Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Αγορές από το εξωτερικό

Στον τιμοκατάλογο. :p

Μόνο στην τιμή ξυρίζει ο 35L, κάθε άλλο παρά οξύς είναι. Τον είχα ένα φεγγάρι.

Απάντηση: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Διόρθωση
166,04 (λόγω ΦΠΑ) + 7,35 (μεταφορικά) = 173,39 λίρες.
Αλλά και αυτή η τιμή είναι σχετικά καλή, συγκρίνοντας με τις τιμές του skroutz (285).

Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Αναλυση φαινεται να εχει, σε κοντραστ πασχει... Και ακομη περισσοτερο ο αντιστοιχος νικκορ

Re: Απάντηση: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Διόρθωση
Αλλά και αυτή η τιμή είναι σχετικά καλή, συγκρίνοντας με τις τιμές του skroutz (285).

Σόρρυ το ξέχασα το ΦΠΑ!

Οι γρήγοροι 35ρηδες είναι φωτιά και λάβρα. 1300 ο Canon, 1600 ο Nikkor. Γι' αυτό ήρθε ευχάριστη έκπληξη ο Σίγμα, και κάτω από 800, και καλύτερος!

Re: Αγορές από το εξωτερικό

Θα περιμενω δειγματα και σχόλια πανω σε μια νικον d600 (μιας και εχω την ιδια).... και μαλλον με βλεπω να ειναι ο επομενος φακος μου...

Μηπως εχει γινει ηδη refund?

δεν έγινε και στο resolution center μου λέει :
You should hear back soonIf the seller can't help resolve the problem by Nov 10, 2014, just ask us to step in and help. We want to make things right for you

ακόμη και σήμερα δεν υπάρχει επιλογή για να ζητήσω επιπλέον βοήθεια , ούτε και μπορώ να στείλω κάποιο μήνυμα σε υπεύθυνο του ebay . Κάνω κύκλους στο αντικείμενο επιστροφής από το resolution στην καρτέλα επιστροφής . Μπαίνω στο paypal όπως προείπα και μου λέει υπάρχει ανοικτή υπόθεση , με οδηγεί αυτόματα στο resolution του ebay και βλέπω 5 ανοικτές και καμία για αίτημα επιστροφής όπως φαινόταν την πρώτη ημέρα που το κατέθεσα , ένα πράμα σαν να κόλλησε το σύστημά τους .

Διόρθωση

μόλις επαραγγέλθη, δεν άντεξα, έχω και γενέθλια σήμερα να μη μου κάνω ένα τοσοδούλι δωράκι?

Αφού θα τα βάλουμε όλα σε 100 δόσεις, είμαστε άπλα!

Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Χρονια σου πολλα !

& Μεγεια ο φακος!

Re: Απάντηση: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

μόλις επαραγγέλθη, δεν άντεξα, έχω και γενέθλια σήμερα να μη μου κάνω ένα τοσοδούλι δωράκι?

Για να μην έχεις τύψεις, εγώ κ ένας φίλος παραγγείλαμε απο έναν χωρίς να έχουμε καν καμερα στα χέρια μας (είμαστε σε διαδικασία αλλαγής)...

Εγω σε αυτο το σταδιο ειχα ανταποκριση απο τον πωλητη και μουβγαζε επιλογες. Κανε chat απτο αγγλικο ebay και πες τους τα ολα. Πανω δεξια help&contact>contact us...>buying> unable to pay for items. Ασχετο βεβαια αλλα απο οτι βλεπω μονο με το unable to pay for items βγαινει η επιλογη για chat. Οταν ειναι να πληρωνεις δηλαδη..χαχα.

Απάντηση: Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

http://www.rajalacamera.fi/olympus-zuiko-m-45-1-8-black.html
προσφορα στα 189...

χρονια πολλα Στεργιο!

Σας ευχαριστώ για τα χρόνια πολλά!

partisan: το έχω δει το site και την τιμή, αλλά θα πρέπει να μπλέξω με επαναποστολές με άλλη υπηρεσία κλπ κλπ και δε ξέρω αν θα βγει λιγότερο από τα 223 ευρώ που μου βγήκε από το amazon που τελος πάντων είναι και γνωστό σάητ και έχω ξαναψωνίσει.

Μήπως να κοιτούσες, Στέργιε, τον 60ρη Σίγμα? Αρκετά πιο τέλε, βέβαια στο 2.8 είναι 1 1/3 στοπ πιο αργός, σούπερ στα οπτικά, και αρκετά φθηνότερος.

Re: Απάντηση: Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

partisan: το έχω δει το site και την τιμή, αλλά θα πρέπει να μπλέξω με επαναποστολές με άλλη υπηρεσία κλπ κλπ και δε ξέρω αν θα βγει λιγότερο από τα 223 ευρώ που μου βγήκε από το amazon που τελος πάντων είναι και γνωστό σάητ και έχω ξαναψωνίσει.

@partisan, πόσα μεταφορικά σε χρέωσε η rajala για αποστολή μέχρι Γερμανία;

@Στέργιο, Χρόνια Πολλά! Γερμανία-Ελλάδα θα σε χρέωνε η mailboxde.com 13 ευρώ. Αν μας πει κι ο partisan το κόστος των μεταφορικών της Rajala μέχρι Γερμανία θα βγει το συνολικό κόστος.

Ξέρω ότι αγόρασες ήδη, απλά πληροφοριακά και για τους υπόλοιπους.

Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

εγω διαλεξα το εξπρες 20 ευρω, σε 2 μερες ηταν Γερμανια, νορμαλ νομιζω ηταν 12 ευρω..
το ξεχασα οτι δεν στελνει Ελλαδα....
μια χαρα τιμη ειναι Στεργιο, απλα εγω εκανα λαθος στην ισοτιμια ,λιρα-ευρω και μου βγηκε ακριβος:smash:

Μήπως να κοιτούσες, Στέργιε, τον 60ρη Σίγμα? Αρκετά πιο τέλε, βέβαια στο 2.8 είναι 1 1/3 στοπ πιο αργός, σούπερ στα οπτικά, και αρκετά φθηνότερος.

Τον έχω δει, βασικά έχω δει όλη τη σειρά 19-30-60 και σε κάποια φάση αν μείνω στο σύστημα μπορεί να τους δοκιμάσω.

Αυτή τη στιγμή με τον panasonic 20mm 1.7ΙΙ και με τον olympus 45mm 1.8 (και σε μαύρο χρώμα παρακαλώ! χαχα) νομίζω ότι έχω καλύψει ένα ευρύ οπτικό φάσμα και σε αρκετά καλή ποιότητα.

Το ζήτημα είναι να αρχίσω να μαθαίνω να φωτογραφίζω σιγά-σιγά!

Ευχαριστώ και πάλι άπαντες για τις ευχές!

Καλές λήψεις και Χρόνια Καλά και ας είναι και Πολλά ...