Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

GoPro HERO 9

304,88€
(τελική) στο Amazon.fr

GOPRO+9+.png

Εχοντας πάρει πριν λίγες μέρες μια Canon M5 από το ebay που την βρήκα σε τιμή χάρισμα (180 ευρώ) είπα να κοιτάξω να δω τι φακούς μπορώ να βρώ για το σύστημα m της Canon και πραγματικά αν ξεπεράσει κάποιος το γεγονός ότι δεν ξέρουμε τι μέλλον θα έχει το σύστημα αυτό της Canon βρίσκεις φακούς Native σε εξαιρετικές τιμές.

Π.χ.
O Πολύ καλός pancake Canon 22mmf2 μόλις στα 139 ευρώ από Ελλάδα

Και ο τιμιότατος Utrawide Canon 11-22 που έχει και σταθεροποίηση στα μόλις 229 ευρώ πάλι από Ελλάδα.

και πραγματικά αν ξεπεράσει κάποιος το γεγονός ότι δεν ξέρουμε τι μέλλον θα έχει το σύστημα αυτό της Canon βρίσκεις φακούς Native σε εξαιρετικές τιμές.
απο τα λιγα που εχω διαβασει ,ας με διορθωσει κανεις αν εχει πιο σωστες πληροφοριες , ξερω οτι η κανον θα καταργησει τις Μ .

Εχοντας πάρει πριν λίγες μέρες μια Canon M5 από το ebay που την βρήκα σε τιμή χάρισμα (180 ευρώ) είπα να κοιτάξω να δω τι φακούς μπορώ να βρώ για το σύστημα m της Canon και πραγματικά αν ξεπεράσει κάποιος το γεγονός ότι δεν ξέρουμε τι μέλλον θα έχει το σύστημα αυτό της Canon βρίσκεις φακούς Native σε εξαιρετικές τιμές.

Π.χ.
O Πολύ καλός pancake Canon 22mmf2 μόλις στα 139 ευρώ από Ελλάδα

Και ο τιμιότατος Utrawide Canon 11-22 που έχει και σταθεροποίηση στα μόλις 229 ευρώ πάλι από Ελλάδα.
ο 22αρης ειναι ο απολυτος φακος για τα χρήματα του!

ο 22αρης ειναι ο απολυτος φακος για τα χρήματα του!
Νομίζω είναι το καλύτερο VFM prime φακού στην αγορά, Pancake, φωτεινός, μικρός, εξαιρετική εικόνα, γρήγορη εστίαση στα 139 ευρώ!! Αλλα και ο Ultrawide δεν μπορείς να βρεις πουθενά αλλού τέτοιο φακό σε τέτοιο μέγεθος, μεταλλικό, γήγορη εστίαση, σταθεροποίηση, πολύ καλή ποιότητα εικόνας με μόλις λίγα ευρώ πάνω από τα 200.

απο τα λιγα που εχω διαβασει ,ας με διορθωσει κανεις αν εχει πιο σωστες πληροφοριες , ξερω οτι η κανον θα καταργησει τις Μ .

επισημως δεν εχουμε τετοια επιβεβαιωση αλλα ολες οι κινησεις της εταιρειας αυτο δειχνουν σιγα σιγα απλα δεν τραβανε την πριζα αποτομα σεβομενοι - καπως- οσους επενδυσαν στο συστημα αυτο.

Σιγα σιγα θα πανε σε μικρες mirroless χωρις evf σαν τις sony 6000 για να καλυψουν αυτην την κατηγορια ή θα επεκτεινουν τις μικρες R

επισημως δεν εχουμε τετοια επιβεβαιωση αλλα ολες οι κινησεις της εταιρειας αυτο δειχνουν σιγα σιγα απλα δεν τραβανε την πριζα αποτομα σεβομενοι - καπως- οσους επενδυσαν στο συστημα αυτο.

Σιγα σιγα θα πανε σε μικρες mirroless χωρις evf σαν τις sony 6000 για να καλυψουν αυτην την κατηγορια ή θα επεκτεινουν τις μικρες R
Ετσι είναι, στην πράξη δεν νομίζω ότι θα ξαναβγάλει κάτι στο συστημα M από την στιγμή μάλιστα που έβγαλε και Crop μηχανές στο R σύστημα. Δεν έχει νόημα πλέον να κρατάει 2 μοντούρες σε Crop. Απλά στο Crop R έχει μόλις 2 σώματα και ελάχιστους φακούς για Crop, σιγά σιγά όταν το επεκτείνει και άλλο ίσως και με καμία μηχανή της λογικής Nikon Z30 χωρίς EVF Να τραβήξει την πριζα από το M. Στην Ασία πάντως πήγε πολύ καλά το σύστημα M Και μάλστα η Canon M50 είναι τρομερό Best Seller.

Σε κάθε περίπτωση οι 2 φακοί που έβαλα πιο πάνω αν βρει κάποιος και ένα φτηνό σώμα M (στο Ebay υπάρχουν πολλά σε καλές τιμές) αξίζει αν δεν θέλει κάποιος να διαθέσει πολλά χρήματα.

Κοίτα στο M πάς καθαρά λόγω Budget, καθώς αν βρεις φτηνό σώμα και 2-3 φακούς σε καλές τιμές στήνεις σύστημα με τιμές χώμα. Αν έχεις περισσότερα χρήματα προφανώς το αποφεύγεις όπως αποφεύγεις και τις Dslr που βλέπω πλέον και σε αυτές τιμές στον πάτο, άλλα ποιος τις κουβαλάει πλέον....

Καλορίζικο λοιπόν το σετακι, συνήθως έρχονται πιο νωρίς και ενημερωνουν την ημερομηνια

Κώστας

Ρε τα γαλλακια ...παραγγείλαμε Κυριακή ...έφτασε Παρασκευή αισίως σήμερα και ακόμα δεν έχει γίνει η αποστολή ...α ρε μακρόν

Sent from my iPhone using Tapatalk

το στειλανε τοσο γρηγορα που ουτε την ημερομηνια δεν ενημερωσαν :LOL:

Δεν κατάλαβες ...ακομα δεν έχει γίνει αποστολή ..η εγώ δεν κατάλαβα τι έγραψες

Ναι λαθος καταλαβα οτι ηρθε απλα δεν ενημερωσαν την ημερα ...

υπομονη αν ειναι να μας παθεις τιποτε να σου βρουμε ενα σωμα να ξεσκασεις :cool:

Υποψην οτι μπορει να μην σου ερθει απο Γαλλια αλλά απο αποθηκη αλλης χωρας που εχουν το στοκ

Ναι λαθος καταλαβα οτι ηρθε απλα δεν ενημερωσαν την ημερα ...

υπομονη αν ειναι να μας παθεις τιποτε να σου βρουμε ενα σωμα να ξεσκασεις :cool:

Υποψην οτι μπορει να μην σου ερθει απο Γαλλια αλλά απο αποθηκη αλλης χωρας που εχουν το στοκ

Είμαι σκληρό καρύδι δεν παθαίνω τίποτα

• Haha
Reactions: cacau
Σήμερα έγινε η αποστολή για να δουμε ...στο αμαζον αλλάξανε την ημερομηνία ...από 27/4 ένα 3/5 έλεγε ...τώρα λέει μόνο 3/5
724a2ebcc49d499150205605438fb951.jpg

η ups πολλες φορες παραδιδει κανα δυο μερες νωριτερα αναλογα την ημερα. Παντως μετα την ημερομηνια παραδοσης μονον μια φορα μου εχει συμβει

η ups πολλες φορες παραδιδει κανα δυο μερες νωριτερα αναλογα την ημερα. Παντως μετα την ημερομηνια παραδοσης μονον μια φορα μου εχει συμβει

Αποτι φαίνεται στη φωτό από Ιταλία φεύγει ...εχωμικρες ελπίδες αν φύγει αύριο από εκεί να έχει φτάσει Πέμπτη στο αεροδρόμιο (εάν βέβαια έρθει αεροπορικώς ) και Παρασκευή να το έχω. ..τεσπά no stress αναμένουμε