οριστε ενα παραδειγμα... πιο αργη ημερομηνια express απο απλη αποστολη!
οτι εχω παραγγειλει το τελευταιο καιρο , ετσι ειναι....
1) Τι σημαινει δεν φευγουν ευκολα απο εκει ? Οταν ειναι σε διαθεσιμοτητα αποστολης τα στελνουν αν δεν ειναι το λεει πριν τα αγορασεις ποτε θα τα εχουν σε στοκ.Το ιδιο θέμα έχω και εγώ με το Amazon τον τελευταίο καιρό, έχει δικιο ο Γιαννης , εμένα δεν φεύγουνε και εύκολα από εκεί μερικές φορές και αναγκάστηκα να ακυρώσω κιόλας Παραγγελια, και μάλιστα τα χρήματα δεν μου τα εχουνε επιστρέψει ακόμα,ένα σωρό μαιλ έχω στείλει !
Έχω προσέξει όμως η μεγάλη καθυστέρηση οφείλεται στο ότι αργεί να γίνει dispatch. Μου έχει τύχει να κάνει και δέκα μέρες! Φυσικά το αντικείμενο λέει in stock.
Άπαξ και φύγει μετά έρχεται γρήγορα.
Μια χαρα μου το χρέωσε και δεν εφυγε με τιποτα, γιαυτο εκανα ακυρωση, και ητανε σε In Stock φυσικα , ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΟ !1) Τι σημαινει δεν φευγουν ευκολα απο εκει ? Οταν ειναι σε διαθεσιμοτητα αποστολης τα στελνουν αν δεν ειναι το λεει πριν τα αγορασεις ποτε θα τα εχουν σε στοκ.
2) To amazon ποτε δεν χρεωνει παρα μονον οταν το αντικειμενο εχει φυγει ή την προηγουμενη της αναχωρησης.
3) Τι καθεστε και ασχολειτε με emails?
Παντα στο live chat κανω τις απαραιτητες κουβεντες και ζητω επιστροφη χρηματων.
Το οτι λεει οτι ειναι instock δεν σημαινει οτι θα φυγει την αλλη μερα το πρωι.Το ίδιο και σε εμένα παιδιά, πολλές παραγγελίες όλες σε instock, τις κανανε όλες dispatched μετά από 10 μέρες και συνολικά από την ημερομηνία παραγγελίας μέχρι να μου έρθουν γύρω στις 17-23 μέρες...απαράδεκτο. Μιλαω για το Γερμανικό Amazon, σε σημείο που το γύρισα από Ελλάδα για τις αγορές μου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.