Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Αν ψάχνετε για την μικρότερη m4/3, η panasonic GX800+kit 12-32 70€ κάτω από την αμέσως χαμηλότερη τιμή της Ευρώπης , στα 379€ με εγγύηση 2 ετών αντιπροσωπίας. Σε γνωστό κατάστημα του κέντρου... ...Τι να λέμε τώρα - με τις τιμές που έχουν οι υπόλοιποι, φαντάζει σούπερ ευκαιρία...

Κοίταξα σχεδόν όλες τις φωτογραφικές και καλά προσφορές Black Friday στην χώρα μας, σχεδόν τίποτα άξιο αναφοράς, ίσως το μόνο που έχει ένα κάποιο νόημα είναι η Nikon FF Z5 με τον κιτ 24-50 στα 1.199 ευρώ….όχι και αυτή κάτι τρομερό βέβαια.

1.049 την βλέπω την RP με τον 24-105 στα φωτογραφικά καταστήματα, έχει και εχτρα έκπτωση με cashback 60 ευρώ όποτε σύνολο 990…μια χαρα για FF με φακό και με σχετικά μεγάλο εύρος.

...Και για να μην ξεχνιόμαστε, η "μαύρη Παρασκευή" είναι σε μια βδομάδα από τώρα, λίγη υπομονή...

Εδώ προσφορές Sony από το amazon.es, υπολογίστε ότι παίρνετε κι ένα κουπόνι 50€ για επόμενες αγορές. Π.χ. η rx100 vii στα 779€ + έξοδα αποστολής - 50€...

Δημήτρη την rx100 vi δίνουν και καλά σε έκπτωση όχι την vii.…σκοτώθηκαν στις εκπτώσεις πάλι, ντροπή απλά…ας περιμένουμε και την Παρασκευή αλλά ότι έχω δει μέχρι τώρα είναι στα όρια της προσβολής.

Δίκιο έχεις, το διόρθωσα. Γλυτώνεις κανά κατοστάρικο, όχι κάτι να πετάς την σκούφια σου... ...Γενικώς μην περιμένουμε φοβερά πράγματα.

Παιδιά το www.mpb.com είναι αξιόπιστο ; Ενδιαφέρομαι για αγορά σώματος και φακού (DSLR - μαλλον Nikon)
Βλέπω να έχει στην κατηγοριοποίηση των "καλών" κομματιών τα Good (τα οποία ειναι συνήθως recommended) και Excellent. (Heavily used κλπ δεν θα κοιταζα)
Εχει κάποιος αγοράσει από εκει πχ σώμα με rating Good για να έχω μια εικόνα τι να αναμένω (πέρα απο τα κλικς που νομίζω αναφέρονται σε κάθε μηχανή)

Αυτό που θα παραλάβεις ανταποκρίνεται 100% σε ότι βλέπεις στην φωτογραφία. Έχω ψωνίσει κατ επανάληψη και είμαι ικανοποιημένος, επιπλέον έχεις 6 μήνες εγγύηση.

Αυτό που θα παραλάβεις ανταποκρίνεται 100% σε ότι βλέπεις στην φωτογραφία. Έχω ψωνίσει κατ επανάληψη και είμαι ικανοποιημένος, επιπλέον έχεις 6 μήνες εγγύηση.
Παιδιά το www.mpb.com είναι αξιόπιστο ;

Επιβεβαιώνω, από προσωπική πρόσφατη εμπειρία, μετά από παροτρύνσεις άλλων.
Φακός σε good κατάσταση, ήταν σχεδόν άψογος.

• Like
Reactions: Γιώργος.Χ