Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Αγορα απο site

είσαι σε λάθος μέρος του φόρουμ. Πήγαινε στο εξοπλισμός και έχει θέμα "αγορες απο εξωτερικό" καρφιτσωμένο.

Re: Αγορές από το εξωτερικό

Στέλνει με UPS/DHL, με τα αντίστοιχα κερατιάτικα για τελωνείο.
http://www.globalmediapro.com/content/DoesYourPriceIncludeImportDutyAndTaxes

Ακόμη κι αν το προϊόν αποσταλεί από αποθήκη στην Αγγλία, πάλι ο πελάτης επιβαρύνεται με έξοδα τελωνείου.
"You pay the same as when we supply from the UK, except you pay it to the courier and not to us."

Tρόπος πληρωμής μόνο μεταφορά μέσω τραπέζης,
http://www.globalmediapro.com/content/FormsOfPayment

και χωρίς δυνατότητα άμεσης τηλεφωνικής επικοινωνίας.
http://www.globalmediapro.com/content/WhyDontYouHaveACallCenterWeCanContact

Λογικό είναι να μην έχει κανείς εμπειρία από το συγκεκριμένο κατάστημα.

Σιγα. Και που την εχει η olympus ειδα πως μας αντιμετωπιζουν. Ταλαιπωρια 1 μηνα για να μου πουνε οτι δεν εχει θεμα. Παρολαυτα μου λενε να την ξαναστειλω για επανελεγχο σε αλλη χωρα. Θα το κανω μεσα στο Σεπτεμβρη.
*για οσους δε γνωριζουν ανεφερομαι σε xz2 και προβλημα flare.

Ετσι γιατι τα καλα και τα κακα πρεπει να λεγονται. -1 απο εμενα στην εγγυηση της olympus απο την μεχρι τωρα προσωπικη μου εμπειρια.

Προσφορές / χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

*24/01/2017: ΠΡΟΣΟΧΗ! Με αφορμή το κλείσιμο γνωστού ιντερνετομάγαζου "grey market", θα θέλαμε να επισημάνουμε την ιδιαίτερη προσοχή που πρέπει να δίνουν οι υποψήφιοι αγοραστές στους όρους της όποιας εγγύησης, καθώς και στο αν καλύπτονται για service (έστω επί πληρωμή) από τις εγχώριες αντιπροσωπίες*

Κάνω την αρχή στο νέο νήμα για προσφορές και χαμηλές τιμές.
Samsung NX3000 + 16-50mm PZ + Galaxy Tab 3 7.0 Lite στα 420 ευρώ τελική τιμή με μεταφορικά.(στην συσκευασία υπάρχει και πλήρης έκδοση του lightroom 5)
http://www.fotomundus24.de/shop/samsung-nx3000-weiß-1650mm-galaxy-lite-p-22730.html
Στην Ελλάδα την βρίσκουμε στα 395 ευρώ χωρίς την ταμπλέτα
http://www.skroutz.gr/s/5024259/Samsung-NX3000-Kit.html?keyphrase=Samsung+NX3000

Last edited by a moderator:
Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές

Εδώ και κάμποσο, είχαμε σχετικό νήμα για εκτυπώσεις, άλμπουμ κ.λ.π. Μετά από πρόταση του Παναγιώτη (tiniakos), ξεκινάει το παρόν όπου μπορούμε να βάζουμε ότι σχετικό παίρνουμε χαμπάρι! Καιρός ήταν, μια και τα ευρώ είναι πλέον δυσεύρετα...

Last edited:
Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Κάποιος να αναλάβει να τα κοινοποιεί στις εδώ αντιπροσωπείες, μπας και φιλοτιμηθούν και προσαρμόζονται στις εκάστοτε προσφορές

Μήπως οι αντιπροσωπίες να ρίχνανε μια ματιά εδώ? Τες πα, θα δούμε - ίσως πρέπει να στέλνουμε κάποιο mail που και πού, αλλά θα πρέπει να βρούμε μια τυποποιημένη διαδικασία για να μην έχουμε παράπονα διαφόρων ειδών (ο νοών νοεί τω)...

μπραβο ρε παιδια!! πριν 2 μηνες που εψαχνα εβρισκα προσφορες πολλες κι ελεγα ναχα καπου να τις εβαζα, μα και να βρισκα και ετοιμες..

Προσφατα χτυπησα εναν φακο απο ebay...πριν πληρωσω διαπιστωσα πως στην περιγραφη αναφερεται σε αλλον φακο σε σχεση με τον τιτλο της αγγελιας..(ιδιας εταιριας..)..εχω προσπαθησει 3 φορες να επικοινωνησω με τον πωλητη χωρις απαντηση...με το chat του ebay μου ειπαν οτι το μονο που μπορουν να κανουν ειναι να μου δωσουν το τηλ. επικοινωνιας ..(ενα νουμερο στην ιαπωνια μαλλον) κ μπορω να προχωρησω στην αγορα κ αν μου ερθει αλλος φακος να ανοιξω case οτι το item ειναι διαφορετικο απο την περιγραφη.....

εχει τυχει σε καποιον κατι παρομοιο?

Last edited:

Μήπως οι αντιπροσωπίες να ρίχνανε μια ματιά εδώ? Τες πα, θα δούμε - ίσως πρέπει να στέλνουμε κάποιο mail που και πού, αλλά θα πρέπει να βρούμε μια τυποποιημένη διαδικασία για να μην έχουμε παράπονα διαφόρων ειδών (ο νοών νοεί τω)...

Οι τοπικοί αντιπρόσωποι ξερουν πολύ καλά τι παιζει ανά τας Ευρώπας και τι προσφορές / τιμές υπάρχουν.

Υποψιάζομαι Δημήτρη οτι μια ανάλογη κινηση θα φέρει το αντιθετο αποτέλεσμα από το επιθυμητό. Ξέρω αντιπρόσωπο που οταν ξεκίνησε να εμπορεύεται γνωστό προιόν (που μέχρι τότε το αγοράζαμε από Κινα, Χονγκ Κονγκ με τις γνωστές μεθόδους αποστολής, έστειλε έγγραφη καταγγελία στις τελωνιακές υπηρεσίες ζητώντας και τεκμηριώνοντας αναλυτικά οτι "πρέπει να ειναι περοσσότερο επιμελείς στην εκτέλεση των καθηκόντων τους" .. ο νοών νοείτω

Ανάλογες κινήσεις προς τις εδώ αντιπροσωπείες μάλλον θα οδηγήσουν σε συγκεκριμένες κινήσεις προς τα Europe Region branches με στόχο (ειδικά) συγκεκριμένα Internetομάγαζα και αυτό δεν θα είναι προς το συμφέρον μας..

Δεν μπορώ να πώ περισσότερα δημοσίως. Δυστυχώς επειδή ζούμε σε χώρα απατεώνων και λαμογίων συνιστώ προσοχή.

Προφανώς ειμαι υπερ του να δημοσιοποιούμε (μεταξύ μας στο φόρουμ) οποια καλή προσφορά βρίσκουμε

Οι τοπικοί αντιπρόσωποι ξερουν πολύ καλά τι παιζει ανά τας Ευρώπας και τι προσφορές / τιμές υπάρχουν.

Υποψιάζομαι Δημήτρη οτι μια ανάλογη κινηση θα φέρει το αντιθετο αποτέλεσμα από το επιθυμητό. Ξέρω αντιπρόσωπο που οταν ξεκίνησε να εμπορεύεται γνωστό προιόν (που μέχρι τότε το αγοράζαμε από Κινα, Χονγκ Κονγκ με τις γνωστές μεθόδους αποστολής, έστειλε έγγραφη καταγγελία στις τελωνιακές υπηρεσίες ζητώντας και τεκμηριώνοντας αναλυτικά οτι "πρέπει να ειναι περισσότερο επιμελείς στην εκτέλεση των καθηκόντων τους" .. ο νοών νοείτω

Ανάλογες κινήσεις προς τις εδώ αντιπροσωπείες μάλλον θα οδηγήσουν σε συγκεκριμένες κινήσεις προς τα Europe Region branches με στόχο (ειδικά) συγκεκριμένα Internetομάγαζα και αυτό δεν θα είναι προς το συμφέρον μας..

Δεν μπορώ να πώ περισσότερα δημοσίως. Δυστυχώς επειδή ζούμε σε χώρα απατεώνων και λαμογίων συνιστώ προσοχή.

Προφανώς ειμαι υπερ του να δημοσιοποιούμε (μεταξύ μας στο φόρουμ) οποια καλή προσφορά βρίσκουμε

Μακαρι να τον ηξερα και εγω αυτον τον προστατη των συμφεροντων της χωρας...

To συμφέρει το ebay να ολοκληρωθεί η πώληση, γι' αυτό και σου προτείνει να προχωρήσεις στην πληρωμή.

Αφού δεν απαντά στα e-mails o πωλητής, καλύτερα να ακυρώσεις την αγορά.

(οχι για να ειμαι ειλικρινης...)

Για να είμαστε σωστοί (και να κοιτάμε και το συμφέρον μας ατομικό και συλλογικό), θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή όλων να ΕΛΈΓΧΟΥΝ τις εν Ελλάδι τιμές πριν προτείνουν κάτι. Παράδειγμα: από ένα πρόχειρο ψάξιμο που έκανα, αυτή την στιγμή έχουμε τις χαμηλότερες τιμές στην Ευρώπη στους βασικούς κιτ της Olympus 14-42 και 40-150. Μικρές διαφορές αλλά αν προσθέσεις και τα έξοδα αποστολής - και ίσως ένα (πολύ μικρό) παζαράκι εδώ...

Σωστό και πάντα πρέπει να κοιτάζουμε και την τοπική αγορά

Δημήτρη για τους φακούς Olympus που λές εννοείς σκέτους ή συνδυαστικά με κάποιο σώμα ;

Ψάχνομαι για μια e-pm2 με τον 14-42 για δώρο

Εννοείται ότι πρώτα κοιτάμε Ελλάδα, μετά Ευρώπη και μετά ανοίγουμε πανιά για ταξίδι στον κόσμο.
Για αυτό και στην παρθενική προσφορά του νήματος (όπου κανείς δεν τοποθετήθηκε αν είναι προσφορά πραγματική) έβαλα και σύνδεσμο από τον τσιγκούνη.