Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Αγορές από το εξωτερικό

Αυτό λέτε να αξίζει για να σκανάρω κάτι αρνητικά από παλιές μου φωτογραφίες;
http://www.mymemory.co.uk/PC-Access..._cid=8f125a1790&mc_eid=c6e940b731#tab-reviews

Τι τιμή είναι αυτή ΟεΟ ????
Ξέρω γω δοκίμασε το σε αυτά τα λεφτά :D

Δηλαδή αρχικά πήγαινα να σου πω πίπας αγοράσεις κάτι επώνυμο κ δοκιμασμένο, αλλά τι να πω τώρα με την τιμή που έχει.

Το led δεν ξέρω τι ποιότητα φωτός θα έχει, ουτε καν dpi δε γραφει…
Και γενικά έχω απορίες για την ποιότητα του
Αλλά σε αυτά τα λεφτά τι παράπονο να έχει κανείς …

Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Συγγνώμη τώρα, θα βάλεις το κινητό σου να φωτογραφίζει τα παλιά σου αρνητικά? Γιατί αυτό κάνει
:flipout:

.....Τι 10 μέρες; Αυτοί δεν παίζονται. Κυριακή βράδυ παρήγγειλα, Τετάρτη μου έδωσαν το tracking number της DHL! Στο Gatwick είναι τώρα το φακουδάκι :-)

Βιάστηκα να χαρώ όμως με την ταχύτητα αποστολής της purnimadigital . Από το Gatwick πήγε στις Βρυξέλλες και από εκεί στη Βουδαπέστη στην οποια κάθεται εδώ και 3 μέρες! Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν πως δεν είναι περίεργο γιατί αυτές οι αποστολές είναι οδικές και όχι αεροπορικές και αργούν.
Σπαστικός λοιπόν κάπως αυτός ο δωρεάν τρόπος αποστολής. Θα προτιμούσα να έδινα λίγα ευρώ ακόμα και να το έστελναν αεροπορικώς.

O φακός μου … κύκλους κάνει :-p

Δεν ξέρω αν είναι αστείο, άλλα με έχουν πιάσει τα γέλια με τη διαδρομή που έχει κάνει αυτός ο φακός! Θα μου έρθει πολυταξιδεμένος (και ελπίζω όχι σπασμένος) στο τέλος.

Αυτό δεν το έχω ξαναδεί πάντως.

Έφυγε από την Αγγλία, πήγε στο Βέλγιο, στην Ουγγαρία, και μετά πήγε με τά πόδια στην Φινλανδία (αφού χρειάστηκε 5 μέρες) και μετά ξαναγύρισε στο Βέλγιο για να ξαναπάει στην Ουγγαρία.

:ADFADF1: LOLOLOL, :ADFADF1:

xa.jpg

Έλεος βρε DHL!

Πρέπει να του άρεσε το Βέλγιο και η Ουγγαρία looool

Από cvp έκανα μια παραγγελία την προηγούμενη Παρασκευή glidecam, quick release plate, μια μπαταρία για την Ζ7 μου και 1-2
άλλα μπιχλιμπίδια, Δευτέρα πρωί ήταν Κύπρο.Πολύ καλό μαγαζί, αλλα φαντάζομαι πως ήδη θα το ξέρετε...

Καλή υποστήριξη κι επικοινωνία προσφέρει η cvp, αλλά οι τιμές της είναι λίγο τσιμπημένες.

Ποιο glidecam πήρες; Το HD-2000;

Δηλωνω -κατ'αρχην-εντυπωσιασμενος με την ανταποκριση & την ταχυτητα του purnimadigital.com
Παραγγελια Σαββατο απογευμα ακριβης φωτογραφικης μηχανης.
Τριτη μεσημερι με ειδοποιησαν οτι εγινε παραδωση στο σπιτι μου στην Θεσ/νικη.
Σπιτι ακομα ΔΕΝ εχω παει να ανοιξω το κουτι για να δω ΤΙ εστειλαν αλλα μεχρι στιγμης....:grinning-smiley-043:worshippy:

Ατιμούλη πρώτα τα παίρνεις και μετά μας τα λες...
Για να δούμε τι θα έχει το κουτί μηχανή η ζονγκ?:SFGSFGSF:

Εντάξει...
Η συσκευασια περιεχει μηχανη :)
Το κουτι ειναι για την Βρετανικη αγορα και ηθλε απο την Βρετανια.
Μεχρι στιγμης ολα καλα.
Η μονη παρατηρηση που κανω είναι ότι θα μπορουσαν κατα την γνωμη μου να ειχαν και λιγο καλυτερη συσκευασια αποστολης και οτι δεν βρηκα μεσα κατι σαν αποδειξη αγορας. Κατα τα αλλα απο μενα περνουν το ΟΚ

.....θα σας ενημερώσω σχετικά μόλις έρθει. :)

Παρέλαβα επιτέλους τον φακό μου μετά από 15 μέρες που τον είχε η DHL και τον έκανε βόλτες στην Ευρώπη. :argh:

Από την πλευρά της purnimadigital όλα καλά. Τιμή ασυναγώνιστη, καλή συσκευασία, σίγουρα καινούργιο προϊόν και … αγγλικό φις δώρο για να βάζω τον φακό μου να … φορτίζεται :-p LOL :ADFADF1:

Απάντηση: Re: Αγορές από το εξωτερικό

Oχι βεβαια....Η D3sπου πηρα μετ/νη με καλυπτει πληρως.
Μοντελο που θα αντικατασταθει συντομα πηρα.

Να πουμε .... fuji ?

(Μεγειες σε καθε περιπτωση)

Οχι αδελφε..μιλαμε για 'σοβαρο' εργαλειο
D800E
Eυχαριστω για τις ευχες :grinning-smiley-043

Last edited:

kοιταξτε να δειτε....
Αυτη την στιγμη η μαρκε τιμη της μηχανης εδω ειναι 2700-2800 περιπου.
Αυριο-μεθαυριο θα βγει ο αντικαταστατης και δεδομενου οτι οι αλλαγες που φημολογιτε οτι θα εχει εγω τις θεωρω πολυ μικρες για να δικιολογισει μια αυξηση τιμης στην αρχη γυρω στα 3100-3200 θεωρω οτι ειναι καλη στιγμη για αγορα της παλαιας.
Υποτιθετε οτι οι αδιαθετες μηχανες θα πιεσουν τις τιμες αλλα λογο του οτι γενικα πια τα καταστηματα ΔΕΝ στοκαρουν υλικο μαλλον δεν θα προλαβουμε να δουμε σημαντικη πτωση τιμων στα δικα μας καταστηματα.
Οποτε......