Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Εμένα το αμαζον έκανε πουστια!

Όταν είδε ότι η αρχική εκτίμηση δεν ήταν ακριβής, πέρασε ένας μήνας κι ακόμα να έρθει, άλλαξε την εκτιμώμενη ημερομηνία!

Αντε γειά....!

Γιάννη και σε εμένα συνέβη αυτό, και μάλιστα συνέβαινε,,, δυναμικά. Βέβαια μιλάμε για 2-3 ημέρες διαφορά, και η πλάκα είναι ότι τελικώς τα πράγματα έφτασαν στην αρχικώς εκτιμώμενη ημερομηνία.
Μου έκανε μάλιστα εντύπωση ότι ο φακός ήλθε σε ένα μεγάλο κουτί που θα μπορούσε να χωρέσει... 3ποδο. Και εντός, δεν ήταν καλά στερεωμένο το κουτί, είχε πολλά κενά...

Γιάννη και σε εμένα συνέβη αυτό, και μάλιστα συνέβαινε,,, δυναμικά. Βέβαια μιλάμε για 2-3 ημέρες διαφορά, και η πλάκα είναι ότι τελικώς τα πράγματα έφτασαν στην αρχικώς εκτιμώμενη ημερομηνία.

Αρα ποιο ηταν τελικα το προβλημα αφου ηρθε κανονικα ?

Ξαναλεω οτι οι αναχωρησεις απο τις αποθηκες τους και οτι συμβαινει δεν πρεπει να απασχολουν κανεναν.

Αυτο που πρεπει μονον να κοιτατε αν σας εξυπηρετει οταν κανετε παραγγελια ειναι η ημερομηνια παραδοσης και τιποτα αλλο.

Κύριοι είστε εκτός θέματος εδώ και ώρα. Το νήμα έχει ξεκάθαρο τιτλο. Τα τελευταία post αφαιρέθηκαν.

Επισης θα συστήσω σε όλους και ειδικά στα παλιά μέλη να είναι προσεκτικοί και να μην χρησιμοποιούν εκφράσεις που θα μας φέρνουν σε δύσκολη θέση και επισύρουν ποινές βάση κανονισμού.

Last edited:
ποια εκφραση και ποιο ποστ ηταν το επιμαχο για να καταλαβουμε γιατι με διαγραφεντα ποστ δεν ξερουμε σε τι αναφερεστε.

Ενημερώθηκαν αρμοδιως από τη Δ.Ο. Ναθαναηλ τα μέλη για τις διαγραφές των off topic.

Δυστυχώς μαζί σβήστηκαν και καποια post ενδιάμεσα που σχετιζονταν.

Για τις εκφράσεις παιδί δημοτικού να μας διαβάσει θα τις δει με λίγη προσοχή. Έχει άπειρο λεξιλόγιο η ελληνική γλώσσα, μας διαβάζει κόσμος. Ας ειμαστε προσεκτικοί.

Για να δώσω κουράγιο σε κάποιους:

Παραγγελία από eBay απομίμησης lens hood (AU $3.68) στις 05/12/2020,
Estimated delivery: Tue, Dec 29 - Mon, Feb 01
Full refund 09/3/2021
Παραλαβή στο γραμματοκιβώτιό μου χωρίς κάποια επιβάρυνση ...σήμερα 09/7/2021!

• Like
Reactions: cacau
Έστειλα 2 πακέτα σε διεύθυνση συγγενικού προσώπου σε επαρχία αγορασμένα από ebay

Σε 1 μήνα έφτασαν.

Αλλά 2 πακετα που πέριμενω στην Αθήνα , 2 μήνες και ακόμη τίποτα

Ίσως έτυχε...

Εγώ παράγγειλα από Κίνα (μέσω AliExpress) τρεις διαφορετικές αλλά ομαδοποιημένες παραγγελίες σε μία.
Αξίες $ 2,50 + $ 8,38 + $ 9,02 δολάρια. Συνολικά σε ευρώ και οι τρεις μαζί ήταν 17,45 € αλλά αν και έφθασαν ταυτοχρόνως ήταν τρία ξεχωριστά δεματάκια.
Τα παράγγειλα 4/6 και 8/7 ήταν στη πόρτα του σπιτιού μου (ένας μήνας και τρεις ημέρες, θεωρώ καλό σκορ).
Ούτε έξτρα ΦΠΑ ούτε τίποτα. Όλα μια χαρά.

Παίζει σε πολύ καλή τιμή σε όλα τα γνωστά μαγαζιά η Canon 800D με τον κιτ 18-55 στα 399 ευρώ (και με δώρο τρίποδο, κάρτα μνήμης και φωτογραφική τσάντα σε γνωστή αλυσίδα ηλεκτρονικών). Πάρα πολύ καλή τιμή για αυτή την μηχανή, την είχα για κανένα χρόνο και αξίζει η αγορά της, εξαιρετική υβριδική εστίαση, καλό κράτημα, σπαστή touch οθόνη, σκόπευτρο, όμορφα jpegs, καλή μπαταρία και κράτημα και ένα βουνό φακούς για να διαλέξει κάποιος. Οτι πρέπει για να ξεκινήσει κάποιος ή σαν back up.

Εμένα το αμαζον έκανε πουστια!

Όταν είδε ότι η αρχική εκτίμηση δεν ήταν ακριβής, πέρασε ένας μήνας κι ακόμα να έρθει, άλλαξε την εκτιμώμενη ημερομηνία!

Αντε γειά....!
Μια από τα ίδια, 10+ μέρες περίμενα και σήμερα που ήταν η μέρα παραλαβής έλαβα το παρακάτω. Εντωμεταξυ τα προϊόντα κανονικά πωλούνται ακόμα και είναι σε stock. Ούτε λόγος για επαναποστολη με δικά τους έξοδα αφού εγώ τα πλήρωσα την 1η φορά. Και μου τα κρατάνε πάνω από 20 μέρες αν υπολογίσουμε και τις 5-7 εργάσιμες που θέλουν για να μου τα επιστρέψουν.

Unfortunately, a problem occurred during shipping and we had to cancel your delivery. The package is being returned, and we will issue a refund within 5 - 7 business days after the return is processed. We’re very sorry for the inconvenience.

Το καλύτερο είναι ότι δεν μου ήρθε email αλλά το είδα μέσω Amazon app. Όλα αυτά από το γερμανικό Amazon.
Αν γνωρίζει κάποιος που μπορούμε να επικοινωνήσουμε ας ενημερώσει; Αλλά του φίλου Jeff και των μετόχων δεν τους περισσεύουν και δεν θέλει να πληρώνει ανθρώπους για αυτες τις δουλειές. Είναι όλα αυτοματοποιημένα και πλέον κάνει και αποστολές μέσω drone εκεί που μπορεί.

Θα μου πείτε και εσύ τι αγόρασες από εκεί..και θα έχετε απόλυτο δίκιο, αλλά δυστυχώς ήταν μια θήκη Nintendo που δεν υπήρχε πουθενά αλλού. Όσο μπορώ τουλάχιστον θα το αποφεύγω.

Last edited:
Αλλά του φίλου Jeff και των μετόχων δεν τους περισσεύουν και δεν θέλει να πληρώνει ανθρώπους για αυτες τις δουλειές. Είναι όλα αυτοματοποιημένα και πλέον κάνει και αποστολές μέσω drone εκεί που μπορεί.
Eχω προσφατα μιλησει απειρες φορες με chat
Eχω δεχθει και αποστειλει emails
Και με καλουν και στο τηλεφωνο οταν το ζητω χωρις κανενα προβλημα (εκτος της γλωσσας που για τα Γερμανικο,Γαλλικο,Ισπανικο και Ιταλικο αμαζον ειναι ενα θεμα να βρουν αγγλοφωνους να εξυπηρετησουν.

Ηταν ολα πιο ευκολα πριν το Brexit με το αγγλικο μεταξυ των business αμαζον στην διαθεση μας αλλα και τωρα βολευομαστε.

Δεν ισχυει τιποτα απο αυτα που λες. Η δεν εχεις προσπαθησει να ερθεις σε επικοινωνια καθολου ή μεταφερεις αλλου "εμπειρια" .

Εχουν καταπληκτικη γραμμη εξυπηρετησης που φανταζομαι θα ειναι ακομα καλυτερη οταν το amazon ειναι στην χωρα σου.

To chat βοηθάει συνήθως.
Αλλά υπάρχουν περιπτώσεις που δε κάνουν τίποτα.
Προσωπικό παράδειγμα σετ ηχομπαρας με παραγγελία 27/3 ακόμη δεν την έχω δει από Amazon warehouse.
Ενω εξακολουθεί να εμφανίζεται άμεσα διαθέσιμο στο Αμαζον.
Τέσσερις φορές έχω επικοινωνήσει με το chat σε διάστημα μηνών.
O πρώτος μου υποσχέθηκε δωρεάν μεταφορικά (50ευρω).
Ο δεύτερος να έχω κατανόηση που λόγω covid λειτουργούν με μειωμένο προσωπικό...
Μου έδωσε αλλη μια έκπτωση και αφού ελέγξε διαθεσιμότητα, μου είπε σε δύο εβδομάδες θα είναι σπίτι μου..
Ο τρίτος τα μπαλωνε, το έβαλε top priority μια εβδομάδα αποστολή και δε θυμάμαι καν τι είπε ο τέταρτος ...
Έχω παραγγείλει αρκετά από τότε όλα έχουν έρθει στην ώρα τους ή ακόμα νωρίτερα εκτός από αυτό..

Πάντως κι εμένα δυο παραγγελίες ξεχωριστές από ebay και amazon (Γερμανίας και τα δυο) παρακολουθώντας από τα Track number μου επισημαίνουν απροσδόκητες καθυστερήσεις. Ελπίζω να τα λάβω και τα δυο εντός του Ιουλίου τουλάχιστον.

Έχουν τεράστια προβλήματα στην Γερμανία παιδιά, έχει πνιγεί κόσμος, έχουν διαλυθεί δίκτυα, χαμός...

Γενικά πάντως τώρα φαίνεται η έλλειψη προϊόντων και όχι μόνο φωτογραφικών ειδων

Έχουν τεράστια προβλήματα στην Γερμανία παιδιά, έχει πνιγεί κόσμος, έχουν διαλυθεί δίκτυα, χαμός...
Οι σχετικές "ενημερώσεις" μου ήρθαν πριν από αυτές τις τραγικές θεομηνίες και αφού το δέμα έφθασε στο Μιλάνο μέσω Γαλλίας.