Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο P

Manfrotto Windsor Reporter Bag

Τρελλη τιμη κατω απο 50 λιρες ( με τα μεταφορικα) απο χθες με στοκαρισμα στις 8 νοεμβριου ομως για οποιον δεν βιαζεται.

Ειναι ενα ειδος τσαντας που δεν με εχει απασχολησει καθολου και μαλιστα αν πηγαινα σε κατι τετοιο μαλλον θα προτιμουσα την Tenba DNA 13 αλλα η ελκυστικοτητα της τιμης ειναι πολυ μεγαλη.

Εχω τσεκαρει και και εχουν στην ιδια σειρα και το backpack σε αλλη παλαβη τιμη (59 λιρες) αλλα δεν στελνει Ελλαδα αλλιως θα το ειχα ηδη κανει και ας μην τρελλαινομαι με την διαρυθμιση.

Αυτα τα windsor ειναι που λεγαμε παλια τα "καλα" μας τα κυριακατικα σακιδια .

Απάντηση: Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάσ

Μέχρι το Νοέμβρη βλέπω αν θα κρατήσω την παραγγελία που έβαλα, για 50 δείχνει μια χαρά αγορά αλλά νομίζω είναι πολύ κοντά σε διαστασεις με την Bellingham Handley Large που έχω ήδη σε pristine condition. Θα τσεκαρω διαστασεις και θα το σκεφτώ, με έβαλες στην μπριζα πάλι :slapface:

Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο P

Πάντως βλέπω να παίζει κάτω από 50 σε άλλα μαγαζιά του εξωτερικού από τα τέλη Ιουλίου. Πχ. τώρα Wex Photographic. Απλά για να καταδείξω ότι ίσως δεν είναι μια στιγμιαία προσφορά που δεν πρόκειται να ξαναπαίξει.

Βαλτε κανα λινκ ρε σεις.

https://www.wexphotovideo.com/manfrotto-lifestyle-windsor-reporter-1607943/

Το συγκεκριμένο δε στέλνει εκτός UK βέβαια, απλά θέλω να καταδείξω ότι η τιμή ίσως να μην είναι και τόσο μοναδική, αν κάποιος δεν επείγεται για την τσάντα.

Εκτος Αγγλιας ειναι το θεμα αν κυκλοφορει σε τετοια τιμη.

Αν σε 3μιση εβδομαδες εχουμε Brexit ελπιζω ολα αυτα τα καταστηματα (με πρωτο και καλυτερο το CVP και το αγγλικο Amazon βεβαια) να εχουν βρει τροπο να συνεχισουν να ειναι με καθεστως ευρωπαικης Ενωσης .

Απάντηση: Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάσ

Θα δούμε τι τιμολόγιο θα μου εκδώσουν μιας και το ΦΠΑ το αφαίρεσαν από την τιμή και μου εισέπραξαν για πρώτη φορά τα χρήματα αμεσα ενω η παράδοση προϊόντος αναμένεται Νοέμβρη.

Ναι, ισχύει κατά πως φαίνεται ότι άλλαξε τακτική πλέον το Amazon. Η δέσμευση του ποσού είναι άμεση.

Σωπατε ρε !!!

Για αποστολη μετα απο ενα μηνα ??

Εμένα πρώτη φορά συνέβη, είναι σίγουρο όμως οτι αν ακυρώσω την παραγγελία πριν αποσταλθεί θα επιστρέψουν τα χρήματα.

Καλα αυτο εννοειται. Αλλα με το Αμαζον επειδη μετατρεπει σε λιρες και τουμπαλιν δεν ξερω αν εχει διαφορα ισοτιμιας αν επιστρεφεται το ιδιο ποσο. Δεν μου εχει τυχει για να το ξερω.

Και η στερλινα εχει πτωτικη ταση τωρα αλλα μπορει και να αλλαξει αυτο.

Καλα αυτο εννοειται. Αλλα με το Αμαζον επειδη μετατρεπει σε λιρες και τουμπαλιν δεν ξερω αν εχει διαφορα ισοτιμιας αν επιστρεφεται το ιδιο ποσο. Δεν μου εχει τυχει για να το ξερω.

Και η στερλινα εχει πτωτικη ταση τωρα αλλα μπορει και να αλλαξει αυτο.
Το Amazon εαν χρησιμοποιείς την μετατροπή νομίσματος που έχει αυτό λογικά θα σου επιστρέψει το ποσό που σε χρέωσε σε ευρώ. Εαν αφήνεις την μετατροπή να στην κάνει η κάρτα σου τότε λογικά θα σου πιστώσει το ποσό σε λίρες και η μετατροπή θα γίνει από την τράπεζά σου. Λογικά πάντα σκεπτόμενος και από αντίστοιχες εμπειρίες.

Στάλθηκε από το PCT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά απ' ότι έχω καταλάβει η δέσμευση γίνεται άμεσα. Όχι η χρέωση. Αυτή πρέπει να γίνεται με την αποστολή όπως γινόταν. Άρα, σε αυτή την περίπτωση, σε μια ακύρωση δε θα ολοκληρωθεί η χρέωση, άρα δε θα υπάρξει καμμια μετατροπή νομίσματος για να χαθούν λεφτά στις ισοτιμίες.

Παιδιά απ' ότι έχω καταλάβει η δέσμευση γίνεται άμεσα. Όχι η χρέωση. Αυτή πρέπει να γίνεται με την αποστολή όπως γινόταν. Άρα, σε αυτή την περίπτωση, σε μια ακύρωση δε θα ολοκληρωθεί η χρέωση, άρα δε θα υπάρξει καμμια μετατροπή νομίσματος για να χαθούν λεφτά στις ισοτιμίες.
Σε αγορά που έκανα από το de η χρέωση ήταν άμεση, όχι η δέσμευση. Βέβαια ήταν από τρίτο πωλητή δεν ξέρω εαν έπαιξε ρόλο αυτό.

Στάλθηκε από το PCT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σωπατε ρε !!!

Για αποστολη μετα απο ενα μηνα ??

Συνηθως συμαβαινει αυτό :

Ηρθε πριν λίγο mail

"Manfrotto Windsor Reporter Bag for DSLR Camera - Black"
Previous estimated arrival date: November 16 2019
New estimated arrival date: October 22 2019 - October 25 2019

Τα χρήματα τα δεσμεύει άμεσα η αμαζονα, δεν τα τραβάει.ακόμη και εάν ακυρώσεις τη παραγγελία θα μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις πάλι μετά από μια εβδομάδα.Εκτός και εάν ζητήσεις εάν κωδικό να το βάλεις κάπου στο e banking σου και θα τα πάρεις άμεσα.ρεβολουτ χρησιμοποιώ έτσι έγινε στη περίπτωση μου.παράγγειλα ένα ρολόι στο γνωστό χαμό που γίνεται με λάθος τιμές στο λεπτό, κατέβασε το προϊόν ο πωλητής και είδα κι έπαθα ώσπου να βγάλω άκρη τι παίζεται με αυτό.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Νέα εμπειρία από το amazon de, έκανα παραγγελιά ένα Corsair MP600, Force Series, 1TB Ultra με ημερομηνία παράδοσης 11/10, σήμερα ήρθε μήνυμα ότι απεστάλη και θα παραλάβω στις 21/10.... με ενημέρωση ότι πλέον η παραγγελία δε μπορεί να ακυρωθεί.

Re: Απάντηση: Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Δι

Συνηθως συμαβαινει αυτό :

Ηρθε πριν λίγο mail

"Manfrotto Windsor Reporter Bag for DSLR Camera - Black"
Previous estimated arrival date: November 16 2019
New estimated arrival date: October 22 2019 - October 25 2019

Ελα !!! θα παρεις πιο συντομα την αποφαση :D

Παντως απο φινιρισμα σκιζει. Η κυριακατικη σου τσαντα .