Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Τι λέει ο εν λόγω φακός ;

Εχει πολύ ωραία χρώματα, είναι οξύς, γρήγορος σε εστίαση και με καλό κοντράστ
Στείλε μου ένα mail να σου στείλω δείγματα

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

καποια στιγμη ειχα τεσταΡει την προηγούμενη βερσιον του φακου με τον mΖuiko 60mm macro και τον βρηκα ελάχιστα να υπολείπεται, η νέα έκδοση λογικά ειναι καλυτερη και στις επιστρωσεις για CA και εχει πιο αθόρυβο μοτέρ.

Κώστα δεν νομίζω ότι υπάρχουν δύο εκδόσεις του φακού παρά μόνο μία. Αυτό που λες ισχύει στους 19 και 30mm

Απάντηση: Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

οχι δεν ειναι μακρο, αν ηταν σε αυτα τα χρηματα θακλεβες εκκλησία με την αποδοση που εχει,

Νίκο νομιζω πως εχεις δίκιο:slapface:, δεν πρεπει να υπηρχε πριν την DN αλλη βερσιον του φακου, καπου στα μισά του 2013 παρουσιάστηκε μαζι με τις νέες εκδόσεις των 19,30 και τοτε θυμαμαι πρεπει να τον πρωτο πηρες και εσύ:idea: ...

Ανέβασα μερικά δείγματα του Sigma 60mm, οι φωτο με τα μηχανάκια είναι τραβηγμένες με GM1 και όλες οι υπόλοιπες με G5
https://plus.google.com/u/0/photos/117177192324097860706/albums/6147155755715711905

Μπορείτε σε κάθε φωτο να δείτε info πάνω δεξιά

Απάντηση: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Με το κινητό δεν μπορώ να ανοίξω το λινκ.

Δύο παρατηρήσεις.
Η πρώτη, η τιμή που γράφει είναι 164,99 και η 2η ότι δεν δέχεται εγγραφή από Ελλάδα.
Το περίεργο είναι ότι έχω αγοράσει στο παρελθόν διάφορα (ακόμη και βιντεοκάμερα το 2009) αλλά δεν με θυμάται σαν πελάτη.

Όυτε εμένα Μάκη , κάτι παίζει.

δεν ξερω αν στέλνει τωρα Ελλαδα, ειχα ψωνίσει παρα πολλα ηλεκτρονικά στο παρελθόν.

Δηλαδή ο m.Zuiko 75-300 II βγαίνει στα 429 ευρώ και ο 45/1,8 με το κουπόνι που θα πάρω θα βγει 134 ευρώ και θα έχω και επιπλέον 50 ευρώ κουπόνι ;

Ενδιαφέρον !!!

η αγορά πρεπει να γίνει απο χώρα που ειναι γραμμένη στους όρους και προϋποθέσεις και να εχει πληρωθεί το ΦΠΑ , ελέγχουν την αποδειξη και σου βάζουν τα χρηματα μετα απο 30 ημερες αφότου εχεις ολοκληρώσει τις διαδικασίες, αυτο καταλαβα εγω.

Δεν είναι εξοπλισμός αλλά για όποιον ενδιαφέρεται για βιβλία ξεκινάει σήμερα το μπαζάρ βιβλίων στο Ιδρυμα Μπενάκη. Στα φωτογραφικά έχει ορισμένα σε εξαιρετικές τιμές

Ναι στα 370 και η τιμή είναι φανταστική όπως και το πακέτο με τον κιτ στα 469 ευρώ!

Δηλαδή ο m.Zuiko 75-300 II βγαίνει στα 429 ευρώ και ο 45/1,8 με το κουπόνι που θα πάρω θα βγει 134 ευρώ και θα έχω και επιπλέον 50 ευρώ κουπόνι ;

Δεν ισχύει για το συγκεκριμένο σαιτ σύμφωνα με απάντηση της Olympus για τον λόγο :

"Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με την Olympus,
Λάβετε υπ' όψιν ότι σύμφωνα με τους Όρους και Προϋποθέσεις των διαφημίσεων,
οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν ισχύοντες λογαριασμούς τραπέζης στη χώρα από την οποία έκαναν την αγορά."

Η επιστροφή ως bonus είναι σίγουρη; Πολύ κουβέντα για "διεκδίκηση" γίνεται στο σχετικό site. Αυτό θυμίζει διαγωνισμό ή κλήρωση.