Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Το Φωτογραφικό chat

Φίλος θα πάει Αμερική για λίγο καιρό ήθελε να πάρει μια καλή μηχανή, οπότε του πρότεινα το από πάνω σετ όπου ''ψήθηκε'', δεν χρειάζεται φόρους ούτε τίποτα τέτοιο, θα την πάρει από εκει για ιδιωτική χρήση, και αν τον πείσω θα μου φέρει και εμένα το κάτι της!!!

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Handheld stabilizer gimbal - προτάσεις?

Καλημέρα. Να κάνω και εγώ μια ερώτηση. Επειδή ψάχνω και εγώ την αγορά για gimbal και τείνω προς το Weebill Lab κυρίως λόγω μεγέθους και εργονομίας, ποιο site θεωρείτε εσείς αξιόπιστο; Την καλύτερη τιμή τη βρίσκω στο eglobalcentral.eu. Ευχαριστώ πολύ!

Re: Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές & χαμηλότερες τιμές - Διαβάστε το 1ο Post!

Ετσιμπηθη.

Δεν ειναι η πιο χαμηλη τιμη που το εχουμε δει αλλα εχει δωρο και ενα πακετο για μακρο

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές & χαμηλότερες τιμές - Διαβάστε το 1ο

αυτο το εξτρα πακέτο με μακρο τι κανει βρε? είναι addon? για στειλτο να το βαλουμε και εμείς να ξεχρεώσεις τα ιδαιτερα για τους φακούς που σου κάνω ...:ernaehrung004:

ακυρο μου το είχαν δώσει και εμένα απλά το είχα ξεχάσει :music-smiley-005:

Last edited:
Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό - Διαβάστε το 1ο Post!

Αξιόπιστο είναι, έχουν ψωνίσει πολλοί από δαύτο, απλά διάβασε το πρώτο post του νήματος - εγγύηση μόνο η δική τους, με ότι σημαίνει αυτό για το καθένα.

Υ.Σ. Καλώς ήρθες στο φόρουμ!!!

Ευχαριστώ! Θα το πάρω το ρίσκο γιατί η διαφορά με το skroutz είναι τεράστια! Καλώς σας βρήκα. Παρακολουθώ καιρό το φόρουμ απλώς είναι το πρώτο μου post ;)

Δεν θα μας πεις τι ψώνισες?Ότι και να 'ναι μεγειά και αναμένουμε αποτελέσματα!

Last edited:

Το αναφέρει στο προηγούμενο ποστ, gimbal.

Απάντηση: Re: Αγορές από το εξωτερικό - Διαβάστε το 1ο Post!

Καλά και άγια αλλά εμάς εδώ προφανώς δεν μας αφορούν τα αφορολόγητα οπότε δεν βλέπω τον λόγο να κοιτάμε τιμές και προσφορές πέρα απο Ατλαντικό.

@karamela

Αν κανείς ταξιδέψει εκεί συγκεκριμένη χρονική στιγμή θα ψαχθεί τι προσφορές υπάρχουν και τι μπορει να φέρει μαζί του χωρίς κουτί, χαρτιά κλπ. Αν ειναι μεγάλης αξιίας πάντως πάλι προσοχή ειδικά αν είναι πολλά πράγματα γιατί μπορεί να έχει θέμα με τελωνείο όταν επιστεφει αφού όταν φευγεις πρέπει κανονικά να δηλώσεις ότι μεγάλης αξίας φωτογραφικό πέρνεις μαζί σου (μοντέλο, SN) σε ειδικό χαρτί που συμπληρώνεις στο τελωνείο του αεροδρομίου και το εχεις μαζί με το διαβατήριο για την επιστροφή. Οταν εφυγα Μοσχα φέτος συμπλήρωσα δύο κόλλες ....:flipout:

Re: Αγορές από το εξωτερικό - Διαβάστε το 1ο Post!

Tο παλιο γνωστο κολπο ειναι να επιστρεφεις μεσω ευρωπαικου σταθμου.

Δηλαδή και τον σειριακό των φακών δήλωσες Κώστα ?

Last edited:

Δηλαδή και τον σειριακό των φακών δήλωσες Κώστα ?

Κανονικότατα, και σε 1 θυμαμαι δεν τον ευρισκα ή δεν υπήρχε, νομιζω ηταν ο 12-32 στην GF7 της συζύγου, ειχα μαζί 3 σώματα (τα 2 ακριβά) και 7-8 φακους, έφαγα ένα εικοσάλεπτο και οι πίσω μου γκρίνιαζαν απίστευτα αφου έφτιαξα ουρά :argue:

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές & χαμηλότερες τιμές - Διαβάστε το 1ο Post!

Sony a6300 με τον κιτ 16-50 στην διαβολική τιμή των 666 ευρώ στο γερμανικό άμαζον
Βlack
Silver

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές & χαμηλότερες τιμές - Διαβάστε το 1ο Post!

Εξαρτάται.
Οικονομικά είναι παρόμοια τιμή με grey market (αλλά εδώ έχεις εγγύηση amazon) και 100 και κάτι ευρώ διαφορά από την τοπική αγορά (προσωπικά ίσως να προτιμούσα αγορά από Ελλάδα σε τέτοια διαφορά αλλά 100 ευρώ είναι 100 ευρώ)
Φωτογραφικά για κάποιον που θέλει φωτoγραφική με μαζεμένο μέγεθος, καλές δυνατότητες και autofocus και 4k video χωρίς να τινάξει την μπάνκα στον αέρα νομίζω μια χαρά είναι.
Θα τα πουν και οι πιο ειδικοί