Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Μάλλον αχρείαστο, αλλά θα ήθελα να επισημάνω την προσοχή σας: Σημειώστε την τιμή του αντικείμενου του πόθου σας ΠΡΙΝ και ΜΕΤΆ! Μου έτυχαν δυο περιπτώσεις (ηχεία bluetooth) που η τιμή ήταν ίδια!

Πονηροί οι "κουτόφραγκοι"...

Εγω σε οσα ειδη ηξερα τιμες απο πριν και τα βρηκα σε -και καλα- προσφορα, ειχαν ως αρχικη τιμη τις τιμες καταλογου (που ειναι συνηθως στα υψη) και τιμη προσφορας -μπορει- και ακριβοτερα απο αυτες που πουλανε ολο το χρονο... ειλικρινα, δεν βρηκα ουτε μια προσφoρα να αξιzει την φασαρια σε οσα σαιτ κι αν ειδα...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

στο γερμανικο amazon

Canon EF 100mm f / 1: 2.8 Macro USM lens στα 479 στις 11:00

Tamron AF 200-500mm 5 to 6.3 Di LD SP digital Lens for Canon στα 860 στις 13:30

Sony DSC-QX10 smart shot Digital Camera στα 116 στις 14:15 και θηκουλα στα 21 στις 16:15

στο αγγλικο

Olympus OM-D E-M5 Portrait Grip Kit (12-50mm & 45mm lenses and HLD-6 Battery Grip) στις 1099 λιρες στις 12:00

πχ η παραπανω προσφορα της OMD.... (ας την πουμε ετσι χαριστικα)... εδω και 7-8 μηνες τρεχει τιμη για το παραπανω σετ στα 1000 ευρω σε συγκεκριμενο καταστημα... και το εχω αναφερει επανειλημενα... τωρα, πως ο αγγλος τη θεωρει προσφορα στα 1300-1400 ευρω, μονο αυτος το ξερει...

αν δειτε την Ricoh GR σε καλη τιμη, ριξτε ενα pm...

paИ-baL;1057239122 said:
αν δειτε την Ricoh GR σε καλη τιμη, ριξτε ενα pm...

η ricoh gr έχει παίξει 3 φορές τον τελευταίο μήνα στο αγγλικό αμαζον στις 367 λίρες. λογικά θα ξαναβγεί κάποια στιγμή

Απάντηση: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Το αγγλικό είχε το απόγευμα το κιτ της EOS-M, το "ακριβό" με τον 22ρη φακό, τον αντάπτορα και το φλας, στις 249 λίρες μόλις (εξαιρετική τιμή!)

Απάντηση: Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Ποιο?

manfrotto mt055xpro3

το ξανάβγαλε χθες, πάλι το γαλλικό άμαζον, το πήρε το μάτι μου όταν άνοιξα τον υπολογιστή αργά το βράδυ λίγο πριν κλείσει η προσφορά.... και το τσίμπησα!

Τώρα θα έχω ....τρία. Ένα Cullman Magnesit 525, ένα Slik Grand Master και το παραπάνω. Το Slik είναι πολύ σταθερό, με τα ενδιάμεσα leg braces, αλλά και το Μανφρόττο βάσει των προδιαγραφών (19,8 lbs, δλδ 9 κιλά) υπόσχεται πολλά... είναι ο διάδοχος του 055XROB, και υπόσχεται έναντι του προκατόχου του 50% αυξημένη ακαμψία και +2 κιλά αντοχή. Και έχει και την οριζόντια κολώνα....

Κάποια εναλλακτική (με καλές τιμές) του purnima έχουμε;
Θέλω να παραγγείλω την X-E1, και την έχουν μόνο σε μαύρο.

κοιταξε και στο ebay, αν δεν θες καποια μεταχειρισμενη απο ελλαδα...
εδω εχει μια μεταχειρισμενη σε πολυ καλη κατασταση απο γνωστο μαγαζι, με ενα χρονο εγγυηση
http://www.ebay.de/itm/Gebrauchte-Fuji-XE-1-Sehr-guter-Zustand-HANDLER-/261674549720?pt=DE_Foto_Camcorder_Digitalkameras&hash=item3ced04c1d8

Το e bay απ'ότι καταλαβαίνω δεν είναι το ίδιο με το purnima. Έχει είτε προϊόντα με επίσημη εγγύηση οπότε πιό ακριβά, είτε κινέζικα με χαμηλές τιμές αλλά υπάρχει το ρίσκο του τελωνείου.
Πρόκειται γιά δώρο οπότε θα ήθελα να είναι καινούργιο.

Re: Αγορές από το εξωτερικό

Γαλλικά αλλά με google μετάφραση κάνεις δουλειά.
Στα email τους απαντάνε στα Αγγλικά.
Ναι έχει paypal.
Αν πάρεις κάτι και έχει πάνω από 500 ευρώ στείλτους ένα email και ζήτας τους έκπτωση.
Στην rx100iii του φίλου πήραμε 15 ευρώ κουπόνι αλλά τους έγραψα ότι τους έχω κτίσει το μισό μαγαζί...

thanks...συνάδελφος θέλει την Α7s και τη βρίσκει αρκετά πιο φτηνά.
Αλλα μάλλον δε μπορεί , γιατί θέλει δόσεις με τη κάρτα του....

Ντίνο τρέμει το κάστρο της εγχώριας αγοράς στο ενδεχόμενο της αποστασίας σου.:violent-smiley-030:
Λες η τρόικα για αυτό να καθυστερεί,μήπως αναμένει τις κινήσεις σου για να πάρει αντισταθμιστικά μέτρα για το χαμένο ΦΠΑ?

Έχεις pm

Visitor message ηταν, και μαλιστα γριφος :-)

Ντίνο τρέμει το κάστρο της εγχώριας αγοράς στο ενδεχόμενο της αποστασίας σου.:violent-smiley-030:
Λες η τρόικα για αυτό να καθυστερεί,μήπως αναμένει τις κινήσεις σου για να πάρει αντισταθμιστικά μέτρα για το χαμένο ΦΠΑ?

ΠΑναγιωτη εχω και plan b...:

As requested, we are pleased to quote as follows:

Nikon D750 Body Only - $2,373 (1467 euro)
· Free 8GB SD card and bag

Σχετικα με ερωτηση μου για την εγγυηση:

· Nikon only provide 1 year local warranty for their DSLR cameras. So the camera that you will buying here only has a Singapore warranty for 1 year.

Αγορα απο Ελλαδα, εχει δυο χρονια ομως...

Παντως εδω κανουν 200 ευρω cashback, δεν εχω καταλαβει σε ποια ακριβως τιμη ομως ...