλε το νούμερο και του πέρασα την τριετή εγγύηση στο site.
Ένα bonus λοιπόν όταν αγοράζεις από εδώ επαγγελματικα σωματα premium όπως η ΕΜ1.2 είναι οτι έχουν και καλύτερη αξία μεταπώλησης αφού και να παει να σου λήξει η εγγύηση στα 2.5 χρόνια μπορείς με χαμηλό κόστος (100 ) να την επεκτείνεις 3 χρόνια και έτσι να βρεις πολύ πιο εύκολα αγοραστή όταν αποφασίσεις να την δώσεις.
Εχε υπόψην οτι και η δικη σου ΕΜ1 αφού την αγόρασες από επίσημο κανάλι έχει αυτή τη δυνατότητα αρκεί να προμηθευτείς το ανάλογο πακέτο από ένα εξουσιοδοτημένο κατάστημα.

Re: Fujifilm X-H1

Έχω μια απορία ,μιας και την κάνετε μερικοί τη συγκεκριμένη μέθοδο.Αγοράζετε από amazon ,την ξεσκίζετε τη μηχανή για ένα μήνα ,την επιστρέφετε και παίρνετε τα χρήματα σας πίσω.Η μηχανή που επιστρέψατε τι γίνεται ;πάει σε διαθεσιμότητα πάλι;

Δε χρειάζεται να βάλεις μέσα την απόδειξη, μπορείς να τη στείλεις με email.

Εννοείται πως προτού τη στείλεις, εχεις επικοινωνήσει μαζί τους και τους έχεις ενημερώσει και επίσης έχεις εκτυπώσει τις φόρμες επιστροφής τις οποίες βάζεις στο πακέτο.

Θα σου κάνουν full refund και εννοείται θα σου πληρώσουν και τα μεταφορικά επιστροφής.

Μια χαρά. Ευχαριστώ.